Beka. Szkoda kasy na takie gówno. Ten płaskoryjec to juz wgl (edward) ma ryj jakby mu przejachł walec...;o a co to kristen to sie zastanawiam czy ona jest tak nedzna aktorka, czy ma taka powalona role.? bo skopac te same role w 3 filmachto sztuka.. pozdro dla wielkich fanek, które nigdy nie poznaja prawdziwego kina a szkoda, naci rodzice milie drakule a my mamy edwarda bleeeh.
Dobrze mówisz.
Aktorstwa nie mam nawet siły komentować, naprawdę.
Historia w porzadku, ale sorry, żeby wszystkie miały się skupiać na odczuciach SłItAśNyCh nAsToLaTkÓw... Błagam, ludzie. Mniej tortur dla tych normalnych istot ludzkich.
Teraz małe dziewczynki marzą, ze spotkają księcia z bajki, a co będzie za lat 20 i więcej? Będą chciały spotkać wampira Edwarda.
Ech, co za świat...
wiesz co sama saga nie jest zła. bo co mozna oglądac np. na babski wieczór.? mało ambitne kino tez sie czasami przydaje. ale te dwie osoby robert i kristen fujka fujka.! są mdli. ona ma ciagle te samą mine a on ma płaski ryjek i usmiecha sie jak pedofil fujka.
Mnie Kristen wczesniej tez mocno irytowala. Ale przyzwyczailam sie z czasem do niej. ;P a Robert... coz.
nie no mozna to byo zrobic o wiele lepiej... chociaż. hmmm... efekty specjalne nawet nie robia szału wiec nie wiem.;P
Chyba odzyskam wiarę w dzisiejszą młodzież. W końcu pojawiły się młode (jak mniemam) osoby, w dodatku płci pięknej, które poznały się na badziewnym aktorstwie, filmowej miernocie i aparycji cierpiących na zaawansowaną anoreksję i emocjonalne odrętwienie odtwórców głównych ról.