PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Przez ostatnie kilka dni bacznie śledzę wszystkie portale internetowe i przeglądam prasę w poszukiwaniu nowości związanych z premierą już trzeciej odsłony sagi Zmierzchu, no i właśnie dzisiaj natrafiłem na ciekawą informację dotyczącą Taylor Lautner, postać grana w Zaćmienie przez Taylora czyli Jacob Black ma podobno wyruszyć w samotną podróż do Polski w celu zostania najsilniejszym człowiekiem świata i aby tego dokonać musi pokonać obecnego najsilniejszego człowieka czyli naszego Mariusza Pudzianowskiego.Więc gdy Jacob przybywa do naszego kraju postanawia wystartować w KSW gdzie natrafia na Pudzina.Walka między obydwoma mężczyznami nie trwa jednak zbyt długo ,już w 4 sekundzie Mariusz dopada Jacoba i łamie mu obie nogi oraz jedną rękę a także cztery żebra i na dodatek wyrywa mu wszystkie włosy z głowy.Na domiar złego Mariusz każe zjeść pokonanemu swoją kupę którą zrobił na środku ringu tuz po walce,Jacob wiedząc że ośmieszył się przed całym światem oraz przed Edwardem, Bellom i Jasperem którzy oglądali jego poczynania na Polsacie popada w skrajna depresję i popełnia samobójstwo.

Co wy o tym sądzicie? Czy to może być prawda?

Jeżeli to się potwierdzi i będą kręcić Zaćmienie w Polsce to będę w siódmym niebie :P

ocenił(a) film na 7
czarny_murzyn

Ze śmiechu oplułam monitor ;D
Skąd Ty takie inf. wziąłeś ? ;)

czarny_murzyn

To był Nejman czarny murzynie, oszukali Cię!!!
Napisz coś jeszcze, bo czyta się prawie tak dobrze jak sagę:)

ocenił(a) film na 7
keshia21

Własnie też mi się zdawało że Nejman ale nie chciałam nikogo wprowadzać w błąd ;) keshia21 dzięki za rozwianie wątpliwości ;)

czarny_murzyn

HRHRHRHRHRRRRRRR:D
Posikałam się ze śmiechu:) A ta kupa mnie dobiła. Wżyciu większej głupoty nie czytałam. Pozdrawiam dowcipnego autora plotki:D

czarny_murzyn

Hahahha.;D Dobre, dobre.;D To na pewno prawda.xD

ocenił(a) film na 10
Kasiula94

na samym początku jak czytałam to myślałam ze może na prawde, ale szybko zmieniłam zdanie. ;)) ale dobre na prawde.. oglądali na polsacie. ;))

a potem Kristen, Rob i Jackson wysłali jeszcze wszystkim znajomym filmik z tym.. hehe. ;DD
i jak biedny Taylor szedł ulicą wszyscy się z niego wysmiewali. ;))