Może ktoś mi łaskawie wyjaśnić po co kręci się trzecią część tego badziewia? Bo ani to żadnego poziomu nie trzyma ani specjalnie ciekawe nie jest,pożal się Boże "aktorzy" jak z koziej dupy trąba denerwują jak tylko pojawią się na ekranie.Nie rozumiem czym się tak podniecają rzesze tych nastek i emo chłopaczków? Wyjaśni to ktoś?
po co ? hmm mi sie właśnie wydaje że tworzy sie takie filmy tylko i wyłącznie żeby zdenerwować takie osoby jak nasz szanowny autor tego postu.
Twórcą filmu naprawde sie nudzi i próbują wykończyć świat pokolei dobijając jednostki .
Po co próbują wykończyć świat po kolei dobijając jednostki? Żeby było weselej kiedy owych jednostek na tym świecie nie będzie...
Kwitek, jak niezmiernie miło mi widzieć Twą zmienioną postawę :-) brak wulgaryzmów, nikogo też aż tak bardzo nie obrażasz. Fantasycznie!
Po co?
bo może niektórzy widzą w filmach postacie książkowe a nie aktorów?
chyba jednak nie wszyscy:) ( patrz:autor) po coo?
Jak nie widziałaś filmu to nie pierdol dobra!! pierw obejrzyj film a potem komentuj kurwa twoja mać.! czy to jest kurwa jasne???!!! wróćć czy to jest jasne??;/;/;/
o_O Uwierz mi, ze bardzo chciałabym już obejrzeć,ale nie mogę bo go jeszcze nie grają!!! A ja w dalszym ciągu nie mam : zielonego, niebieskiego, fioletowego, różowego ani żadnego innego pojęcia o czym Ty do mnie mówisz;]
Jesteście Boscy:D Film jest niezły,choć nie oddaje klimatu książki,to Zmierzch i Księżyc w nowiu widziałam po kilka razy i nie mogę doczekać się Zaćmienia. A czemu się młode siksy zachwycają? Część głupio podkochuje się w Pattinsonie, a druga część pół życia wierzy, że gdzieś tam jest jej odpowiednik Edwarda:) A jeszcze innym podoba się wizja nieśmiertelności i ten dreszczyk, jaki pojawia się na brzmienie słowa Wampir.. Faceci tego po prostu nie zrozumieją a_kwitek-u :)