PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Podobnie jak inne czesci mnie nie zawiódł."Zacmienie"to dla mnie najlepsza czesc Zmierzchu.Nie wiadomo co dalej sie bedzie działo itp i mnóstwo akcji a walka pomiedzy Volturi a wilkołakami i wampirami trzyma w napieciu;).Dla mnie jest najlepsza walka Victorii i Edwarda.

użytkownik usunięty
ola_97_filmweb

"Mnóstwo akcji"
...

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

ocenił(a) film na 7

"Super hicior!" dobry tekst xDDDD

Alibi

umre jak nie zobacze

ocenił(a) film na 3
whiskas

Bez 'nie'.

ocenił(a) film na 4
Legion_

ola"97" i wszystko jasne, kolejna niewyżyta nastka, która rajcuje się pedalskim edziem i nekrofilką belką.

ocenił(a) film na 3
Vampire19

Rzeczywiście nie wiadomo co się będzie dalej działo (zwłaszcza jak się czytało książkę), mnóstwo akcji i napięcia panowało na sali kinowej, wszyscy rozmawiali, żartowali i ziewali :)

użytkownik usunięty
ola_97_filmweb

Najlepsza tylko i wyłącznie pod tym względem iż było dużo akcji. Najwięcej jak do tej pory. Ja się nie mogę doczekać zakrwawionej Belli z połamanymi żebrami i rozwartym brzuchem. Miodzio.

ocenił(a) film na 3

A niech to, chyba jednak zasnęłam, bo "dużo akcji" jakoś mi umknęło...

użytkownik usunięty
Dafne_

Chodzi mi o walkę z tymi wampirkami. Fakt, przewinelam polowę filmu, ale w końcu było.

ocenił(a) film na 3

Na szarym końcu marne kilka minut, które i tak nie zdołało zatrzeć kiepskiego wrażenia kiczu jakie pozostawiła po sobie reszta filmu.

Na końcu też była akcja: Edek pocałował Victorię w szyję aż jej głowa odpadła, a Belka przesunęła paznokciem po koszuli aż jej krew poleciała...

użytkownik usunięty