PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 163 tys. ocen
5,7 10 1 162926
3,2 32 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

W kinie Helios w Radomiu nie wiem czy gdzieś indziej też jest, ale w Radomiu jest Maraton filmowy ,,Zmierzchu'' jest ,,Zmierzch'' ,,Saga Zmierzch: Księżyc w Nowiu'' i ,,Saga Zmierzch: Zaćmienie''.
2 lipca 2010 od 23:30
cena biletu 30zł-przeprzedaż 35zł-w dniu maratonu filmowego!!

ocenił(a) film na 1
magda9837

o kurwa, ludzie, matko z dzieciakami syjamskimi, jezu!!!!! spokojnie dziewczyno bo zwieracze ci puszcza zasrasz sie zaszczysz. uwaga maraton kurwa maraton slyszycie? jedziemy pakujmy sie ja biore namiot i karimate. I kurwa ponton wezme bo powudz jebana, bede plynal caly tydzien. bela petison w rzeszowie maraton rzucam robote nastawiam huja i lece. kurwa kurwa maraton jeszcze na filmwebie???. rzucac to spierdalamy na maraton. kanapki termosy pod kinem bedziemy koczowac.

ocenił(a) film na 5
siurek_2

Hmmm.... mam prośbę do użytkownika siurek_2.... proszę ... OGARNIJ SIĘ!!!
To , że Cb to nie interesuję to już nie nasz problem ;D Zachowaj swoje żale dla siebie i zachowuj się jak człowiek , bo to co przedstawiłeś i napisałeś w swoim poście świadczy jedynie o Twoim braku wychowania ;( Jeżeli nie lubisz Zaćmienia ,k to po co wchodzisz na fora , które dotyczą właśnie jego??? Po prostu żal mi Cb ;(
A jeżeli chodzi o post magdy9837 to jestem Ci ogromnie wdzięczna , za info , bo właśnie szukałam ile może kosztować taki maraton ;D Pozdrawiam ;)

siurek_2

Jakim cudem admini nie blokują takich ćwoków...? siurek, idź zrób co trzeba, bo Ci ciśnienie ewidentnie mózg prostuje...

malademi

Dajcie mu spokój, podskoczyło mu ciśnienie...
W gaciach:P

ocenił(a) film na 7
krzysieksoko

jeju ludzie... ale wy si tym siurkiem przjmujecie, a koles sie jara ze ma sie z kim klocic... phi. Najepiej goscia zignorowac, to sie nie bedzie mial z kim klocic i moze zamilknie ;PP
A co do seansu to mozna juz przeciez w necie na stronach kin miejsca rezerwowac... Ja wczoraj bylam po odbior biletu i seans 30.06 mam juz pewny xD

ocenił(a) film na 1
magda9837

jestem jaki jestem podniecilem sie troche po co tyle krzyku????????????????????????????????????????????????????????????

ocenił(a) film na 3
siurek_2

Po to, żebyś na przyszłość nie robił tego publicznie.

magda9837

Całej Polsce w Heliosie jest Maraton nocny Sagi Zmierzch