PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163565
3,3 33 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

dlaczego mi zmienili Victorie w 3 części? buntuje się! nie zgadzam! :P

ocenił(a) film na 8
Lord_Mat

popieram...ta co będzie w 3 części jest TRAGICZNA !

Lord_Mat

Za długo się zastanawiała czy zagrać w Zaćmieniu i nie dotrzymała tym samym warunków kontraktu i ją za to wyrzucili, proste, sama jest sobie winna. Ja nie oceniam aktorki po wyglądzie, chociaż w sumie ja nie mam zarzutów w tym temacie, jesli chodzi o ta nową. Ma taką drapieżną urodę, co pasuje do Victorii, więc mam nadzieje, że zagra dobrze, a może nawet lepiej niż Rachelle, bo jest uważana za dobrą aktorke. Pożyjemy zobaczymy, a nie już wielka rozpacz, dajcie jej szanse. Też nie lubie jak zmieniają aktorów, ale nie ma sie co buntować :) Ja sie z tym pogodziłam i mam nadzieje że ta nowa nie da ciała.

Lord_Mat

może będzie dobra? wole nie komentować naprzod.

busiausia

Bardzo lubię tą aktorkę która ma zastąpić Rachelle, ale jednak wolałbym żeby jej nie zmieniali. Już się przyzwyczaiłem do Rachelle, świetnie sobie radziła dotychczas. Szkoda, wielka szkoda.

PrzemQ_3

Chciałam tylko dodać, że zmienili ją już w Księżycu w nowiu. Jak tu piszą - bo nie dotrzymała warunków kontraktu, za długo "zastanawiała się" czy podjąć pracę w kolejnych częściach (pff, też mi dylemat :D).