Link prześlę na dole pod komentarzem. Jednak zastanawia mnie jedno:
1.Po co Bella chce zostać wampirem skoro do gryzienia ludzi wystarczą jej te dwa zęby z przodu?
2. Czy zamieni się w wampira czy w bobra? Bo na tym zdjęciu wygląda trochę jak bóbr, tylko rozjechany przez samochód.
3. Skoro i tak jest blada jak wampir, po co dodatkowo ją malują? Równie dobrze mogli by wypastować murzyna pastą.
Bardzo mnie to intryguje drogie "fanki" odpowiadajcie :p
"1.Po co Bella chce zostać wampirem skoro do gryzienia ludzi wystarczą jej te dwa zęby z przodu?"
Bella chce zostać wampirem by żyć wiecznie u boku swego Edwarda. Rozumiem, że film był zbyt skomplikowany dla Ciebie i ciężko Ci go zrozumieć, chociażby scenę początkową Księżyca w Nowiu gdzie Bella widzi siebie jako staruszkę a Edwarda cały czas młodego.
2. Czy zamieni się w wampira czy w bobra? Bo na tym zdjęciu wygląda trochę jak bóbr, tylko rozjechany przez samochód.
Oczywiście, zamieni się w wampira, ponieważ Edward nie jest zmiennokształtnym czy innym stworem. Poza tym w "Zmierzchu" wampiry nie mogą się zmieniać w zwierzęta jak, np. w "Pamiętnikach wampirów".
3. Skoro i tak jest blada jak wampir, po co dodatkowo ją malują? Równie dobrze mogli by wypastować murzyna pastą.
Nie malują jej. W części pierwszej obraz był celowo trochę niebieskawy stąd Twoje wrażenie, że nałożyli Kristen białego pudru niczym gejszy. Bladość jest subtelna, pełna gracji. W dawnych czasach arystokracja była blada i celowo się pudrowała, natomiast opaleni byli jedynie zwykli robotnicy i wieśniacy.
O kurcze chyba zbyt poważnie podeszłaś do tych pytań. Zapytam tylko o jedno bo mnie to intryguje, drugi punkt mianowicie. Czy bóbr jest gorszy od wampira? Wampir nie jest zwierzęciem, to czym jest? Dlaczego akurat myślisz, że bella zamieni się w wampira skoro na zdjęciu jest rozjechany bóbr?
Co do pierwszego masz racje. Spałem...
Bobry nie są gorsze od wampirów, ponieważ są to zwierzęta bardzo pracowite. Nazywając Stewart bobrem nieświadomie ją komplementujesz. Wampir jest człowiekiem z długimi kłami, które są im dodawane dzięki charakteryzatorom. Uważam, że Bella zmieni się w wampira, ponieważ czytałam ostatnią część książki i wiem. Bobry nie potrafią tak szybko biegać. Na zdjęciu jest seksowny wampir. Ty chyba nigdy bobra nie widziałeś?;> Polecam Animal Planet, dowiedz się więcej a dopiero później wypowiadaj.
Dziwisz się, że potraktowałam poważnie? Cóż innego miałam zrobić widząc tego typu temat. Zadawałeś same pytania (raczej nie retoryczne tylko głupkowate). Odpowiedziałam Ci tylko na nie.
Ostatnie najlepsze. Niezły masz zapłon :D a co do rozjechanych bobrów wysiądź czasem z auta i popatrz na futro co leży na jezdni i spróbuj zgadnąć co to było za zwierzę.
Gdzie w Pamiętnikach wampiry zmieniają się w zwierzęta? Ty chyba co innego oglądałaś.
Wy zawsze polemizujecie ale z marnym skutkiem ;) Lepiej nie rób tego błędu co "krezolki" - fanki zmierzchu. Bo jak to mówią "niezakminisz" :p