PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163577
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

jak do tej pory jest najciekawsza. Wiem, że będzie jeszcze jedna w przyszłym roku, piszę "trylogii" - sfilmowanych do tej pory części książki.
Kto by pomyślał, że Taylor Lautner swoim chłopięcym wdziękiem pobije Edka i Belkę.
Było nawet zabawnie (scena w namiocie), kilka fajnych efektów specjalnych, lekkie napięcie. Ujdzie. Jak na taką komercyjną miazgę można film pochwalić.

Zaćmienie - 7/10
Księżyc w nowiu - 3/10
Zmierzch - 6/10

ocenił(a) film na 8

zgadzam się, pierwsza cześć jak do tej pory najlepsza, druga zdecydowanie najgorsza a ta dosyć mi się podobała: akcja się rozwijała we względnym tempie, tak żeby się nie dało zasnąć ;p ( byłam na nocnym maratonie sagi i muszę przyznać ze księżyc w nowiu mnie trochę znużył, ale zaćmienie było niezłe i naprawdę zapomniałam o senności) sceny walki fajne, nawet mojemu bratu się podobało, a w życiu bym nie podejrzewała ze zdoła znieść cala noc takiego kiczowatego romansu :) a jednak, chociaż zauważyłam ze wielu facetów, którzy znaleźli się na sali nie wiem jakim cudem i chyba czuli się trochę nie na miejscu umilała sobie czas głośnym wzdychaniem na widok klaty Jacoba (mmmmmm.....) itp. :)