Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163982
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Zacznę od akcji - jest i to się od razu odczuwa porównując z poprzednimi częściami.
Bardzo dobre efekty specjalne, duża i bardzo dobrze prowadzona zgodność z książką, retrospekcje, dobra gra aktorów i o wiele lepsza charakteryzacja (prócz Edwarda - w 1 części wyglądał o wiele lepiej ale to tylko taki mały szczegół).
PODSUMOWUJĄC - ECLIPSE BARDZO MI SIĘ PODOBAŁO i jestem jak najbardziej jestem na + !

ocenił(a) film na 8
Nadia_Nadia

dokładnie to samo pomyślam jak oglądałam dzis w kinie....

użytkownik usunięty
NIMFA0230

Wspanialy film. Niedlugo ide na niego jeszcze raz ;d . ach,Riley . ;p

Nadia_Nadia

film najlepszy ze wszystkich części. wreszcie idąc na film sagi "Zmierzch" nie czułem zażenowania. nie był to kolejny film dla "emo nastolatek". pomijając dobrą grę aktorów (która była o wiele lepsza niż w poprzednich częściach), brawa należą się za to, że film był bardzo wierny książce. charakteryzacja postaci fantastyczna. Esme i Alice wyglądały rozbrajająco a Rosalie była po prostu śliczna. nic dodać nic ująć, bałem się trochę po zdjęciach które ukazywały się przed filmem, że Jasper będzie beznadziejnie wyglądał w długich włosach ale na szczęście nie było tak źle. na filmie byłem w dniu premiery i wkrótce znów się wybieram. David Slade zasługuje na duże uznanie za ten film. pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
michal_bednarczyk_mb

Wlasnie wrocilam z kina i poprostu uwielbiam ta czesc.Sceny niektore byly zabawne a inne wrecz zapieraly dech.Czytalam cala sage i musze przyznac ze film im sie udal.Zareczyny byly slodkie a Jacob poprostu nie do opisania.Polecam ten film ;)

paulusiagda_

Zapomniałam dodać , że bardzo podobała mi się gra filmowego RILEY'A - bardzo dobrze spisał się aktor go grający , ciesze się, że to jego wybrali. Oraz , że nareszcie było więcej o Jasperze i Rosalie, którzy również się spisali.

Nadia_Nadia

Zgadzam się ze wszystkim, włączając też to o Edwardzie..! :) Sama byłam w szoku, że tak wiele rzeczy zrobili tak dobrze :)

Btw. ja również wybieram się na dniach jeszcze raz ;)

ocenił(a) film na 8
kamoaa

Uważam tak samo...najbardziej podobała mi się scena gdy Cullenowie nasłuchiwali w lesie i nagle ruszyli w pościg z wilkami za Wiktorią ;D