Najbardziej wciągająca część, wreszcie się coś działo :) Fajnie się ogląda aktorów m.in. Kristen Stewart (Bella)super laska, naturalna no i bardzo mądra jak na swój wiek:) Taylor Lautner(Jacob) świetna budowa, rzeźba, pewnie musiał na nią długo pracować:) Pattinson jakieś chuchro takie, nie dziwie się że Bella wolała przytulać się do Jacoba :P Szkoda że to sie tak rozgrywa bo wolałbym żeby Bella była z Jacobem, no ale nie jestem autorem powieści więc jak jest tak trzeba się z tym pogodzić :/ Czekam na kolejne części mam nadzieje że jednak na końcu Bella i Jacob będą razem bo coraz bardziej iskrzy między nimi :)
No zgadzam się. Ta część najlepsza. Dużo akcji, poznajemy przeszłość bohaterów (w sumie bardzo ciekawą). Były śmieszne momenty kiedy Edward i Jacob nawzajem sobie dogryzali. Sama bitwa bardzo dobra, ale za krótka moim zdaniem. Fajne było sprzymierzenie wampirów z wilkami. No i w końcu Victoria nie żyje. Ciekawe co będzie w wielkim finale...
No wlasnie ciekawe jak się skończy bo ksiązki nie czytałem, ale chyba się skuszę bo wciągnęła mnie ta historia. Muzyka do filmu też zachwyca utwór grupy Metric- eclipse po prostu super, nie moge przestać go słuchać:D
moim zdaniem ta część wypadła najsłabiej. kiepska charakteryzacja, słaba gra aktorska. niektóre momenty były ciekawe, tak poza tym Zaćmienie wypadło przeciętnie
Bitwa to moim zdaniem jedyna scena, która ratuje ten film.
Nietrudno zauważyć, że ta część jest lepsza od poprzednich. Mimo to Kristen jest dla mnie okropnie irytująca z tymi wiecznie otwartymi ustami, a Pattinson jest miałki i nijaki. Reszta Cullenów jeśli chodzi o grę aktorską jest w porządku, ale nie rozumiem jak takich drewniaków można było obsadzić jako głównych bohaterów.
Podsumowując film raczej wybitnym dziełem nie jest. Przesłodzony romansik dla gimnazjalistek. Ciągnie się jak flaki z olejem. Aż zasnęłam na chwilę, a rzadko mi się to zdarza w czasie filmu.
no to najlepsza część a co do lauthera trenował karate od małego i zawsze był taki napakowany ( widziałam foty jak miał 12 lat i wyglądał ekstra)
Uczepiliście się tej biednej dziewczyny. Mi ta jej rozdziawiona gęba nie przeszkadzała i uważam, że w 3 części była piękna!
Po za tym jesteście zazdrośni i tyle.
"Boh Trojcu lubit" i lepiej niech reżyserowie trzymaja się tego powiedzenia nie uraczając nas wiecej dalszymi częściami "Sagi" :-P
Nada nuda i jeszcze raz nuda ... Tylko ,,Zmierzch" był w miarę a reszta to dno ...
Zgadzam się z tobą. Według mnie ta część jest najlepiej zekranizowana. Po przeczytaniu książki byłam naprawdę zafascynowana tą częścią i czekałam na premierę filmu. :)
Chociaż nie często oglądam dobrze nakręcone filmy na podstawie książki to ten akurat był naprawdę dobry. :)