PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Zacmienie-umysłu?

użytkownik usunięty

Wszem, i wobec stwierdzam że, dzięki tamu jakże zacnemu filmidłu mamy nowe wyhodowane pokolenie nastolatek które,nie są zdolne do obiektywnej oceny tego jakże śmiesznego filmidła z wampirem kochasiem.Potem takie zakompleksione dziewuchy szukają takiego księcia z bajki .A życie to nie bajka.to Polska a nie Elegancja-Francja!Ogarnijcie się w końcu!

użytkownik usunięty

Witaj brachu, już myślałem, że więcej nie pogadamy a tu proszę :-).

Mam nadzieję, że pamiętasz starego lisa Petro?

użytkownik usunięty

Pamiętam.Jak tam?

użytkownik usunięty

Jak widzisz - wszystkie najlepsze trolle z "Avatara" przeniosły się teraz bawić na "Zaćmieniu". Przyłącz się bo konkretnie jest :-D.

użytkownik usunięty

Tzn.Konkretnie kto?Toż to przeznaczenie że natknąłem,się na to forum tu tylu znanych ludzi z forum avatra

użytkownik usunięty

Niezła zabawa, co? Muppetowy gang (Kermit, Limonka, Lucyfer i Elmo) oraz Familia (Mikka, Uzalezniona, Legion i Vivian23) już padli przed nami na kolana i szepczą o litość :-D. Tak jest, było i będzie zawsze.

ocenił(a) film na 2

Żółty pomidorze, lepiej nie wypowiadaj się na temat ś.p. Familii. Od kiedy to Familia bytowała na forum Avatara? I który Legion ? "Za wsze" to zając chciał odrdzewiacz kupić.

użytkownik usunięty

O na wszystkich bogów Olimpu... I kolejny temat skasowali, a właśnie nabiłem tam na wykałaczkę i grillowałem pewną wyjątkowo natrętną niewiastę :-D. Moja nowa psychofanka :-D.

Vampir, Dante, żyjecie?