PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163565
3,3 33 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Zawiedziona

ocenił(a) film na 6

Jestem trosze zawiedziona ponieważ kiedy wyszłam z kina to stwierdziłam ze w New Moon zabrakło tej "Nutki Tajemnicy" i wszystko było takie proste natomiast w Twilight właśnie wszystko było takie urocze i to mnie przyciągneło ogólenie wszystko było pokazane w Zmierzchu tak "delikatnie" tego napewno zabrakło w KWN. New Moon mi się podobał ponieważ czytałam cała Sage Zmierzch i widziałam tylko 4 zmiany w New Moon wiec uważam ze to dobrze iż Kris Weitz nie zmieniał tak drastyczne tego filmu jak to zrobiła poprzednia reżyserka. Jestem bardzo ciekawa jak David Slade zrobi Eclipse :D Wszystki którzy sie ze mna zgadzaja pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 7
roxiff689

w takim razie dziękuje za pozdrowienia ;D

ocenił(a) film na 6
klaudi1990

Jestem troszkę zawiedziona tym, że zabrakło kilku scen, które w książce bardzo mi się podobały. Chociażby to, jak Bella mówi Edwardowi, że najbardziej boi się jego, bo Victoria i Volturi co najwyżej mogą ją zabić, a on może ją zostawić.Jeszcze kilka by się takich scen znalazło, no ale cóż...
Ale ogólnie film jest świetny. Oczywiście lepsze są książki, ale dla odprężenia można sobie od czasu do czasu obejżeż filmidło xD
Baaaaardzo mi się podobał, chociaż oglądałam go w spartańskich warunkach (bez głosu... tylko napisy :( ) Hihi...