PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163577
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Na tle 2 poprzednich ta wychodzi najslabiej, 2 cześć była zapowiedzia czegos niesamowitego a tu nic takiego nie zostało pokazane choc sie to stalo. Slabo nakrecoce a moglo byc lepiej.

użytkownik usunięty
quriozum

haha. nic nie zostalo pokazane ? mylisz sie i to jak. ;]

ocenił(a) film na 7

Właśnie. To w 2 części nic nie było pokazane.

ocenił(a) film na 7
quriozum

A mnie się najbardziej podobała jak dotąd ;) Druga część też była całkiem fajna, pierwsza to porażka totalna.

ocenił(a) film na 10
quriozum

Jak dla mnie to 2 część jest najsłabsza jeśli mam wybierać z tych trzech, strasznie dużo działo się w tej części. No chyba nie przespałaś, bo to by tłumaczyło to że nie widziałaś ;)

użytkownik usunięty
miidniight

2 czesc masakra. ;] nudna jak nie wiem.

ocenił(a) film na 10

2 czesc byla calym rozwinięciem a 3 jakby tylko jej marnym wykonczeniem.....

ocenił(a) film na 10
quriozum

Marnym wykończeniem nie sądzę, co prawda brakło mi tego że nie przedstawili historię przemiany Alice i Emmett. No i jak zawsze wilków - bo je uwielbiam. No ale i tak film pozytywnie mnie zaskoczył

ocenił(a) film na 5

Ja uważam że 2 część była najgorsza. To była masakra, totalna porażka. Za to 3 naprawdę była miłym zaskoczeniem. Mogłaby być ciekawa nawet dla pobocznego widza, niekoniecznie fana. Uważam, że to zasługa reżysera, którym na szczęście nie był Chris Weitz czy jakos tak.

krawmaja

Ja się nie zgadzam.Jak dla mnie to właśnie 2 część była słabsza od pozostałych dwóch. Zaćmienie nie było wcale takie złe,podobało mi się. ;)

ocenił(a) film na 7
krawmaja

No. Dobrze że nakręcał to reżyser od horrorów.

ocenił(a) film na 7
quriozum

Żal mi cię. 2 część (wg. mnie) była najgorszą częścią. Nic się totalnie nie działo poza ciągłym gadaniem. Normalnie spać się chciało. Ciągnęła się strasznie. Bez endu xD