PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163565
3,3 33 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Zdecydowanie bardziej od Zmierzchu wolę sagę Richelle Mead. Lepszy klimat,
zdecydowanie bardziej składna, wartka akcja... Właśnie wyszła druga część, "W szponach
mrozu" i jest to naprawdę super książka!

bobiko

Zgadzam się z Tobą w 100% że "Akademia Wampirów" to lepsza książka. W "AK" akcja może się różnie potoczyć, a Zmierzch wiadomo jak się skończy.Jeszcze raz polecam "Akademie Wampirów"

Julka94

zgadzam się czytałam wszystkie sześć: Akademie, W szponach mrozu, Pocałunek cienia, Przysięga krwi, W mocy ducha i (nie pamiętam bo tą w necie czyałam)
Naprawdę dużo lepsza od zmierzchu

ocenił(a) film na 6
natinatasza

"Od „Zmierzchu”, „Czystej Krwi” i „Pamiętników Wampirów”, krwiopijcy podbijają Hollywood, a Akademie Wampirów też, tam ciągnie. Producent Michael Praeger z Preger Entertainment połączył siły z Don Murphy i teraz razem pracują nad przekształceniem sagi w znakomity film.

Jak wierzyć słowom Preger’a, teraz szukają studia. Producenci twierdzą, że chcą stworzyć film, który spodoba się nie tylko dziewczyną, ale i chłopcom. Również, z wypowiedzi Preger’a wynika, że mają nadzieję zekranizować każdą książkę z sagi oddzielnie. Richelle Mead, która spotkała się z producentami na Comic-Con w San Diego, uważa, że jest jeszcze za wcześnie by coś zakładać."

Czekam z niecierpliwością, tam przynajmniej będzie akcja i barwna, a nawet bardzo barwna główna bohaterka, a nie mdła Bella. :D

ocenił(a) film na 9
Betkaaaa

Kocham AW mam nadzieje ze niedługo będzie można oglądać przygody Dymitra i Rose. Nie mogę się doczekać

madoxxx

Nie czytałam Akademii Wampirów ale słyszałam że ksiazki są świetne i się zastanawiam nad kupnem. A jeśli chodzi o wampiry to tbym chciałam żeby zeekranizowali Wampisy z Morganville( słyszałm że juz prawa do zrobienie serialu kupili) oraz Dom nocy:))

ocenił(a) film na 1
AkkarinLove

powiem tak jeśli w tej akademii są prawdziwe wampiry i się tłuką , zabijają itp to wporządku ale jeśli jest mu bliżej romansidłu to lepiej niech go nie tworzą bo kino grozy już wystarczająco dostało po dupie przez to gówno zmierzch.

ocenił(a) film na 2
TheGoldi07

Dzięki za polecenie! Przeczytam :)