Oczywiście film zasługuje na 3.. No! może 4-5 (jak już nie masz totalnie gustu). Jednak jeden się należy bo fanki znowu zawyżają oceny i ten gniot znowu może prześcignąć o wiele lepsze tytuły przez tą głupotę.
Potem oczywiście napiszę co mi się nie podobało bo teraz jak tylko zobaczyłem tytuł to zasnąłem więc nie miałem żadnych szans...
Buhahaha :D Boże, jaka żenada :) `jak już nie masz totalnie gustu` W takim razie wczyscy mają się Tobie podporządkować tak? To, że Ty uważasz ten film za nic.. to znaczy, że wszyscy inni też powinni bo jeśli nie to oznacza, że nie mają gustu? Hahaha ludzie, prosze Was :D
Haha, przeciez o gustach sie nie dyskutuje . Ja jestem fanką Sagi, przeczytałam wszystkie czesci, ale ekranizacja Ksiezyca w Nowiu była jak dla mnie takim dnem ze szok i jakos 10 nie dałam. Wiec nie pisz głupot, bo kazdy swoj rozum ma, a ze Tobie sie film nie podoba to Twoja sprawa.
nie ma sensu z nim nawet dyskutowac. olejcie ten temat, on chce byc tylko popularny i miec wlasne lody jak doda
Ja jednak napiszę: Przypominam że mamy oceny 1-10 a nie tylko 1 i 10. Ta strona ma służyć ocenianiu filmów, żeby ktoś kto ich nie oglądał mógł zobaczyć czy film jest godny obejrzenia. A wy co tu robicie?? PRZEDSZKOLE CZY CO?? nie obrażając przedszkolaków.:) To na zasadzie on ma fajną zabawkę, ja nie mam no to mu zepsuje... Szkoda że mamy do czynienia z hołotą... Jak nie wiecie po co został stworzony internet i tego typu strony to może odpuście sobie udział w czymś takim. Żal mi Was... a odnośnie mojej poprzedniczki... To właśnie dzięki takim tekstom jak twoje, fanki zmierzchu są brane za idiotki... Pozdrawiam