PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163565
3,3 33 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Trochę to dziwne pół roku do premiery a tu ani zapowiedzi ani jakis ciekawostek, ledwo kilka przypadkowych zdjeć z planu no i troche o obsadzie. Pamietacie ile było "wyciekow" o new moon mniej wiecej w tym samym okresie? Czy oni wogóle kręcą ten film?

Edie_Sedgwick_

Ja tam się cieszę, ze jest cicho w tym temacie. New moon na pół roku przed premierą był tak reklamowany, wychwalany pod niebiosa i co? Zmiażdżyli go;/ w porównaniu do książki wyszła kiszka, więc skoro nic nie wypływa, to znaczy, że trochę z nimi lepiej nie sądzisz?
Ja poczekam do premiery bez trailerów i tych innych zakłócaczy obiektywnego spojrzenia na film;p

keshia21

Hmm na trailer też trochę poczekamy xd
Ale ja go obejrzę ; p

Edie_Sedgwick_

jest jeszcze boom drugiego filmu, wokół którego jest szum. przerwa miedzy dwoma filmami jest za krotka, by opłacało się zaczynać nakręcać ludzi już na trzecią część.
wydaje mi się, że reklama i plotki zaczną się jakoś, gdy wyjdzie dvd new moon, czyli w drugiej połowie marca. wątpię żeby wcześniej, gdyż, jak mówiłam, na razie mówi się jeszcze o księżycu w nowiu. nie ma sensu rozprowadzać wiadomości o kolejnym filmie; pewnie płynnie przejdą z new moon do eclipse i tyle.
już tylko pół roku, szybko minie, tak, jak czekanie na część drugą :)