wyczaiłam super plakat, który ma aż 4 metry!!! (to chyba więcej niż ściana?!) ze Zmierzchu: Zaćmienie. myślicie, że opłaca się go kupić?
http://allegro.pl/ogromy-plakat-zmierzch-zacmienie-robert-pattinson-i1233622320. html
Jeśli jest tak duży, to nie wiem jak chcesz go powiesić w domu... chyba ze masz ściany o wysokości 4 metrów :D:D (chyba, że nie masz zamiaru go wieszać...ale wtedy to by był niepotrzebny wyrzut kasy - moim skromnym zdaniem :))
Myślę, że jest to banner kinowy... U mnie Helios wywiesza takie na budynku przed większymi premierami... jeśli to jest rzeczywiście taki, to naprawdę będzie ogromny... :)
Już się dowiedziałam to banner, ale czemu go nie kupować? Chciałabym go mieć, żebym mogła cały dzień patrzyć na moje Robercika
To kup...
Po co się pytasz, skoro i tak nie uznajesz innej odpowiedzi, od tej, którą chcesz usłyszeć?
"wyczaiłam super plakat, który ma aż 4 metry!!! (to chyba więcej niż ściana?!)"
lol. To co Ty mieszkasz w domku dla lalek ? xD
"ale czemu go nie kupować? "
Temu, że on kosztuje 150 zł ? To istna głupota wydawać 150 zł na plakat O.o
"Chciałabym go mieć, żebym mogła cały dzień patrzyć na moje Robercika"
Ciężko sobie wydrukować zdjęcie z neta ... za frajer nawet a nie za 150 zł ! Ludzie zmądrzejcie do cholery bo ten film robi wam sieczke z mózgu ...
Jak ktoś jest podatny to i Saper zrobi mu sieczkę z mUUUUzgu.
150 złote na 4 metrowy banner... To nie sieczka, to Teksańska Masakra!
Oszczędnaś Aśku. Ja niestety mam z tym problem...na spodnie wydałam 350...
Ale poster eklipsa? O Boże!!!!?
Wiesz, jakbym zarabiała jurki albo funciaki to może i bym kupiła;) Znaczy... spodnie. Plakaty zbierałam kilka lat temu. Miałam całą ścianę w Linkin Park i Peji...:P
ja jak byłam gówniarzem uwielbiałam Hansonów;] Zbierałam z nimi plakaty i wszystkie inne pierdoły...