ten film jest jednym z najgłupszych jakie mi przyszło oglądać i żałują że zmarnowałam mój czas i pieniądze na takie głupoty nie wiem dlaczego ludzie lubią taki szajs i nie rozumiem jak mogą fascynować ich wampiry przecież to jakaś totalna bzdura;ten film przypomnian słabe romansidło wzorowane na "Romeo i Julia" tyle że tylko z dodatkiem krwi i idiotycznych stworzeń a potem ludzie mają wodę zamiast mózgu
Skoro uważasz, że "Romeo i Julia" to słabe romansidło to możesz od razu wyjść. Napisz tak na maturze jeszcze.
Co do wampirów można się nimi fascynować, czemu nie? Zwróc uwagę na to, że Zmierzchowe wampiry o wiele odbiegają od wzorca przyjętego we współczesnym świecie WIĘC nie oceniaj wszystkich wampirzątek poprzez Zmierzch. Co dalej... totalna bzdura jest nam wpychana do mózgów praktycznie w każdym filmie, serialu, reklamie, robią z nas imbecyli. Pisząc, że "ludzie mają wodę zamiast mózgu" masz na myśli nastolatki rozumiem? Większość dziewcząt po 20-tce które lubią Zmierzch nie uważają go za nie wiadomo jak wspaniały film. Poza tym jeśli chodzi o gust to jest u nich całkiem w porządku... Dlaczego ludzie lubią taki "szajs"? Nie nazwałabym tego filmu szajsem a jedynie produkcją dla mało wymagającej publiczności. Przykro mi, że w tym filmie nie było pięknego Leo tonącego na ogromnym statku ani nie było Johna, który obliczyłby wzór wędrówek wilkołaków. No bywa, widocznie film nie jest dla Ciebie, ale nie zadawaj pytań typu "Jak to może ktoś lubić" czy "Nie da się tego oglądać"... Widocznie MOŻNA lubić ten film i widocznie DA się go obejrzeć. Więc chill out.
Myślę, że Julianowi nie chodziło o to, że "Romeo i Julia" to słabe romansidło, tylko o to, że Zaćmienie jest bardzo nieudaną próba skopiowania tego filmu....xp
Ja tam krwi jakoś nie widziałam, idiotycznych stworzeń tez sobie nie przypominam, to nie wiem jaki Ty film oglądałaś, bo mi Zaćmienie się podobało. Mam więcej niż naście lat i jak na razie mam jeszcze mózg, a nie wodę ;)
Romeo i Julia wcale nie jest slabym romansidlem...ja mysle ze ludziom odbija bardziej po filmach kryminalnych,horrorach niz po Zmierzchu...