Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163989
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

średnia imdb to 3,9 na 10 głosowało ponad 3000 osób więc nie rozumiem tak wysokiej oceny filmu w polsce czy to świadczy o inteligencji większości dziewyczyn szkoda , a jak tak nie jest to przekonajcie mnie..........

piotrskora90

No chłopie widzę że coś masz z bańką nie tak , co za dużo słoneczka w wakacje przygrzało ? to wypierdalaj na Himalaje zamroź sobie mózg do - 100 stopni jebany cwelu jak masz obrażać dziewczyny ciekawe czy do Swojej też tak mówisz że jest " ŁATWA " bo poszła sobie z koleżanką bądź z Tobą do kina ! weź się głąbie ogarnij bo ja nie wiem czy z takimi tekstami to daleko zajdziesz najwyżej to do domu i z powrotem ...

użytkownik usunięty
BorciX

O BOŻE I ŚWIĘTA ANIELKO!! O BOŻE!! Już ci się spodnie rozmoczyły ze szczęścia?

Można ci wybaczyć powyższego posta, o ile nie przekroczyłeś jeszcze trzynastego roku życia - w takim wypadku byłbyś po części usprawiedliwiony.

ocenił(a) film na 4

no chyba, że w jakimś wypadku stracił jaja, to też go usprawiedliwia :P

Nie przesadzaj,wiele osób zna się na filmwebie i w realu.A co do filmu to dla mnie GÓWNO-DURNA BAJECZKA DLA SPRAGNIONYCH ROBA PARKINSONA NASTOLATEK.

użytkownik usunięty
ValkyriaQueen

Niby kto z tego spamboxu zna się na żywo? Ja akurat nie kojarzę stąd nikogo i dobrze mi z tym. Jeszcze byłby wstyd przy jakimś znajomym, że się na takim forum odezwałem ^^...

ocenił(a) film na 4

ja bym w życiu nie chciał nikogo z forum/FW :D spotkać, ani znać, takie rzeczy się tu wypisuje, że lepiej to przemilczeć :D

Nie wiem ja znam parę dziewczyn z tej strony-razem sobie zakładałyśmy konta,takie tam.Znaczy to koleżanki z klasy,które są jak ja na tym portalu.

użytkownik usunięty
ValkyriaQueen

Wg mnie to mały obciach napisać cokolwiek na forum "Zmierzchu" nie zachowując przy tym anonimowości :). Rozumiem, dla jaj można trochę dołożyć własnego spamu do tej sterty słownego gówna, jaka zalega na tym portalu, ale lepiej przy tym nie ujawniać tożsamości, aby nie wylądować na czołowych stronach brukowców...

ocenił(a) film na 4

To lepiej usuń to zdjęcie z avka i bądź w 100% anonimowy :D Bo kto wie, niektórzy nawet z tak małego zdjęcia mogą poznać :D

Ten portal, za kilkadziesiąt lat, to będzie żywa kopalnia historii, gdzie będzie można zobaczyć jak ludzie ze zwykłych obywateli, przekształcali się w pokemony, emo, neo i plastikowe pustaki z zaprawą murarską na twarzy , no i w psychofanki rządne zemsty i mordu :D

Vampire19

Czemu się mnie czepiacie,nawet mnie nie znasz-wrzuć na luz

użytkownik usunięty
ulisseska1989

Ponieważ zbyt skromną niewiastą to Ty nie jesteś... "Znam się na filmach, jestem mądra, piękna, i nikt mi tego nie odmówi"... W...T...F...?

ocenił(a) film na 4

W mitologii greckiej Narcyz był młodzieńcem, który zakochał się we własnym odbiciu i umarł wpatrując się w jego widok :P

Giń niewiasto :D

ocenił(a) film na 6
ulisseska1989

Ulisseska.. :) jesteś... ładna :) co tu dużo gadać :) i nie dziwie się, że jeżeli komuś polecisz film, to go obejrzy.. :) <zakochany> :P w sumie..wyglad taki jak charekter .. :) jest ostro.. :) i narcyzowato :P

użytkownik usunięty
Vampire19

Pomyślę nad tą sugestią :D.

Ty ale wiesz co, ja się jutro wybiorę na tą szmirę i założę jakiś osobny temat, jak już dogłębnie przeanalizuję obraz :D. O kurde, to będzie zabawa, zaraz mi się zleci gromada nastolatek, aby mnie wychłostać za znieważenie ich KoFfAnEgO dZiEłKa i sŁiTaŚnEgO wAmPiRkA, goszczącego w ich najśmielszych fantazjach erotycznych :D.

ocenił(a) film na 4

tylko jak wejdziesz do sali to tak, spontanicznie zakrywaj twarz, żeby cię jakiś znajomy nie zobaczył czy coś, albo wiesz co, kup sobie kominiarkę i wtedy możesz iść nawet na maraton zmierzchu :D

użytkownik usunięty
Vampire19

Najlepiej maskę z "Krzyku" przyodzieję, już kiedyś latałem w takiej po mieście :D.

http://bi.gazeta.pl/im/3/6686/z6686133X.jpg

ocenił(a) film na 4

widziałem kiedyś taką, z pompką do krwi :D i pompowało się do niej jakiś czerwony płyn :D

użytkownik usunięty
Vampire19

Kurde ale wiesz co, trzeba będzie w następne dni troszkę przyjebać fanom tego gniota. Zbyt śmiało sobie poczynają na forum, zaczynają wręcz dominować... Nie dopuśćmy do takiej chorej sytuacji...

Trzeba będzie zmiażdżyć tą hołotę kilkoma napastliwymi tematami :D. Wchodzisz?

ocenił(a) film na 4

W pierwszej kolejności, trzeba zastrzelić, reżysera eclipse :D

A ostatnią część tej serii podzielili na dwa filmy WTF ???

ocenił(a) film na 4

mogę wejść, tylko by trzeba pomyśleć nad tytułami i zawartością :D

Hahah nie rozśmieszaj mnie może ty kurwo jesteś 13 latkiem ale nie ja !! jak jesteś ślepy to zainwestuj w okulary .
co zazdrościsz tego że mam gadane ?

użytkownik usunięty
BorciX

Zamknij pizdę ty mała cioto, bo przejadę się do tej twojej wioski i po ryju dostaniesz.

Taaaaa, masz gadane, rzeczywiście, moja mała siostrunia by cię przegadała, chodząca stulejko...

ocenił(a) film na 4

spokojnie arbiter, on może mieć kumpli, którzy się nie patyczkują i od razu bez wahania zaatakują cię słomą :P

użytkownik usunięty
Vampire19

Hehehehe... Snopki siana będą lecieć w moim kierunku, oraz przyszykują worki z krowim łajnem :D.

A temu dzieciakowi tak śmierdzi z gęby, że czuję ten smród nawet przez monitor, jak on coś pisze. I boję się, że zarazi mnie tym odorem...

ocenił(a) film na 4

jak czytam jego posty, to siano mi przez głośniki wylatuje :P

użytkownik usunięty

co tak brzydko się wyrażasz?:(( 21 lat żyłam w przekonaniu, że taki język wyginął a ty mi tutaj się owym posługujesz:(((

piotrskora90

ojjj głupoty piszesz na imdb większość filmów rozjeżdża się w stosunku do ocen w Polsce. Dla przykładu "Wywiad z wampirem" u nas to prawie arcydzieło, a na imdb przeciętniak jakby patrzeć na oceny, czy chociażby "Kickboxer", zresztą tam większość filmów ma zaniżone oceny, a i o gustach się nie dyskutuje. W Polsce przyjmie się inny film, a gdzięs indziej np. w Anglii też inny i ma podstaw aby wiązać to z inteligencją społeczeństwa. Huh ale się rozpisałem.

Pozdrawiam

bartez13_17

pisząc tego posta nie spodziewałem się,że doczeka się tylu kontrowersyjnych wypowiedzi, co tylko utwierdziło mnie w przekonaniu i udowodniło tezę iż , fanki zmierzchu to łatwe dziewczyny .dziękuje za wpisy.......

piotrskora90

łatwy to jest facet :) byle kobieta mu tyłkiem zakręci i już by chciał ją przelecieć... i o czym to świadczy? o tym że jak facetowi krew z mózgu w inną cześć ciała spłynie to on jest łatwy a nie Kobieta ;p (to tylko taki przykład) Szanuj siebie i inni będą Ciebie szanować :) Nie znasz wszystkich Kobiet więc nie wypowiadaj się tak ogólnikowo :)