PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163565
3,3 33 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

ej nie sądzicie, że dodawanie tych gwiazdek psuje film?? channing kojarzy sie raczej z jakimiś filmami dla nastolatków, a to straszne promowanie(swoją drogą świetnej) dakoty, która w końcu głónej roli tam nie gra... a te ksiązki nie są takie zupełnie ocenzurowane, można z nich zrobić naprawde dobre filmy. A tu dodają znane twarze zeby ściągnąć widza a mnie sie wydaje ze to tylko psuje. Ashley Green nikt wcześniej nie znał, z żadną rolą sie nie kojarzyła i może też dlatego jest taka świetna; bez uprzedzeń, bez porównań itp... co myślicie?

LaraCrofts

Zgadzam się. Nie powinni do tych filmów dawać jakichś sławnych aktorów ponieważ mi np. Dakota Fanning kojarzy się jedynie z grą słodkiej dziewczynki (tylko w takich filmach ją widywałam...:/). Kompletnie nie pasuje mi na wampirzycę. Ale niestety to nie my decydujemy o tym kto kogo będzie grał. Np. Spójrzmy na Pattisona: niby zagrał jakąś niewielką rólkę w HP ale tak naprawdę nikt go nie znał! I to jest fajne: nagle przeżywamy taki szok "Kim on jest?". A jakby powiedzmy obsadzili na jego miejsce takiego hmmm... Brada Pitta (sorry, tylko on mi przychodzi do głowy) to już nie byłoby tej frajdy.

ocenił(a) film na 6
sikorka94

Dakota to jeszcze "małe piwo". Zdaje się być dość wszechstronną aktorką gorzej bo słyszałam że rolę Lei ma zagrać VANESSA HUDGENS! to dopiero bd masakra!

wonderland

Niech Vanessa sie jajem udławi! Zupełnie nie pasuje do roli Leah. Leah była ostrą, zadziorną dziewczyną. A Vanessa... Taka urocza, słodziuteńka i wiecznie szczerząca się dziewczyneczka.

paulaeve

Dokładnie. Jak Disney wyląduje w Sadze to ja dziękuję serdecznie za takie coś...

paulaeve

:D:D a czego akurat jajem:D ale co fakt to faktm jakaś lalunia i leah....dobre

LaraCrofts

Nieeeeeeeeeeeeeeee..................... tylko nie to!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vanessa Hudgens!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli oni obsadzą ją w jakiej kolwiek roli to się załamie. Ona niech lepiej trzyma się swoich musicalów. Ja słyszałam że jak by Robert nie zgodził się na 4 część to Kristen też by odeszła a ich zastąpili by Zac Efron i Vanessa. Wtedy to by nie miało sensu, oni się do takich filmów nie nadają. Ja się modliłam żeby Pattinson się zgodzil i naszczęscie zgodził się. A wracając do Van jako Leah to jakaś paranoia. Ona totalnie nie pasuje. Mam nadzieję że to tylko jakieś plotki.

ocenił(a) film na 6
wampirka_filmweb

Ja ogólnie lubiłam Leah i współczułam jej nawet...ona była pewna siebie i odważna oraz zadziorna...nie wyobrażam sobie Vanessy w tej roli to będzie koszmar i masakra

ocenił(a) film na 10
Aneczkaaaaa

Przecież Van to taka "słodka kotka" ble za grosz nie pasuje do tej roli.
Leah powinna zagrać aktora z tzw pazurem ale nie disney'owe gwiazdki.
Smiac mi sie chcialo jak Lovato stwierdzila ze chciala by nagrac piosenke o milosci dla Jake'a
<HAHAHA>

Dominisia_fw

hehe dobre, Vanessa jako Leah... to teraz sobie ją wyobraźcie z krótkimi włosami.. bo Leah po pierwszej przemianie w wilka musiała ściąć swoje na krótko... hahaha to by był dopiero widok...

efka84

Zac by sie wyprowadził:D
llllllllllllllllllll

LaraCrofts

A gdzie ty widzisz tu nazwisko Channing?? Channing grał w Step up a tu to co najwyzej jest Fanning xD
Czytaj ze zrozumieniem xp ;P

_Hayley_Williams_

Chaning mignął w G.I Joe ale i tak Baroness zagarnęła cały film dla siebie.