PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

w tym filmie irytowały mnie dyskusje o ''ochronie belli'' w kółko to samo, ok można powiedzieć o tym raz, że to ważne, no ale nie 6!
ten film w ogóle nie ma sensu, inne wampiry żarły ludzi i jakoś nikt ich nie chronił.
więcej na tym filmie się uśmiałam niż naoglądałam, podobnie z tym 'bulwersem' przed domem belli, kiedy to jacob ją pocałował, testosteron po prostu kipiał z nich obydwu, oboje wyglądali tak, jakby patrzyli w stronę reżysera, kiedy mają skończyć się na siebie patrzeć. bella w koszuli na górze podczas zamieci i 0 pary w powietrzu.
tragedia, porażka, ten film sam w sobie jest straszny

bonnie7

racja też uważam że scena z pocałunkiem belli była żałosna ten film nadaje się tylko na jedno na parodię dobrze że w następnym roku kolejna i ostania część tej szmiry bo to co jest w tym filmie to kompletna głupota i jeśli taka jest książka to ja dziękuje;)

użytkownik usunięty
julian 7

w przyszlym roku pierwsza czesc ostatniej czesci. druga czesc ostatniej czesci ma byc za jakies 2 lata, wiec musicie cierpiec, ryczec i katowac ten cholerny filmweb!

ocenił(a) film na 4

Ja potraktowałam ten film jak parodię albo komedię i sprawdził się świetnie! :) Byłam na seansie z przyjaciółką i poza nami na sali kinowej były jeszcze tylko dwie panie w średnim albo starszym wieku, więc mogłyśmy ryczeć ze śmiechu do woli, bez obawy że zostaniemy stratowane przez fanki Edzia. Było przyjemnie, mimo to nie da się ukryć absurdu niektórych scen, szczególnie dobiły mnie te sekwencje w namiocie :o.