PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

pattison to jeden z najgorszych aktorów młodego pokolenia ale ma sporo ról przed sobą więc może zmienię o nim zdanie na razie w pełni zasłużone 1/10.

A tutaj jeden z ciekawszych aktorów młodego pokolenia Paul Dano
http://www.filmweb.pl/o136122/Paul+Dano

ocenił(a) film na 7
lotr_2

No chyba cie glowa boli !!!!!!!!!!!!!
Pattinson jest jednym z najlepszych
pokazal ze ma naprawde cos takiego jak TALENT

domis3

Ja nim nie jestem zachwycony, natomiast ciągłe jechanie po nim jaki to tandeciarz, antytalent itd. Jest wyłącznie efektem Zmierzchu. Dajcie sobie na luz, tak tam gra między innymi dlatego, bo to taka książka - drętwa, cukierkowa.

domis3

Patison i talent??????
O mało nie udławiłem się smażonym pierogiem!! Wiem, że się niezdrowo odżywiam.

Dano jakoś mi nie podchodzi, może to przez to, że mało grywa w filmach, a oglądałem z nim tylko trzy, w których oczywiście za wiele nie pokazał.

ocenił(a) film na 7
sarimatian

zal mi was nie krytykujcie innych pattinosn jest super

sarimatian

zobacz Aż poleje się krew ,ustępuje tam nieco WIELKIEMU Danielowi Day Lewisowi ale i tak jest świetny

lotr_2

Widziałem, jakoś mnie nie zachwycił. Zagrał poprawnie, ale on ma już chyba 26 lat, więc powinien się bardziej postarać, i nie jest aż taki młody, jak na przyszłość kina.

lotr_2

http://www.youtube.com/watch?v=KwkP7Gnp7ek zobaczcie i oceńcie sami

lotr_2

Jeżeli mam być szczera to pierwszy raz muszę zgodzić się z sarimatianem, bez rewelacji.
A tak w ogóle mam do Ciebie pytanie LOTR...Ile widziałeś filmów z Patinsonem???

keshia21

Według mnie Paul może się poszczycić znacznie lepszym warsztatem od Pattisona (unoszącego brwi i robiącego zadufaną minę ) Poza tym Dano zagrał w tak świetnym filmie jak Az poleje się krew i bardzo dobrej ,ciepło przyjętej na całym świecie produkcji Mała Miss a w czym zagrał Pattison ? Harry Potter i Zmierzch ...

lotr_2

Ale jakby nie patrzeć, to Robi oł jeee jak mu tam, jest teraz gwiazdą, a o Dano mało kto w naszym kraju i w innych,wie. W Aż poleje się krew zagrał poprawnie, ale nie powiedziałbym, że rewelacyjnie. W Małej Miss nie mógł za bardzo się wykazać, bo tam postaci pierwszoplanowych było kilka, i każda miała jakiś tam swój problem, który został ukazany. Źle nie zagrał, ale rewelacji też tam nie było.

lotr_2

Tak właśnie myślałam, że oceniasz go na podstawie Zmierzchu i HP. Oprócz tego zagrał też w Little Ashes, moim zdaniem rewelacyjnie, w "How to be"- tu na pewno będziecie się czepiać, ale moim zdaniem jest to dobry angielski humor i Rob świetnie to pokazał.
Nie widziałam jeszcze Remember me i The summer house (tego pewnie niestety nie zobaczę), ale jestem bardzo ciekawa tych ról i jak pooglądam, na pewno nie zapomnę się podzielić swoją opinią.
Także ocena aktora na podstawie jednego czy dwóch filmów (a tak oceniłeś ich obydwu) nie jest obiektywna, zwłaszcza jeżeli oceniasz kogoś po komercyjnej produkcji.
Pozdrawiam:)

keshia21

Ponoć aktor jest taki, jaka jego ostatnia rola.
Zmierzch i HP? To już dużo, w końcu trzy filmy, gdzie w dwóch zagrał główną rolę, i mógł się wykazać, ale nie pokazał praktycznie nic. Jakby nie patrzeć, łatka Edzia przyszyła się do niego na ładnych parę lat.
Mi ciężko teraz będzie się oglądało WS2, w którym Shia LaBeouf będzie grał jedną z głównych ról, ale czekam na ten film z niecierpliwością, bo chłopak jest młody (24 lata), grał w produkcjach komercyjnych a teraz nadszedł czas sprawdzić się w poważnej roli.

Robim się nie interesuję zbytnio, więc nie wiem, czy dostał możliwość zagrania jakiejś poważnej roli. Jak na razie to gra w filmach dla nastolatków, gdyż tam znajduje się jego wierna widownia.

lotr_2

nie zgodze sie z Toba pattison pokazał na co Go stac i naprawde wyszło mu to bardzo dobrze wielki + dla niego!)

ocenił(a) film na 7
justysp10

domis3 widzę że kolejna nadgorliwa fanka ;)
Osobiście do niego nic nie mam, ale też nie szaleje za nim jak niektóre.
Młody aktor. Nie zagrał jeszcze w wielu filmach. Zobaczymy jaki jest. Czas pokaże ;)

luckyy

Ja też nie rozumiem ciągłego jeżdżenia po nim. Jako młody, początkujący aktor łapał się każdej okazji, złapał się Zmierzchu i ma teraz nieciekawe skutki. Sama uważam, że gdyby nie saga, byłoby z nim teraz o wiele lepiej.
Bynajmniej nie miał by tylu antyfanów, ba, uważam nawet, że niewielu by tu zaglądało i wypowiadało się na jego temat :)

lotr_2

Nie zgodzę się...Moim zdaniem to bardzo dobry aktor i fajny mężczyzna. Ma talent.. Jak dla mnie 10/10

ocenił(a) film na 10
Kasiula94

z tym 1/10 to jest przesada według mnie.. Pattinsona lubię, ale nie jestem jakąś 'psychofanką' która i tak i tak powie że on jest cudowny. może najlepiej to on nie gra, ale wcale nie jest tak źle. w I cz. Zmierzchu jak dla mnie grał niczego sobie, nie miałam zastrzeżeń, ale w II część to była klapa, tam się rzeczywiście nie popisał.. ale jako film z Pattinsonem na prawdę polecam Little Asches, tam według mnie zagrał na prawdę dobrze i nie by to film dla nastolatek jak wcześniej zostało powiedziane, ze on gra tylko w takich. wcale nie to że akurat Zmierzch i Harry Potter to były takie filmy, to nie znaczy że tylko do takich jest przeznaczony. w końcu to aktor bierze różne role..
no i jest to aktor początkujący, młody, więc ma jeszcze czas sięrozwinąć i na prawdę zabłysnąć.. ;))

lotr_2

to pisz o tym na forum o pattinsonie ok.?
bo tak się składa że saga zmierzchu to nie tylko pattinson...

lotr_2

skocz sobie na forum Paula Dano i nie zawracaj sobie głowy tak marnym aktorem jak RobPattz.Szkoda na niego czasu. masz rację. i nie kłopotaj sie tą porażająco słabą sagą.

ocenił(a) film na 7
Agila34

hahahaahah wystarczy mi tylko pośmiać się z Ciebie i tego co piszesz autorze tego wątku . hahahaha . zazdrościsz mu ? xd

cullens93

"xd"- rzadko prowadzę konwersacje z kimś kto używa takich popkulturowych durnot ale powiem że niby czego mam mu zazdrościć śliniących się na jego widok fanek? Mam dziewczynę i nie zwracam uwagi na inne kobiety. Czego jeszcze ...tego że nie jest on szanowany przez większość kinomanów ? Gra w gniotach, jest słabym aktorem .Sława? Nie chciałbym być znany jako beztalencie aktorskie, idol durnych nastolatek.Mam swoje życie z którego jestem zadowolony i z nikim bym się nie zamienił.
Mam pełne prawo do wyrażania swojej opinii na temat aktorów na forum do tego przeznaczonym

ocenił(a) film na 7
lotr_2

tak... ble ble ble .. i po co ta krytyka idź na forum krytykujących .. xd my tu lubimy Roberta .

cullens93

a ja uważam że marnym jest aktorem i jeszcze nie raz skrytykuje go na tym forum prowokując tym samym fanów zmierzchu

lotr_2

ZŁO jesteś Lotr, samo zło ;p

keshia21

e tam pieprzyć tych co krytykują aktorów po dwóch filmach (do tego komercjach, nie oszukujmy się saga i HP są w większości nastawione tylko na zysk, co wcale nie oznacza że są kiepskie)
A poza tym "panie lort" gdyby pan był zadowolony ze swojego życia to nie szukałbyś rozrywki na forach dla "rozhisteryzowanych fanek":)
pozdrawiam
Edie

Edie_Sedgwick_

Edi... masz całkowitą rację - taką cudowną ma dziewczynę, że swój wolny czas poświęca zamiast niej to takiemu robercinie hahahahahahahha

Agila34

jak widać mam dużo wolego czasu ;)prowokowanie na forum Roberta i zmierzchu traktuje jako dodatkowe hobby.Na wszystko znajdzie się pora

lotr_2

a co nie masz pracy, szkoły, wykładów?
zresztą znajomych też nie (dziewczyny też) skoro tracisz czas na obrażanie innych zanim zająć sie prawdziwym hobby:)

ocenił(a) film na 7
Edie_Sedgwick_

hahaha, tak taka gatka szmatka, w sieci można pisać wszystko ^^

cullens93

nie obrażam innych wyrażam swoje zdanie na forum do tego przeznaczonym, od dawna interesuje się kinem i aktorami i uważam że pattison jest słaby ale może z czasem dojrzeje jako aktor ,nie skreślam go i nie wyzywam od pedałów więc nie wiem o co chodzi fankom zmierzchu .

lotr_2

cullens jeżeli 93 to Twój rok urodzenia to poczekaj jakieś 5 lat to zaczniesz doceniać innych aktorów

ocenił(a) film na 7
lotr_2

xDDDDDDD

A tak troche z innej beczki...
Nie zebym sie czepiala, ze ty masz cos do Robercika, ale czemu nie napisales tego na jego "stronie" na filmwebie? xD

Alibi

A ja uważam, że to odpowiednie miejsce na wyrażanie takich opini. Każdy ma prawo do swojego zdania, a ja również doceniam to, że Łotr nikogo nie obraża, a tylko wyraża swoją, całkiem konstruktywną krytykę.

Jeżeli chodzi o moje zdanie na temat Roba to przynzaję, że niektóre sceny z nim podobają mi się bardzo, a inne zupełnie przeciwnie. Zobaczymy jak będzie po piątkowej premierze Remember Me :-)

Sarimatian, witaj :-)) kopę lat

GilmoreGirl

Gilmore, Sarimatian kury szuka, nie ma go już ze trzy dni.

A tak na marginesie, przypomniałaś mi ostatnio swoją osobą o Gilmore Girls i mi się ściąga:)

keshia21

To może wróci jak znajdzie ;-)
Gilmore Girls to mój ulubiony serial, stąd też mój nick. Fajnie, że też je lubisz :-)

GilmoreGirl

Keshia, jeżeli dobrze pamiętam to Ty mieszkasz sobie w Anglii, tak? Znasz może taki serial Skins? Typowo brytyjski, polecam :-)

GilmoreGirl

Pomieszuję w Anglii, teraz jestem w Polsce. A serialu nie kojarzę szczerze mówiąc, miałam to szczęście, że miałam polską tv:)
hmmm poszukam na necie, może uda mi się ściągnąć i obejrzę skoro polecasz.
A "Kochane kłopoty" też uwielbiam;)

użytkownik usunięty
lotr_2

A ja wam powiem tak czytałam książkę i według mnie Pattinson nie przypomina mi w niczym Edwarda z niej mimo to nie jest wcale złym aktorem ani dobrym jest początkującym więc może kiedyś będzie lepiej grał a może zniknie całkiem z ekranów jak wielu początkujących aktorów więc nie ma co się zachwycać i jego aktorstwem jak i wyglądem.

ocenił(a) film na 7

nie .. 93 to nie mój rok urodzenia .

<br/>

cullens93

Wiecie co widziałam z nim kilka filmów w czwartek Remember me i uważam że zagrał rewelacyjnie.W zmierzchu to w sumie był jego debiut jako aktora pierwszoplanowego i takim filmie więc nie oczekujcie nie wiadomo czego.On ma dopiero 23 lata z tego co wiem to nie kończył żadnych szkół aktorskich czy teatralnych więc się nie czepiajmy.Nie jest najgorszym aktorem na świecie, sprawdzię choćby naszych polskich "aktorów" z seriali, po jednej roli już aktor:)

Zgadzam się dokładnie z Demonic8. Pattinson wgl nie przypomina książkowego Edwarda. Do aktorstwa.. to zbytnio dużo filmów z nim nie oglądałam bo jakoś po roli Edwarda mnie odrzuca. A wyglądem nie ma co się zachwycać bo wcale nie jest taki piękny.

onlyonesmile

Ja miałam nie oglądać "Zmierzchu" bo on miał w nim grac ale jako wampir wygląda fajnie gorzej tak normalnie;)