PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163565
3,3 33 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

porażka...

ocenił(a) film na 4

Dla mnie film , mimo tematyki -wampiry ,wilkołaki ,ludzie- , która zawsze mnie wciągała (we wszelkiej postaci : książka,komiks,animacja czy duży ekran), jest po prostu kiepski , po pierwszej części pomyślałem: ok dobry początek , po drugiej: może uratuje cały biznes trójeczka , natomiast po trzeciej jestem po prostu załamany. Żałuje że ten film obejrzałem, wierzyc lub nie ale obejrzałem całość, przysypiając co jakiś czas , ale jednak . Nie wiedziec czemu oczekiwalem z nadzieją jakiegos niespodziewanego zwrotu akcji albo chociaz wielkobudzetowej bitwy vampire-werewolf w stylu buntu lykanów , ale niestety. too bad . mega potencjal ale film nieudany po całości. NIE POLECAM.

===jak ktos wpadnie na pomysl zrobienia czwórki niech se sam namaluje i wytnie, a nie obraza ludzi.===

NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ocenił(a) film na 7
Z3GLARZ

Zadzam się, NIESTETY.
Książka jest , super, śmieszna , wzruszjąca, czyta sie tak ,że aż człowiek nie może się oderwac , ale film to jakaś plama gówna.
Tragedia , Bella i Patinson (choć bardzo go lubię ) , są strasznie mdli , wszystko jakoś Jacobs , ale i tak , spartolili sprawe z tym filmem.
Pierwsza częsc ok, ale reszta nie:p

użytkownik usunięty
Karola_018

Książka mdła to i film taki. Wskaż mi paluszkiem gdzie tam niby akcja jakaś była.