PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

taka szmira że masakra,a ten Pattinson to taki oblech że patrzeć na niego nie można,a aktor z niego żaden.

użytkownik usunięty
andzia2715

Perfekt strzał! Polać jej i give me five :-)! Dorzuć im jeszcze do koryta, niech te świniaki się nażrą...

andzia2715

Racja. Ta sztuczonosc mnie przeraza. I ta cholota,te fanki szczajace za Edkiem i Belka Slonica....

użytkownik usunięty
Jill_

Belka Slonica. Ale wymyśliałaś.

ocenił(a) film na 2
andzia2715

zgadzam się w zupełności heheeh:D trzeciej cześć po prostu nie byłam w stanie oglądać - dno z kretesem!!!! pierwsze dwie części jakoś przełknęłam ale trzecia bije tandetą poprzednie na głowę;) Jeśli już kogoś interesuje ta saga to polecam TYLKO w formie lektury.
p.s już sobie wyobrażam jak gównianie zrobią 4 część

ocenił(a) film na 2
wiolka8513

No, drugiego Księżyca w rowie to nie zrobią, ale czeka nas gniot równie kiepski jak ten.

ocenił(a) film na 7
wiolka8513

Lektura wagonowa dla osób które nie lubią się zastanawiać. Równie dobrze można wziąć do ręki harlequina czy inne romansidło. Uważam, że film pobił książkę na głowę i jeszcze urwał jej koślawe ręce. Podczas gdy książka skupiała się praktycznie wyłącznie na miłosnych rozterkach niedorobionej nastolatki z zaparciem, to w filmie przynajmniej część uwagi poświęcono scenom batalistycznym i pościgom, które wyszły w moim odczuciu ponadprzeciętnie. Oczywiście ckliwe sceny miłosne psują cały odbiór, ale taka była książka, więc musieli trochę miodu i cukierków wcisnąć.

użytkownik usunięty
emikaebrat

A ja książki jak i filmu nie znoszę.