"kocham go, ale Ciebie kocham bardziej" po prostu parsknęłam śmiechem na całą salę...
Nie tylko Ty... w książce ten moment też mnie rozbraja...
- Kocham go.
- Ale Ciebie bardziej.
Wtf?:D
No mnie też.... ;D
A tam nie ma byc 'kocham go' tylko kochasz ;D hehe sorry :D
a tak ogólnie to co myślicie o filmie? Dla mnie zdecydowanie najlepsza część :)
bo tamte szczerze mówiąc nie podobały mi się w ogóle.. mimo, że oglądałam je po kilkanaście razy... ;D
Ja się boję obejrzeć tej części,bo im dalej tym gorzej.KWN ledwo obejrzałam,miałam z 5 podejść do niego.
Co do tego dialogu,książka jest bogata w takie cudeńka.
Ta Bella ma ogólnie chyba problemy ze sobą.Do dwóch facetów gada w takiej pozycji ,że szkoda gadać.,,Nie kocham Cię"ale kurde stoi tak jakby coś od niego chciała i czuła :/
Dobra szkoda gadać,cała ta seria w wydaniu filmowym i książkowym jest beznadziejna.
Nie no wiesz jeśli nawet książki Ci się nie podobają, to lepiej nie idź do kina...:)
Ja całą sagę Zmierzch - jeśli chodzi o książki - uwielbiam, więc skoro jest to przeniesienie tego co kocham na ekran, to patrzę na te filmy trochę inaczej. Mimo wszystko dwie pierwsze zekranizowane części mi się nie podobały... Za to Zaćmienie uważam za najlepszą część i według mnie reżyser naprawdę pokazał co potrafi. Wszystko co powinno być w filmie, a było w książce, zostało w nim umieszczone.
Ogólnie dużo zabawnych momentów było xD Sala parskała często w tej samej chwili :D dobra komedia, nie rozumiem jak mogli zaklasyfikować to jako horror, pfff. Ta część zdecydowanie mniej nudna od poprzedniej.
hm, w książce była masakra, jeśli się będą trzymali oryginału to chyba wolę sobie tego nie wyobrażać ;x