PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

w pierwszej części kiedy James ugryzł belle to ja bolało (zwijała się z bólu i te sprawy) a w czwartej części w książce leży spokojnie. Pomyłka? a tak przy okazji jestem strasznie zawiedziona , ponieważ w książkach najbardziej podobało mi się poczucie humoru wiecie takie małe zgryźliwości pomiędzy bellą a Edwardem. a W FILMIE Bella z wiecznie otwartą gębą i naćpanym wzrokiem a edward szkoda gadać. ŻAL

Fantastic

ten film to jedna wielka pomylka. :P

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

To byla jej corka. :D

Bella ma pasierbice ?

Oleska1990

To byla jej corka. :P swoja droga,Belka musiala byc niezle stuknieta dajac imie dziecku Renesmee. Ktora byla antropomorficznym cukierkiem. :P

CIEPLE_KLUCHY

^___________^ niesamowite.

CIEPLE_KLUCHY

teraz wiem dlaczego wszyscy mieli takie zbolałe miny. TO twoja wina że te filmy są do "dupy"

użytkownik usunięty
CIEPLE_KLUCHY

Wygladaja lepiej,niz w rzeczywistosci. xD

użytkownik usunięty
CIEPLE_KLUCHY

hahahaha. xDD

Fantastic

O tak. :F moze wreszcie ja zamknie. Na planie podobno niezle wali,bo nigdy jej nie zamyka. :D

Fantastic

Wątpie, że cokolwiek na to pomoże...

Fantastic

Dlaczego dalas filmowi Zmierzch ocene 10/10? Jak mnie by graznila glowna bohaterka to bym nie dala takiej oceny.

Jill_

bo gdy oglądałam pierwszą część byłam jeszcze głupio zakochana w książkach i w tym głupim filmie. Dopiero przy drugiej i trzeciej części oprzytomniałam . I się cały czas zastanawiam co mi się w tym filmie podobało? Młody a głupi

Fantastic

Rozumiem . :-)

użytkownik usunięty
Fantastic

Wstydź się! Obniż tą ocenę! Tutaj to nie wypada po prostu...

CIEPLE_KLUCHY

I niech sie udlawi. :P

CIEPLE_KLUCHY

to może ty zagraj w czwartej części scenę seksu to by było show!!!!!! Jeszcze w 3d;)

Fantastic

;) Tak.

Fantastic

A mi nie szkoda. :F

Jill_

myślałam o ramie łóżka;)

Fantastic

aah :D

Fantastic

Tyle, że jej buzia byłaby jeszcze bardziej otwarta... -.-

CIEPLE_KLUCHY

Ojoj. :O

CIEPLE_KLUCHY

Jesteś jak Volturi:) nie ma na ciebie mocnych. Daj swojego fallusa rosalie. też jakaś dziwna. za mało wyruchana. co ten emmet tam robi?

użytkownik usunięty

Nie no. xD wymiatacie!

użytkownik usunięty
Jill_

Eeee tam, dziś się dopiero powoli rozkręcamy :-). Niech tutaj wlezie na forum jakaś fanka "Zaćmienia", to ją dopiero przemielimy przez maszynkę do mięsa :-D. Będziemy ją chłostać, podsypywać jej rany solą, nabijać na pal i topić w rozgrzanym oleju.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 9
Fantastic

Belli to nie bolalo bo po peirwsze ona juz wtedy umierala a po drugie nie wiem czy ktos wie ale edward "wszczelil" jej jad prosto w serce wiec szybko zostal przeprowadzony po ciele i nie musiala dlugo cierpiec ,bo gdyby ugryzl ja tak jak james to by tam odrazu zeszla wkoncu nesme jej zlamala kregoslup !!! ;PP

shriek22

To było troszkę inaczej. Edward rzeczywiście wstrzyknął jej jad w samo serce ale także pokąsał ją gdzie się dało, żeby jad się szybciej rozprowadził. Ten zabieg umożliwił przemianę jej w wampira bo faktycznie była w bardzo kiepskiej kondycji i liczył się czas. Ale Bella nie krzyczała dlatego, że jej nie bolało. Przeciwnie, cierpiała potworne katusze jak oni wszyscy, ale... wrzeszczeć nie mogła bo morfina, którą wstrzyknął jej Carlisle uczyniła ją niemą. Nie łagodziła bólu tylko... paraliżowała ciało. Potem, kiedy działanie morfiny ustało a ona odzyskała panowanie nad strunami głosowymi, również nie krzyczała. Była świadoma, że jej krzyk sprawiłby ból Edwardowi. Ci dwoje darzyli się miłością tak niezwykłą, że każde z nich było skłonne cierpieć w ciszy byle tylko nie sprawić bólu drugiemu.

vivian23

Film do pobrania w dobrej wersji ( nie r5 ale lepsza niż zwykły TS z dobrym głosem) http://turbobit.net/gwe7w7pokmea.html

ocenił(a) film na 9
vivian23

No masz racje ja to troche poprzekrecalem ... xD