PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Jestem zaskoczona... film nie okazał się być tak nudny jak sądziłam, że będzie. W sumie dobrze nakręcony, gra aktorska ciut się podniosła...
Fakt, że osoba, która nie czytała książki może mieć problem ze zrozumieniem treści.
Lecz mimo wszystko przyzwoicie, w porównaniu do poprzednich części.

Fakt, film kierowany tylko dla młodych ;)

zanka654_2

mnie też się podobało, mimo faktu, że 2 część mnie rozczarowała. A tu prosze, całkiem przyjemna bajeczka o miłości + odrobina humoru + wampiry wreszcie coś robią. Nieźle, nieźle. 8/10

ocenił(a) film na 3
bourgeoise

Nieźle to 6.

ocenił(a) film na 1
zanka654_2

Film powinien byc nakręcony tak, by tych problemów dużych nie mieć. Mamy wprost przeciwne odczucia chyba, bo ja wprost przeciwnie ^^'. Spodziewałam się, ze będzie ciekawie, a tymczasem wiało nudą.

Black_Jeanne

Jezu, ale żeby 1? Dosłownie 1? Najgorszemu filmowi, który widziałam, bym tyle nie dała, bo nie był aż tak zły. A był to film z Fox oraz inny z Baldwinem (nie wiem już którym ;p).

użytkownik usunięty
No_5

Opis dla jedynki to 'nieporozumienie'. Do tego filmu pasuje jak ulał.

ocenił(a) film na 6
zanka654_2

zgadzam się.. duzo lepszy od drugiej czesci ktora byla porazka, jednak ustepuje pierwszej, ktora byla jak dotad moim zdaniem najlepsza, zarowno ksiazka jak i film.

fabiska

Jak dla mnie był to najlepszy film z całej sagi:) Wreszcie reżyser wprowadził jakąś akcję i nie było tyle ochów i achów Belli:P Podobne zdanie mam w zwiążku z książką:)

zanka654_2

Ja również uważam, że trzecia część była lepsza od pozostałych dwóch części co było dla mnie zaskoczeniem.

ocenił(a) film na 10
zanka654_2

Dobre książki i dobre filmy. Ja uważam że są kierowane, do każdego wieku czytelnika i widza :)

ocenił(a) film na 3
isabel34

Głupiaś.

;)