czesc wszystkim mam do was wielka prozbe!!!chcialabym przeczytac zmierzch oczami edwarda wszystki rozdzialy tzn jakich jest 12.prosze dajcie mi jakies namiary gdzie to moge znalezc.dzieki z gory a jak ktos by miam je sciagniete na kompie to prosze o przeslanie na maila rambuska7@vp.pl pozdrowka
Nie powiedziałam, że nie jesteś.
Powiedziałam, że widzialam nieprzyjemną rozmowę.. w którymś temacie :)
Mi on się kojarzy z czerwonymi hehe :)
Co jak co, ale żałuję, że nie będzie go w kolejnej części gdyż moim zdaniem dobrze, a nawet bardzo dobrze zagrał Rileya :)
Mam zamontowany w pokoiku taki mały ołtarzyk, i codziennie wieczorem puszczam serię "allahów" ku jego czci :-D.
On jest moj ;P. wez sobie Edka,albo Jacoba .;P maja takie fajne klaty ;P. Zwlaszcza Jacob ; d.
Ja tylko dla zgrywy taki tu jestem - byś mnie nie poznała na żywo :-). Internet pozwala fajnie pobawić się kreowaniem nowej tożsamości, mało tego, można mieć wiele alternatywnych osobowości :-).
Nieprawdaż? Ja sam się lubię bawić tą wirtualną rzeczywistością - zadziwiające się, ile wersji samego siebie można w taki sposób osiągnąć. Sam czasami nie wierzę w to, co tutaj piszę - ale cały czas dobrze się przy tym bawię :-D.
Milales udowodnic, a nie nam tu wywodzic sie jak ty ociekasz zajebistoscia! xD
We need proof!!!
takie jak jest w wodzie i z daleka widac klate ;P. ;p chcial tym jakas laske podniecic . ;P. swoja fota ;P.
A gdzie tam. Miałem to zdjęcie znacznie wcześniej, zanim poznałem którąkolwiek z was :-).
Skądże. Cytrynka akurat należy tutaj do mojej najbardziej namiętnej opozycji :-).
Kolejnej nie będzie. Obawiam się, że Limonka, Mikka oraz Vivian23 ją wydrukują i zabawią się z nią w <<laleczkę voodoo>> no i na tym ucierpię ;-(...
Tak jest! Wszyscy spiskuja na Twoj temat i wysylaja sobie potajemnie twoje zdjecia z gola klata!!! xDD
Wy chyba nie do końca się orientujecie, o co chodzi z tą <<laleczką voodoo>> :-).
Dobra . ;P lece. Ide sie wykapac. Jutro na zakupy ide. ;P sukienke sobie czerwona kupie i jakies fajne cienie do powiek ;P. Bd wieczorem. ;]