6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324630
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

4/10

ocenił(a) film na 2

Jak dla mnie zryty film

Cililing

Z toba jest taki problem ze wszystkich obrazasz. Wyzywasz ludzi od debili i jeszcze gorzej. Od troli wyzwałes ponad 1000 filmwebowiczow. Jestes chory? Nienawidzisz ludzi? Po co obrazasz innych? Sprawia ci to przyjemnosc gimbusie? Lecz sie koles.

TitusVII

JA wspomniałem o dzieciach neo. Mi nie chodziło tylko o tą sytuacje ;) ogólnie bardzo popieram znajomości przez internet. Nowi ludzie, inne życie. Ale on zamiast korzystać z tego z umiarem, to bohater filmu przestawił się całkowicie, z "reala" na życie wirtualne. To miałem na myśli. A że zachowywał się jak dzieciuch po odłączeniu modemu to inna sprawa...;>

Axioo0

Nie obrażaj 13-to latków...

ocenił(a) film na 8
Axioo0

Takich ludzi brakuje na tym forum. Mających własny gust, ale potrafiących dostrzec zalety i wypowiedzieć się z sensem.

ocenił(a) film na 3
Axioo0

Lepiej tego stary nie mogłeś ująć, film zryty i nie potrafie tak naprawde znaleśc w nim plusów

perpetual

"jak widzę po twoich filmach nie masz zbyt dobrego, ambitnego gustu" hehe - przyganiał kocioł garnkowi :)

ocenił(a) film na 5
bianka226

No cóż, jak dla mnie film po prostu średni... Po wszystkich recenzjach, opiniach itd. liczyłam na więcej...

ocenił(a) film na 10
TheSecret

Życie jest pełne rozczarowań;)

ocenił(a) film na 5
WhiteDemon

niestety.....