I dlatego, że jest smutny, żeś mu dał 2/10. Jeśli my mamy takie inteligentne społeczeństwo, komediowe, które żyje w kraju mlekiem i miodem płynącym, to i się nie dziwię, że tak teraz Polska wygląda.
Nie będę zmieniać gustu bo jakiś Lazurwise czyli Ty mi tak mówi. Ogarnij się. Obejrzyj ten film za parę lat może zrozumiesz. I zupełnie nie chodzi o to czy będziesz starszy w metryce, ale o hmm dorosłość umysłową.
Raz piszesz, że masz wenerę, potem, że co innego. Bo ci odbiorą tytuł forumowicza z najbardziej dennymi komentarzami.
Przykro mi, gdy ktoś z braku zasobu słów musi silić się na słowotwórstwo, w dodatku wyjątkowo ubogie. Trzymaj swoją zazdrość na wodzy, gdyż sprawia, że jesteś śmieszny.
Śmieszne jest sugerowanie przez ciebie na filmwebowym forum to, że inni powinni zazdrościć ci wenery. Idź z tym na forum medyczne. Nie bądź śmieszny.
GirlEdyta, swojak_2, skuryn > już się trolle pojawiły, wystarczy, że ktoś ma inne zdanie i wyszukany gust.
Forumowicz ten wychował się w środowisku w którym ten jest lepszy ten kto bardziej obrazi drugiego. Nie ma znaczenia co masz w głowie, jakie masz pasje, czy coś ciekawgo możesz przekazać lub pokazać. Wartość stanowi u niego obrażanie innych forumowiczów. Myślę, że w realnym życiu ponosi dotkliwe tego konsekwencje.
Czy jak patrzysz swojej córce w oczy to czy widzisz w jej oczach strach, że znowu będziesz jej czytał swoje filmwebowe posty?
lazurwise to jest jakiś troll. Władcę Pierścieni: Drużyna Pierścienia ocernił też supernisko bo drzewa gadają. Tutaj też celowo ocenia odwrotnie niż jest.
Tu ocenia tak jak jest, a wy jak ktoś napisze trafnie, że to kicha a nie film to pojawiacie się jak muchy na gównie.
Kochany nemo odpier... się ode mnie ponieważ skarbie ja się trollem nie czuję. Zawsze uzasadniam swoje zdanie, może nie w tym temacie bo szkoda klawiatury, ale w innych tematach, nawet pisałam swoją recenzję. Chyba nie wiesz, że trollowanie to pisanie swojego zdania bez żadnego uzasadnienia, pisanie kompletnie głupich tez, które są tylko chorą prowokacją.
Twoje zdanie, podobnie jak twój umysł, zostało zniekształcone przez oglądanie smutnych filmów. Stop smutnym filmom.