6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324597
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców
lazurwise

I dlatego, że jest smutny, żeś mu dał 2/10. Jeśli my mamy takie inteligentne społeczeństwo, komediowe, które żyje w kraju mlekiem i miodem płynącym, to i się nie dziwię, że tak teraz Polska wygląda.

GirlEdyta

Po prostu zazdrościsz mi gustu.

ocenił(a) film na 9
lazurwise

Coś mi się wydaje, że nie ma czego zazdrościć...

lazurwise

Wkurzasz mnie. -.-

GirlEdyta

Popracuj nad gustem i nie oglądaj smutnych filmów.

lazurwise

Mamy kandydata do tytułu forumowicza z najbardziej dennymi komentarzami.

skuryn

Zazdrościsz mi weny.

lazurwise

Swoją wenerę zachowaj dla siebie

lazurwise

No chyba nie...

lazurwise

Nie będę zmieniać gustu bo jakiś Lazurwise czyli Ty mi tak mówi. Ogarnij się. Obejrzyj ten film za parę lat może zrozumiesz. I zupełnie nie chodzi o to czy będziesz starszy w metryce, ale o hmm dorosłość umysłową.

GirlEdyta

Mam zbyt wysublimowany gust żeby po raz drugi obejrzeć byle smutny film.

lazurwise

Raz piszesz, że masz wenerę, potem, że co innego. Bo ci odbiorą tytuł forumowicza z najbardziej dennymi komentarzami.

skuryn

Zazdrość przez ciebie przemawia.

lazurwise

Wenery się współczuje , a nie zazdrości.

skuryn

Jak to się ma do oglądania smutnych filmów po raz drugi?

lazurwise

Żeby to rozumieć , to trzeba umieć myśleć. Nadal nie zajmuj się tą niebezpieczną czynnością.

skuryn

Przykro mi, gdy ktoś z braku zasobu słów musi silić się na słowotwórstwo, w dodatku wyjątkowo ubogie. Trzymaj swoją zazdrość na wodzy, gdyż sprawia, że jesteś śmieszny.

lazurwise

Śmieszne jest sugerowanie przez ciebie na filmwebowym forum to, że inni powinni zazdrościć ci wenery. Idź z tym na forum medyczne. Nie bądź śmieszny.

skuryn

Zazdrościsz mi, dlatego jesteś taki niemiły. Skończ oglądać smutne filmy.

lazurwise

Wenery się współczuje, a nie zazdrości.

ocenił(a) film na 1
lazurwise

GirlEdyta, swojak_2, skuryn > już się trolle pojawiły, wystarczy, że ktoś ma inne zdanie i wyszukany gust.

nemo999

Nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Pisał, że ma wenerę.

skuryn

W którym miejscu napiałem, że mam "wenerę" ? Swoje choroby zachowaj dla siebie ;)

lazurwise

Cytuję: "Zazdrościsz mi weny."
Nie moja wina, że pisać też nie umiesz i robisz literówki.

skuryn

Chyba cie za oczodoły wyciągali w trakcie porodu.

lazurwise

..a to dlatego zjadasz litery

skuryn

lazurwise

skuryn

lazurwise

Wenery się współczuje

skuryn

skuryn

lazurwise

Wenery się współczuje

lazurwise

Wenery się współczuje

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
nemo999

Forumowicz ten wychował się w środowisku w którym ten jest lepszy ten kto bardziej obrazi drugiego. Nie ma znaczenia co masz w głowie, jakie masz pasje, czy coś ciekawgo możesz przekazać lub pokazać. Wartość stanowi u niego obrażanie innych forumowiczów. Myślę, że w realnym życiu ponosi dotkliwe tego konsekwencje.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
nemo999

Czy jak patrzysz swojej córce w oczy to czy widzisz w jej oczach strach, że znowu będziesz jej czytał swoje filmwebowe posty?

nemo999

Zmiana nicku nie pomogła ci czytać ze zrozumieniem.

ocenił(a) film na 1
skuryn

Zmiana czego ??? Zmień se mordę, bo w tej ani wyglądu ani rozumu.

GirlEdyta

lazurwise to jest jakiś troll. Władcę Pierścieni: Drużyna Pierścienia ocernił też supernisko bo drzewa gadają. Tutaj też celowo ocenia odwrotnie niż jest.

ocenił(a) film na 1
swojak_2

Tu ocenia tak jak jest, a wy jak ktoś napisze trafnie, że to kicha a nie film to pojawiacie się jak muchy na gównie.

nemo999

Kochany nemo odpier... się ode mnie ponieważ skarbie ja się trollem nie czuję. Zawsze uzasadniam swoje zdanie, może nie w tym temacie bo szkoda klawiatury, ale w innych tematach, nawet pisałam swoją recenzję. Chyba nie wiesz, że trollowanie to pisanie swojego zdania bez żadnego uzasadnienia, pisanie kompletnie głupich tez, które są tylko chorą prowokacją.

GirlEdyta

Twoje zdanie, podobnie jak twój umysł, zostało zniekształcone przez oglądanie smutnych filmów. Stop smutnym filmom.

lazurwise

Jaką wartość ma wypowiedź forumowicza który na filmwebowym forum wychwala się swoją wenerą ?

skuryn

lazurwise

skuryn