Czas przygotowania: 8min.
Łatwe do zapamiętania proporcje i tylko kilka składników sprawiają, że jest to najłatwiejszy przepis na gofry. Do ciasta dodajcie cukru i soli wg uznania. Pamiętajcie, żeby cukru nie dodać za dużo, bo ciasto może się przypalić. Uwaga co do gofrownicy: wiele osób skarży się, że gofry nie są wystarczająco wypieczone. Przyczyną jest niestety zbyt mała moc gofrownicy, dlatego przy zakupie urządzenia zwróćcie uwagę na ten parametr!
Składniki potrzebne do przygotowania przepisu "Łatwy przepis na gofry":
2 szklanki mąki
2 szklanki mleka
2 jaja
6 łyżek oleju
1 łyżeczka proszku do pieczenia
1 łyżeczka cukru
szczypta soli
Sposób przygotowania
Żółtka oddzielić od jaj. Zmiksować żółtka, mleko, mąkę, proszek do pieczenia, olej i sól na jednolitą masę. Białka ubić na sztywno i wymieszać z ciastem. Piec w rozgrzanej gofrownicy do osiągnięcia pożądanego koloru (na rumiano: 2-3 minuty) i podawać z ulubionymi dodatkami.
Tak kończą ludzie oglądający smutne filmy, są wypaczeni. Reagują agresywnie, zazdroszczą innym normalności, którą sami oddali za możliwość obejrzenia smutnego filmu. To jest jak nałóg, obejrzysz jeden chcesz więcej, doskonałym przykładem jest skuryn, który już nawet w swoim mieszkaniu nie sprząta. Ba sam się do tego przyznał, bo porządek w jego życiu jest niepotrzebny tylko smutne filmy. On nawet jeść już nie chcę.
TAK !!! Napawają się i nakręcają smutkiem, nieszczęściem, tragedią, są przez to agresywni i wrogo nastawieni do innych, zwłaszcza wesołych, przyjaznych i inteligentnych ludzi. Nie wiedzą, że jest normalne życie, tylko wtapiają się w denny styl i utożsamiają z bohaterami takich smutnych gniotów jak Sala Smutobójców.
Czy jak patrzysz swojej córce w oczy to czy widzisz w jej oczach strach, że znowu będziesz jej czytał swoje filmwebowe posty?
Obstawiam, że płacą mu za pisanie sucharów w komentarzach. Nie miej do niego żalu, on tak zarabia na życie. To jego jedyna aktywność poza oglądaniem smutnych filmów - nie niszcz tego.
dobry troll nie jest zły. lazurwise sie pewnie dobrze bawi, a wszyscy jego karmiciele płaczą przed kompami, że ktoś śmiał dać taką ocenę temu "arcydziełu' ;( QQ
lezurwise, jestem Twoim fanem!! Pozwolę sobie Cię zacytować kilka razy. Na forum filmu "Musimy porozmawiać o Kevinie" "Jakiś taki smutny 2/10", na forum "Leona zawodowca" "Jakiś taki amatorski, z elementami pedofilii 2/10", na forum filmu "Więzień nienawiści" "Jakiś taki zbyt kolorowy, 2/10". Zastanawiają mnie zawsze takie osoby jak Ty. Jestem ciekaw dlaczego to robisz. Czy to jakiś eksperyment socjologiczny, czy zwyczajne prowokowanie dla zabawy? Wiem, że mi nie odpowiesz, a jeżeli to zrobisz to nie podasz prawdziwej informacji, no ale mimo wszystko ciekaw jestem Ciebie. A "Sala samobójców" rzeczywiście dość słaba. Samobójstwo to zawsze wdzięczny temat, wystarczy się nim zająć, a film będzie doceniony. Ode mnie 6/10.
ale on ten wątek założył nie po to , aby omawiać film, ale żeby się bez sensu pochwalić że ma wenerę.
Skuryn > obrońca gniota, pojawia się za każdym razem jak ktoś skrytykuje gniot. Pojawia się razem z ekipą troli w składzie między innymi z GirlEdyta, skuryn_2, kpt orzech i o_m_e_n.
Hej wszystkim. Zauważcie jak bardzo wasza dyskusja odeszła od tematu filmu. Jak dla mnie to możecie się pozabijać ale nie niszczcie forum. Pozdr