6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324597
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców
lazurwise

Wenery się współczuje

lazurwise

Wenery się współczuje

lazurwise

Wenery się współczuje

skuryn

Czas przygotowania: 8min.

Łatwe do zapamiętania proporcje i tylko kilka składników sprawiają, że jest to najłatwiejszy przepis na gofry. Do ciasta dodajcie cukru i soli wg uznania. Pamiętajcie, żeby cukru nie dodać za dużo, bo ciasto może się przypalić. Uwaga co do gofrownicy: wiele osób skarży się, że gofry nie są wystarczająco wypieczone. Przyczyną jest niestety zbyt mała moc gofrownicy, dlatego przy zakupie urządzenia zwróćcie uwagę na ten parametr!
Składniki potrzebne do przygotowania przepisu "Łatwy przepis na gofry":
2 szklanki mąki
2 szklanki mleka
2 jaja
6 łyżek oleju
1 łyżeczka proszku do pieczenia
1 łyżeczka cukru
szczypta soli

Sposób przygotowania

Żółtka oddzielić od jaj. Zmiksować żółtka, mleko, mąkę, proszek do pieczenia, olej i sól na jednolitą masę. Białka ubić na sztywno i wymieszać z ciastem. Piec w rozgrzanej gofrownicy do osiągnięcia pożądanego koloru (na rumiano: 2-3 minuty) i podawać z ulubionymi dodatkami.

lazurwise

Takie rzeczy to pisze się na forum kulinarnym, ale aby to wiedzieć to trzeba myśleć.

skuryn

Nie no ja tam sobie "gofera" bym zjadła! :D

GirlEdyta

...ale w tym chlewie co się zrobił nie da się jeść :(

skuryn

Przykro mi, że mieszkasz w chlewie. Zalecam zmniejszyć dawkę smutnych filmów.

lazurwise

Czytaj ze zrozumieniem. Chlew zrobiłeś w swoim wątku, Byłeś już u lekarza ?

lazurwise

Ej człowieku Ty się powtarzasz, nie zauważyłeś?

GirlEdyta

Wydaje ci się, to efekt oglądania smutnych filmów.

lazurwise

Smutnym jest wychwalanie się przez ciebie na filmwebowym forum swoją wenerą.

skuryn

Chcesz przepis na jabłecznik?

lazurwise

Nie będę jadł w takim chlewie.

skuryn

Nic dziwnego, jednak weź posprzątaj kiedyś w swoim domu.

lazurwise

Nadal nie czytasz ze zrozumieniem.

skuryn

Przykro mi, nie jestem wstanie zrozumieć zazdrośnika.

lazurwise

Przykro mi, nie jestem wstanie zrozumieć jak można się publicznie chwalić wenerą.

lazurwise

frustrat

sylviaplath0

^suchar

lazurwise

co warta jest opinia kogoś kto bez sensu chwali się swoją wenerą

ocenił(a) film na 1
GirlEdyta

O tym właśnie mówię, w waszym wykonaniu.

nemo999

Tak kończą ludzie oglądający smutne filmy, są wypaczeni. Reagują agresywnie, zazdroszczą innym normalności, którą sami oddali za możliwość obejrzenia smutnego filmu. To jest jak nałóg, obejrzysz jeden chcesz więcej, doskonałym przykładem jest skuryn, który już nawet w swoim mieszkaniu nie sprząta. Ba sam się do tego przyznał, bo porządek w jego życiu jest niepotrzebny tylko smutne filmy. On nawet jeść już nie chcę.

ocenił(a) film na 1
lazurwise

TAK !!! Napawają się i nakręcają smutkiem, nieszczęściem, tragedią, są przez to agresywni i wrogo nastawieni do innych, zwłaszcza wesołych, przyjaznych i inteligentnych ludzi. Nie wiedzą, że jest normalne życie, tylko wtapiają się w denny styl i utożsamiają z bohaterami takich smutnych gniotów jak Sala Smutobójców.

nemo999

Czy jak patrzysz swojej córce w oczy to czy widzisz w jej oczach strach, że znowu będziesz jej czytał swoje filmwebowe posty?

skuryn

ale suchar

ocenił(a) film na 1
skuryn

Coooo??? jakiej córce ??? Co to za matoł i o czym to oślisko pisze ???

nemo999

Obstawiam, że płacą mu za pisanie sucharów w komentarzach. Nie miej do niego żalu, on tak zarabia na życie. To jego jedyna aktywność poza oglądaniem smutnych filmów - nie niszcz tego.

lazurwise

i kto to mówi, ktoś kto przyszdeł tutaj pisać bez sensu o swojej wenerze

nemo999

To sobie poczytaj inne moje posty, wątki, wypowiedzi i się odwal.

ocenił(a) film na 1
GirlEdyta

Szkoda czasu na czytanie trollowo-ogrowych wypocin Fiony.

GirlEdyta

Skąd ten atak agresji? Czyżbyś skończyła oglądać kolejny smutny film?!

ocenił(a) film na 1
lazurwise

dobry troll nie jest zły. lazurwise sie pewnie dobrze bawi, a wszyscy jego karmiciele płaczą przed kompami, że ktoś śmiał dać taką ocenę temu "arcydziełu' ;( QQ

elzofia

mylisz sie, on bez sensu chwali sie tutaj swoją wenerą.

elzofia

"phi"

ocenił(a) film na 6
lazurwise

lezurwise, jestem Twoim fanem!! Pozwolę sobie Cię zacytować kilka razy. Na forum filmu "Musimy porozmawiać o Kevinie" "Jakiś taki smutny 2/10", na forum "Leona zawodowca" "Jakiś taki amatorski, z elementami pedofilii 2/10", na forum filmu "Więzień nienawiści" "Jakiś taki zbyt kolorowy, 2/10". Zastanawiają mnie zawsze takie osoby jak Ty. Jestem ciekaw dlaczego to robisz. Czy to jakiś eksperyment socjologiczny, czy zwyczajne prowokowanie dla zabawy? Wiem, że mi nie odpowiesz, a jeżeli to zrobisz to nie podasz prawdziwej informacji, no ale mimo wszystko ciekaw jestem Ciebie. A "Sala samobójców" rzeczywiście dość słaba. Samobójstwo to zawsze wdzięczny temat, wystarczy się nim zająć, a film będzie doceniony. Ode mnie 6/10.

Ladi777

ale on ten wątek założył nie po to , aby omawiać film, ale żeby się bez sensu pochwalić że ma wenerę.

ocenił(a) film na 1
skuryn

Skuryn > obrońca gniota, pojawia się za każdym razem jak ktoś skrytykuje gniot. Pojawia się razem z ekipą troli w składzie między innymi z GirlEdyta, skuryn_2, kpt orzech i o_m_e_n.

nemo999

Oooooo NIE! NIE BĘDZIESZ MNIE PORÓWNYWAĆ DO o_m_e_n a NIE NIE NIE.

GirlEdyta

Hmm chyba że napisałeś z błędem. Ponieważ o_m_e_n i o_m_e_n_ to dwie różne osoby.

lazurwise

Idealny film dla kasztanowych dzieci udających dorosłych :D

lazurwise

Idealna wypowiedź kogoś kto chwali się swoją wenerą

ocenił(a) film na 8
lazurwise

Hej wszystkim. Zauważcie jak bardzo wasza dyskusja odeszła od tematu filmu. Jak dla mnie to możecie się pozabijać ale nie niszczcie forum. Pozdr

Carlisle

Zadaję sobie pytanie, czemu tu nie ma czegoś takiego jak "Lubię to" od razu było by lepiej.

ocenił(a) film na 8
GirlEdyta

Fakt. Przydałoby się może. Może trochę mniej agresywnie by to wyglądało. No ale to jest forum.