6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324652
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

brzydkie

ocenił(a) film na 6

OBRZYDLIWE ANIMACJE

ocenił(a) film na 5
innauschi

Nie doczytałaś. Takie jest tłumaczenie niektórych osób. Problem w tym, że pewne elementy świadczą o tym, że chciano osiągnąć realistyczną i ładną animacje.

Dealric

Yhhh Dearlic, Dearlic, wiercisz dziurę w brzuchu, aż do upadłego. Mnie zastanawia jedna rzecz - flim Ci się chyba nie podobał, tak? Dlaczego więc ciagle piszesz na tym forum? Ja bym sobie darowała, gdyby coś mi się nie podobało i najnormalniej przeszła nad tym do porządku dziennego.

Dealric

A i jeszcze jedno - doczytałam. Czytałam nawet kilka razy. Po prostu animacja w tym filmie nie była dla mnie kwestią wyjątkowo istotną. Ciekawą, owszem. Nie jestem znawcą tematu, jeżeli chodzi o animacje komputerowe, nie lubię gier i powiem Ci, że się z tego nawet cieszę:)

ocenił(a) film na 5
innauschi

Nie była. Była po prostu jedną z wad wśród wad i zalet. A że temat dotyczy właśnie animacji, to i temat animacji jest drążony.

Dealric

Po pierwsze nie odpowiedziałeś na moje pytanie, po drugie ja już się "dodrążyłam" jeżeli chodzi o temat animacji w filmie. Jak już pisałam powyżej, dla mnie nie była ta animacja jakoś wyjątkowo istotna. Jeżeli masz zamiar drążyć dalej, to przyjemnego drążenia, a ja posłucham sobie w tym czasie fajnej muzyki;)

ocenił(a) film na 5
innauschi

Chodzi o to czy podobał? Nie odpowiedziałem, bo nie uważam by miało to znaczenie. Uważam, że jest średni i mnie zawiódł. Na pewno nie jest arcydziełem, ale nie jest beznadziejny.
A co do drążenia, to ja opowiadam w tej chwili na Twoje pytania cały czas, wiec:P

Dealric

Boże, łza popłynęła mi po policzku, przytulić Cię??? Zawiodłeś się, biedaku...Więc ja w odpowiedzi Ci napisze, że cały czas słucham dobrej muzy się jak najbardziej relaksując (i brak składni w tym zdaniu jest co najmniej zamierzony:]).

ocenił(a) film na 6
szarymisiu

animacje nie muszą być realistyczne mogą być zupełnie fantastyczne. robione są w takim czasie w jakim komuś to zajmie i to są różne ramy. mogą być wykonane profesjonalnie albo amatorsko za miliony albo za nic. mogą być też bardzo ładne albo bardzo brzydkie. lubię kiepską grafikę w grach komputerowych. jeżeli komuś się podobają te animacje to moim zdaniem nie jest wrażliwy

ocenił(a) film na 6
szarymisiu

jak mozna sadzic, ze jesli mi animacje sie podobaja to jestem nie wrazliwa wtf?
ja uwazam, ze animacje sa swietne, dlatego, ze nie sa idealne!

ocenił(a) film na 6
okocimmala

epoka lodowcowa 10- bardzo niewrazliwa osoba

szarymisiu

ale obrzydliwy avatar, jaki avater taki gust.

ocenił(a) film na 6
skuryn

to nie masz gustu? wtf?

szarymisiu

ja mam, ja doceniam animacje w SS

ocenił(a) film na 6
szarymisiu

Ta a okropne to było że jeden chłopak zgwałcił tego Dominika przez dotyk nie wiem jakoś go złapał dziwacznie wee żall, ale, ale muza fajna;D

WERaaa

nie zgwałcił go -,-
nigdzie go nie złapał, prawdopodobnie majstrował mu nogą wiadomo gdzie..
skoro film Ci się podobał ze względu na muzykę to gratuluję

ocenił(a) film na 5
niemamczasu

Co tylko jeszcze bardziej odrealnia film;d

ocenił(a) film na 10
szarymisiu

Mi te animacje skojarzyły się z serialem "Kod Lyoko";p. Oj tam, fajne były.

szarymisiu

Mi najbardziej przeszkadzał całkowity brak mechów. Co to za film bez mechów, nie czaję, jakaś lipa.