Nie doczytałaś. Takie jest tłumaczenie niektórych osób. Problem w tym, że pewne elementy świadczą o tym, że chciano osiągnąć realistyczną i ładną animacje.
Yhhh Dearlic, Dearlic, wiercisz dziurę w brzuchu, aż do upadłego. Mnie zastanawia jedna rzecz - flim Ci się chyba nie podobał, tak? Dlaczego więc ciagle piszesz na tym forum? Ja bym sobie darowała, gdyby coś mi się nie podobało i najnormalniej przeszła nad tym do porządku dziennego.
A i jeszcze jedno - doczytałam. Czytałam nawet kilka razy. Po prostu animacja w tym filmie nie była dla mnie kwestią wyjątkowo istotną. Ciekawą, owszem. Nie jestem znawcą tematu, jeżeli chodzi o animacje komputerowe, nie lubię gier i powiem Ci, że się z tego nawet cieszę:)
Nie była. Była po prostu jedną z wad wśród wad i zalet. A że temat dotyczy właśnie animacji, to i temat animacji jest drążony.
Po pierwsze nie odpowiedziałeś na moje pytanie, po drugie ja już się "dodrążyłam" jeżeli chodzi o temat animacji w filmie. Jak już pisałam powyżej, dla mnie nie była ta animacja jakoś wyjątkowo istotna. Jeżeli masz zamiar drążyć dalej, to przyjemnego drążenia, a ja posłucham sobie w tym czasie fajnej muzyki;)
Chodzi o to czy podobał? Nie odpowiedziałem, bo nie uważam by miało to znaczenie. Uważam, że jest średni i mnie zawiódł. Na pewno nie jest arcydziełem, ale nie jest beznadziejny.
A co do drążenia, to ja opowiadam w tej chwili na Twoje pytania cały czas, wiec:P
Boże, łza popłynęła mi po policzku, przytulić Cię??? Zawiodłeś się, biedaku...Więc ja w odpowiedzi Ci napisze, że cały czas słucham dobrej muzy się jak najbardziej relaksując (i brak składni w tym zdaniu jest co najmniej zamierzony:]).
animacje nie muszą być realistyczne mogą być zupełnie fantastyczne. robione są w takim czasie w jakim komuś to zajmie i to są różne ramy. mogą być wykonane profesjonalnie albo amatorsko za miliony albo za nic. mogą być też bardzo ładne albo bardzo brzydkie. lubię kiepską grafikę w grach komputerowych. jeżeli komuś się podobają te animacje to moim zdaniem nie jest wrażliwy
jak mozna sadzic, ze jesli mi animacje sie podobaja to jestem nie wrazliwa wtf?
ja uwazam, ze animacje sa swietne, dlatego, ze nie sa idealne!
Ta a okropne to było że jeden chłopak zgwałcił tego Dominika przez dotyk nie wiem jakoś go złapał dziwacznie wee żall, ale, ale muza fajna;D
nie zgwałcił go -,-
nigdzie go nie złapał, prawdopodobnie majstrował mu nogą wiadomo gdzie..
skoro film Ci się podobał ze względu na muzykę to gratuluję