6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324630
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Zaczne bardzo zachowawczo "de gustibus non est disputandum" bo moim zdaniem wiele osob wypowiadajacych sie na tym forum chyba nie zrozumialo przeslania tego filmu...nie rozumiem skad pomysl ze film jest o jakims pseudogeju...emo- cokolwiek to znaczy- bo nie rozumiem tych klep...Moim skromnym zdaniem bohaterem tego filmu moglby byc afroamerykanin w "bialym" swiecie...moglaby nim zostac punk dziewczyna posrod plastiko-rozowych "blachar"...kot miedzy tygrysami...zdaje mi sie ze film jest o alienacji jednostki na tle scisle okreslonego spoleczenstwa...patologia...niemoc...film o probie zwrocenia na siebie uwagi nawet za cene zycia...dramat o symbiozie gdzie glowny bohater desperacko szuka zrozumienia w samodestrukcyjnej grupie odmiencow ktora czerpie korzysci z drugiej strony...bo jego dotychczasowy swiat z jakiego powodu przestaje go akceptowac...odmieniec...wyrzutek...starajacy sie na nowo ulozyc sobie zycie...ratujac zycie innych...moze i jestem po flaszce...ale uwazam ze film jest po prostu zaje.isty...na tle romantycznych gowien polprodukcji...tyle...
PS. by zapobiec "szuflandii" nie mam 15 lat...natomiast moj heteroseksualizm twardo stąpa po ziemi...pozdro

użytkownik usunięty
Cyg4n

Co ty poeta probojesz byc? Te wtracenia 1 wyrazowe..."zdaje mi sie ze film jest o alienacji jednostki na tle scisle okreslonego spoleczenstwa...patologia...niemoc" Piszesz zdanie a pozniej slowo ktore ma tyle z nim wspolnego co parowka z pilotem... Co patologia ma do rzeczy? Moze rozwinalbys? Kolejny pseudoartysta, pewnie takze z tego powodu podoba ci sie ten film, bo jakby inaczej. Nienawidze takich pseudoartystow, pewnie ejstes z bogatego domu i gadasz jakie to wielkie problemy masz, choc nie amsz zadnych prawdziwych i wszyscy ci zazdroszcza... Bo tacy ludzie sa pseudoartystami zazwyczaj... Myslisz ze napisales cos madrego? G***o napisales! Co afroamerykanin mialby robic w polskim filmie niby? Jak na kraj moze jest kilkudziesieciu! To jest film o emo geju i nic tego ine zmieni! Wiec prosze nie psiac bzdur ze niby film ejst gleboki bo widac wtedy jak bardzo ty jestes "gleboki"...

Ten film nie jest o emo geju i nic tego nie zmieni, że bedziesz na forum wypisywał pierdoły. Więc prosze nie pisać bzdur ze niby itd. itd.

ocenił(a) film na 8

gosciu JAKIŚ to nie konkurs poetycki...to raz...nie rzne PSEUDOartysty bo nie widzie nic artystycznego w tym co napisalem...nie wiem czego nie łapiesz w tym zdaniu
"zdaje mi sie ze film jest o alienacji jednostki na tle scisle okreslonego spoleczenstwa"
natomiast piszac słowo PATOLOGIA chodziło mi o cierpienie...a to ponoc z greckiego wlasnie to znaczy +/- no i NIEMOC-której nie mam zamiaru rozpier..alać na zdania złozone...jesli masz problem ze zrozumieniem poszczególnych słów zajrzyj do słownika...
Gdybys mial troche rozumu albo korzystałbyś z neta nie tylko do walenia konia na stronach pokroju reedtube to przetłumaczyłbyś sobie zdanie de gustibus non est disputandum czyli o gustach sie nie dyskutuje...jedziesz mnie od jakis kur...a bananowców a gówno wiesz...bo akurat to najgłupsze co napisałeś...zadam ci to samo pytanie...MYSLISZ ZE NAPISALES COS MADREGO? buahaha
a skoro tak rozpieprza cie nienawiść to zapraszam zobaczyc jaki ze mnie zarobas buhahaha czy tam dziedzic fortuny po rodzicach...ta PSEUDOpsychoanaliza kiepsciutko ci wyszła...jak każda-zreszta-mysl, ktora miala szczescie opuscić to gówno które zuchwale nazywasz mózgiem...jak za kilka lat skończysz utęsknione 16 urodziny to MOŻE cos wiecej wyłapiesz z tego filmu.
Natomiast twoja wybitna dedukcja po moim zdaniu że "bohaterem tego filmu moglby byc afroamerykanin w "bialym" swiecie" wyjezdza z czyms takim: cyt. "Co afroamerykanin mialby robic w polskim filmie niby? toś synku bystrzacha miesiąca...buahaha
Jak wspomniałem o "kocie wsród tygrysów" mogłes doyebać że to nie ANIMAL PLANET...widze żeś nie zrozumial wiec wytłumacze ci ze chodzilo mi o odmiennosc...
Rozpierd...mnie fakt ze na 10 oceniłeś geneze małp a uważam ze filmy sa podobne...tu masz goscia ktory chce byc traktowany jak człowiek po mimo jego "innosci"...w genezie małp uczłowiecza sie małpa...ktora staje sie rownie inteligentna jak człowiek ( nie mylić z toba) notabene wiecej człowieczeństwa w tej małpie niz w ludziach ją krzywdzących...mimo ze dorównując IQ człowiekowi to dla wielu było to zwierze czyt. małpa...i tu znów alienacja i znów innosc i znow brak toleracji...czyli to samo co w sali samobojców...
a co do tego emo...to napisze jeszcze raz ze nie OGARNIAM TYCH ICH KLEP wiec nie bierz mnie za jednego z nich...
A co do ostatniego zdania...Tyś za to głebokiś jak chuuuuu...pajacu

użytkownik usunięty
Cyg4n

U nas babka od polaka madrze podsumowala goscia co probowal tak pisac na rozprawce jak ty. Tez zaczewla mowic ze nie ejst artysta i sie zgadzam z tym! Z murzynem chodzilo ci o innosc ale ten film do kogo mialby przemawiac? U ans to sytuacja tak rzadka ze nie ma sensu czegos takeigo krecic! Film slabo by sie sprzedal i by nie mowiono tak dobrze o nim. Rownie dobrze mozna byloby marsjanina dac jako bohatera... Powiem szczerze ze genezie dalem 10 (i dalbym kazdej czesci planety malp 10) poniewaz mam sentyment do tego filmu (tzn do starszej wersji) i kazda planeta malp bedzie mi sie podobac mimo wszystko. Ale takze z taka malpa wole sie utozsamiac niz z tym dominikiem, w ogole ine trzymalem za niego kciuki (a tak robie anwet w kiczowatych filmach!) tylko czekalem kiedy on sie wreszcie zabije... I nie ja jedyny mialem takie odczucie. Uwazasz ze jestem glupi wiec dam ci proste zadanie, skoros taki madry to je rozwiaz! Nie trzeba tu niczego innego umiec oprocz myslec!! A wiec prosze. Do okola okraglego stolu siediz "n" ambasadorow, kazdy z nich ma nie swoja flage. Udowodnij ze istnieje przynajmniej 1 przesuniecie stolem ze przynajmniej 2 ambasadorow dostanie swoja flage. Jedyne co musisz umiec to myslec zeby to zrobic, a wiec skoro uwazasz sie za madrzejszego doe mnie to rozwiaz to! Nie rozwiazesz to przestan marzyc ze ejstes ode mnie amdrzejszy bo to ejst banal...

ocenił(a) film na 8

cyt. "Nie trzeba tu niczego innego umiec oprocz myslec!!" ty chyba nie umieć myśleć skoro kopiować to samo na innych forum..bo ja sprawdzic przy mysleć...yebany debilu...kseroboyu...matematyczny geniusz BUAHAHAHHAH wez pajacu nie ośmieszaj sie

użytkownik usunięty
Cyg4n

Ja po prostu pisze do wielu ludzi te samo zadanie bo wszyscy uwazaja sie za super madrych i mysla ze sa madrzejsi ode mnie. Ja tego ine skopiowalem po prostu kiedys w ksiazce od matmy mialem to zadanie. Akurat bylo najlatwiejszym w dziale, inne byly o wiele, wiele trudniejsze. To jest banal, wiec nie udawaj takiego suepr madrego skoro ine umiesz tego udowodnic. Inaczej bys napisal odpowiedz...

jednego zadania się nauczył i wszystkich nim katuje... co za dziecko!

użytkownik usunięty
SatineNic

Zwykle osoby mowiace tekstu w stylu co za zdiecko to sami sa dziecmi, bo dorosli sie nei chwala jacy to oni sa dorosli i tu jest dowod na wyzszosc hetero and homo, my dojrzewamy gdy wy stajecie na jakims tam poziomie...

Masz racje, jakis345, przez to, że w "Sali samobójców" (dla zjechania której założyłeś ten profil) główny bohater przypomina nieco stereotyp chłopca uznawanego przez znawców spadania kupy do klozetu za kwintesencję pseudosubkultury zwanej emo - nikt z widzów się z nim nie utożsami , ponieważ nikt z widzów nie odpowiada stereotypowi kwintesencji emo. Rozumiem stad Twoją ocenę - 1/10. Wyciągam więc prosty wniosek, że jeśli dałeś dziełu pt Geneza planety małp 10/10 to po prostu dlatego że potrafiłeś bez przeszkód utożsamić się z człekokształtnymi. Graba i z miejsca dzwonię do zoo

ocenił(a) film na 6

proszę bardzo - googlując znalazłem podobne wypowiedzi prawdopodobnie tego samego człeka pod nickiem: ktos345 (watpie ze to przypadek) http://www.wruchu.pl/group/brzuszki/kaloryfer-0

przemekk92

to najbardziej podobne do niego:
ktos345, pon., 25/07/2011 - 15:21
Dziecinne bo co? Bo uwazam mange i anime za cos dziecinnego? Czy za to ze pisze "se"? Kultura jezyka? A ty co? Pani profesor jezyka polskiego sie znalazla... Mam gdzies co myslisz i mowisz o mojej kulturze jezyka jesli w ogole cos takeigo istnieje, jesli juz mozna mowic ze to mowa potoczna lub ze mam ubogie slownictwo... Skoro ta "kultura" to taka wazna rzecz to powiedz wiesz gdzie pojdzies zna studia? Myslisz ze po tych humanistycznych bedzie ci latwo o prace? Ha! Jasne... Wiec ja wole byc umyslym scislym i miec jak to powiedzialas niska "kulture jezyka" ale miec umiejetnosci jakies no i wiedze (choc to akurat mniej wazne). Osobom z forum tez moge mowic "se" i "mam gdzies", wiesz czemu? Bo nie ejstes dla mnie nikim waznym ani zadnym autorytetem, wiec z jakiej paki mam do ciebie mowic oficjalnie? Bo pewnie o to ci chodzi. Humanistom mowimy NIE! Zapamietaj. Mowisz ze mam mala wiedze to udowodnij ze dieta nie ejst wazna, jesli jzu to ty sie osmieszasz takim stiwerdzeniem...

SatineNic

i to:
ktos345, wt., 26/07/2011 - 07:13
savoir vivre? A co ja zabojad? Powiem tak, jestes snobem i tyle skoro piszesz mi o czyms takim, jestem po prostu zwyczajnym prostym czlowiekiem i wole byc takim niz "kulturalnym" idiota. Uwazasz sie za taka madra? Dam ci proste zadania. Bardzo proste nawet, jesli tego nie rozwiazesz to wyjdzie ze mam racje. Do okoła okrągłego stołu siedzi "n" ambasadorów. Przy każdym z nich jest zła flaga. Udowodnij ze istnieje przynajmniej jedno przesunięcie stołu dające przynajmniej 2 ambasadorom ich flage. Zaklaadmy ze wszyscy siedza w rownych odstepach. SKoro jestes taka psuta osoba ze czepiasz sie mojej wymowy to pewnie za glupia na to jestes. Niestety pusta=glupia.

SatineNic

jakis345 wszyscy właśnie dowiedzieli się, że przesiadujesz na forum o odchudzaniu!!! miałam rację co do Ciebie gówniarzu!

ocenił(a) film na 8
SatineNic

:P Nooooo widze że sie kolezanka przygotowała :) Dobreeee :) nie czytałem tych jego zmyślnych twórczości...a co JAKIS 345 moze liczba ta okresla jego wagę :P kto wie...jeszcze raz dzieki za pomoc...mogłem bardziej uważać na lekcjach z maty...Pozdro

ocenił(a) film na 1
Cyg4n

Niezła śruba z tego jakosia345 hehehe. Naukowiec, fachowiec - analfabeta hehehe. Jak chce przyswoić wzór matematyczny, jak rozumek nie potrafi pisowni paru polskich wyrazów zapamiętać. No chyba, że będzie jechał całe życie na tej jednej prościuteńkiej zagadce na poziomie zerówki, o okrągłym stole i dwóch ambasadorach. Zawsze uwielbiałem przedmioty ścisłe, dlatego wstyd mi jest za takie pierdoły, jakie "wypisuje" ten jegomość.

ocenił(a) film na 8
nemo999

Murarz...tynkarz...akrobata...znawca wszechświata...IMPERATOR INTERNETU...szkoda z nim gadac...przeciez on jest naaaaaaajmadrzejszy...wie tyle ile wazy...a to ponoć sporo :P

użytkownik usunięty
Cyg4n

Od keidy wruchu.pl to forum o odchduzaniu?! To forum sportowe nie widzicie roznicy? Toz e wg was cwicza tylko grubasy to tylko o was zle swiadczy, wojsko powinni przywrocic to byscie przestali gadac takie glupoty! Wszyscy wy tacy super madrzy a co w zyciu osiagneliscie? Gdzie idziecie/ bylsicie na studiach? Jakie suckesy mieliscie? Kto z was jest w czyms wybitny? Zaden siezdicie tlyko zpred kompem zrecie chipsy i wymadrzacie sie. Ja po prostu obrazam wszystkich co mnie wkruzaja bo mnie wkurzyl ten film, jestem dosc specyficzny. Nie jestem znawca wszechswiata, po prostu umiem rozpoznac debili, zawsze mowicie jacy to wy madrzy a zadania ktore mozna rozwiazac bez znajiomosci zadnych praw to juz nie umiecie zrobic... Wniosek taki jak juz napisalem, jestescie debilami! Ale nie zprejmujcie sie, w koncu wiekszosc zawsze jest glupia ;)

filozof z technikum się znalazł. co osiągnęłam w życiu? skończyłam studia na jednej z najlepszych uczelni w Polsce (mgr matematyki, 2specjalności: matematyka z informatyką oraz matematyka finansowa i ubezpieczeniowa), pracuję jako informatyk, robię strony internetowe dla dużych firm w tym kraju, w międzyczasie piszę książki i wiersze, mam kochającą żonę, piękne dziecko, które uwielbia się przytulać, jestem lesbijką - "podludziem" wg. Ciebie, a jednak coś osiągnęłam. w wolnym czasie wchodzę na filmweb i facebook'a. za to Ty, jakis345 siedzisz cały dzień przy komputerze, obrażasz innych użytkowników portalu bez powodu tylko po to, aby się dowartościować i wyleczyć z kompleksów, których masz aż nadto. obejrzałeś Salę samobójców i tak Cię poruszył ten film, że założyłeś konto na filmwebie. rodzice pewnie nie chcą z Tobą rozmawiać o problemach, więc w ten oto sposób odreagowujesz cały stres.

użytkownik usunięty
SatineNic

Ja w gimnazjum bylem laureatem z matmy, teraz jestem w 3kl liceum a w tamtym roku bylem prawie ze finalista, malo brakowalo. Wybieram sie do szkoly oficerskiej gdzie sie raczej dostane wnioskujac po tym co ludzie mowia o wynikach. A po co mialbym gadac z rodizcami o problemach? Myslisz ze tylko z nimi sie o tym gada? Taa ale z ta "zona" i z tym "dzieckiem" (w cudzyslowiu bo ono nie jest wasze) nie omzecie mieszkac w Poslce a jak napiszesz ze tu mieszkasz to cie wysmieje bo w Poslce tak sie nie da! A co mnie obchodzi ze piszesz wiersze? To zadne osiagniecie tak samo ksiazki. W tych czasach kazdy kto iwe o czym chce pisac moze to zrobic bo ma sie duzo informacji an temat jak to zrobic. Taa, dla duzych firm... niby jakich? I w jakim kraju, bo na pewno nie w Polsce... jak powiesz ze tak to widasz ze sciemniasz...

bycie geniuszem oznacza osiągnięcia w wielu dziedzinach. jesteś dobry (jak twierdzisz) tylko w jednej. to jest nic. chirurg też jest dobry w swojej dziedzinie, a nie znaczy to, że jest geniuszem. zastanów się co piszesz, bo Twoje wypowiedzi świadczą raczej o niskim ilorazie inteligencji.
i najpierw zdaj maturę, żeby mówić o jakichkolwiek osiągnięciach. a z języka polskiego raczej może Ci się nie udać, więc marzenia o szkole oficerskiej mogą legnąć w gruzach.
PS. wyobraź sobie, że sama urodziłam dziecko. powiedz mi więc jak może nie być moje? jesteś tak mało ogarnięty, że nie potrafisz odpowiedzieć na post użytkownika skuryn. wykaż się swoją wielką inteligencją i odpowiedz wreszcie na pytanie: jaki błąd popełniłeś w zdaniu: "Wiec to ze utozsamiam sie z malpa, od ktorych zreszta ludzie pochodza"? odpowiesz - nie będę wątpić w Twoją inteligencję. jeżeli zaś nie udzielisz odpowiedzi, będzie to znaczyło, że jesteś kolejnym głupim nastolatkiem.
przypuszczam, że na Twoje osiągnięcia matematyczne rodzice zareagowali nie tak jak oczekiwałeś. dlatego teraz na forum chwalisz się wszystkim nieznanym Ci ludziom, mając nadzieję, że w końcu ktoś Cię doceni.
i współczuję Twojej dziewczynie. zapewne nie ma lekko z takim osobnikiem.

użytkownik usunięty
SatineNic

Coo?? Niby kto twierdzi ze bycie geniuszem oznacza osiagniecia w wielu dziedzinach?? Wg ciebie Einstein nie byl geniuszem tak samo jak Mozart, Beethoven i wiele, wiele wiecej osob... Ten kto jest dobry we wzsystkim tak na prawde jest we wyszstkim slaby i w niczym nie bedzie sie szczegolnie odznaczal... Urodzilas czy nie zony miec nie mozesz w tym kraju... Biedne dziecko, ciekawe co mu/jej mowisz jak pyta o ojca. Pewnie ze zamienil sie w kobiete... Biedne dziecko, wspolczuje mu... skuryn juz odpisal ze chodzi tu o liczbe ze napisalem malpe a pozniej od ktorych ludzie pochodza, tyle ze lduzie rozumieja o co chodzi a jezyk sluzy do przekazania informacji, jesli sie w to wglebiac to caly czas popelnias zbledy chociazby podwojne zaprzeczenie, gadasz same bzdury bo jezyk jest nielogiczny wiec przestan powtarzac te zdanie, bo ja w pzreicwienstwie do was wiem ze pisze jak gbur a wy nie widzicie ze robicie to samo, ja czesto wiem ze robie mowie cos glupiego a wy kompletnie sobie z tego sprawy nie zdajecie, wy na prawde jestescie kretynami... Nie udawaj pseudopsychologa bo moj powod pisania na tym forum jest taki ze ten film byl chory i wszyscy ktorzy go wychwalaja sa wg mnei psuci, no i nie lubie homo no i odrywam sie od nauki (jestem leniwy jak kazdy...), mozesz se wierzyc w to co pisze a mozesz i nie, nie zalezy mi na tym bo w zasadzie i tak jest jak jest w cokolwiek nie wueirzysz to dalej ebde taki sam, niewazne jak mnie nie nazwiesz nie wazne czego nie powiesz i tak widze ze mam do czyniena z kompletna idiotka i sie smieje z ciebie ;) Gdybym pokazal twoj dowod mojego zadania i zrozumienie tresci jakims matematykom, fizykom czy innym luzdiom nauki to by sobie ostro z ciebie zwyli i by na pewno przyznali im racje, nie wiem kto dal ci tego mgr ale chyba niezle za neigo zabulilas, albo to po prostu twoje ukryte marzenie ;) A te gadanie o tym bledzie ejszcze bardziej swiadczy ze jestes idiotka poniewaz jezyk tworza ludzie, nie jacys profesorowie tylko wiekszosc i jest on stworzony do porozumiewania sie i moje zdanie bylo dla akzdego zrozumiale wiec wszyscy inni mieliby to gdzies tylko tacy ludzie ktorzy nie wiedza do czego sie przyczepic przyczepiaja sie do literowek czy glupot w stylu tego, widac ze sa tak glupi ze w zaden inny sposob nie umieja zagiac 2 osoby ;)

chciałabym żebyś mi to wszystko powiedział prosto w twarz. w internecie cwaniaczek, w rzeczywistości nieudacznik życiowy. koniec mojej rozmowy z Tobą dzieciaku. i jak piszesz do mnie, używaj zwrotu Pani. żegnam
PS. współczuję Twoim rodzicom, że taki twór im wyszedł. pewnie teraz żałują, że Cię spłodzili.

ocenił(a) film na 8
użytkownik usunięty
SatineNic

Chyba kreaturo, bo homo to nie ludzie...

Co do przyczepiania się do literówek... nie jestem z osób które czepiają się źle postawionych przecinków. Póki tekst jest napisany w miarę składnie i da się przeczytać jest ok. Zwróciłam Ci uwagę na to, że robisz literówkę w co drugim wyrazie tylko dlatego, że po prostu ciężko się taki tekst czyta. Czepisz się może zaraz, że widocznie jestem zbyt mało inteligentna skoro mam problem z rozcztaniem Twoich postów (no niestety leży w nich także składnia). Właściwie to nie problem, po prostu czytanie takiego tekstu jest męczace. Gdyby każdy miał gdzieś takie głupotki jak literówki, ortografia czy to, że chaotycznie buduje zdania komunikacja na forum leżałaby i kwiczała.

ocenił(a) film na 6

nie wiem komu jeszcze nie zadałes tego pytania, ale wydaje mi sie ze niektóre psy, koty czy nawet te małpy bywają madrzejsze od Ciebie mistrzu jakis345 powodzenia w dalszym tzw. hejtowaniu. prowokuj dalej w tematach w których posiadasz raczej bardzo znikomą wiedze. czy nie widzisz braku sensu swoich dysput? pytam grzecznie i poważnie

ocenił(a) film na 10
przemekk92

CYG4N POPIERAM TWOJĄ WYPOWIEDZ W 100& MOGĘ JEDYNIE DOŁOŻYC,ŻE DLA MNIE DOMINIK DESPERACKO SZUKAŁ AKCEPTACJI I MIŁOŚCI,A ZNALAZŁ TYLKO ZŁUDZENIE I TO GO ZGUBIŁO,ZABILO SAMA JUŻ NIE WIEM/
FILM JEST DLA MNIE NAJLEPSZĄ POLSKĄ PRODUKCJĄ OSTATNICH LAT,POWIEW REALNOŚCI W TEJ NASZEJ RODZIMEJ PLASTIKOWEJ KINEMATOGRAFII,ŚWIETNIE ZAGRANE ROLE//KULESZA---UWIELBIAM//,EHH WOGÓLE CO TU PISAC,JA JESTEM DUMNA ,ZE FILM ODCZUŁAM,ZROZUMIAŁAM NIE TAK JAK CO PONIEKTÓRZY,USŁUSZĄ DWA SŁOWA GEJ ZOBACZĄ POMALOWANEGO CHŁOPAKA I JUŻ NAGONKA...OTWÓRZCIE OCZY I SPÓJRZCIE DALEJ NIŻ WASZ KONIUSZEK NOSA!

użytkownik usunięty
przemekk92

Skoro wy wszyscy tacy super madrzy to czemu nikt do K***y nedzy nie umie rozwiazac tego zadania??!! Tylko PIE****ICIE!! W takim razie rozwiazcie je inaczej bede dalej was uwazal za tlumokow, bo ja moge latwo udowodnic swoj intelekt a wy tylko potraficie mnie obrazac, nikt z was nie zagnie mnie z matmy a ja was tak co czyni mnie w cholere madrzejszym od was!! Bo wieskzossc z was to debile co tylko siedza na forum, ja nie stworzylem tego konta zeby obrazac sale samobojcow, tlyko na nnie wlazlem. Stworzylem je wczesniej by komentowac geneze planety malp i tak wole utozsamiac sie z malpa niz z jakims homo, morderca czy innym gwalcicielem, badz kims kto robi zamachy czy planuje zrzucic bombe atomowa niszczac wlasna planete... Myslicie ze ludzie sa najwyzsza forma zyjaca ze wrzechswiecie? Albo anwet w naszej galaktyce? Nie trudno byc madrzejszym od czlowieka, wiec na pewno istrnieje duzo takich gatunkow ktore sa o niebo madrzejsze od ans... Wiec to ze utozsamiam sie z malpa, od ktorych zreszta ludzie pochodza zamiast z jakims emogejem, ktory wzbudza we mnie wstret i jest przykaldem slabej jednostki ktora nic nie wnosi do spoleczenstwa powinno byc normalne... Wg mnie ten film ma tak wysoka ocene z powodu ze oceniaja go dzieci z powodu mody i to tez barzdiej dziewczyny, pseudoartysci, ludzie "glebocy" i ogolnie ludzie tepi.

Kreujesz się na inteligentniejszego od innych a piszesz :
"Wiec to ze utozsamiam sie z malpa, od ktorych zreszta ludzie pochodza".
Inteligentny człowiek człowiek, wiedziałby jaki błąd popełnił w tym zdaniu.

użytkownik usunięty
skuryn

Nie kreuje sie na inteligentniejszego tylko gdy ktos psize ze jestem glupi to proboje mu udowodnic ze on/ona tez nie ejst taki super madry/a jak mysli...

Ale to ty zacząłeś pozostałych forumowiczów określać jako mniej inteligentnych od ciebie, dajesz jakieś zadanie z matmy, a sam nie jesteś na tyle bystry, aby wiedzieć co nie gra w zacytowanej przeze mnie twojej wypowiedzi. Nie trzeba tak dużej inteligencji , aby to widzieć.

ocenił(a) film na 8

Nie wiem co ma tu jakies matematyczne gówno do inteligencji ale sprobuje rozwiazac twoje zdanie...popraw mnie jesli sie myle...posłuze sie przysłowiem ze NAWET ZEPSUTY ZEGAREK DWA RAZY WCIAGU DOBY POKAZUJE DOBRA GODZINE...
Twoje zadanie cyt. Udowodnij ze istnieje przynajmniej 1 przesuniecie stolem
Wiec nie ma danych o ile stopni z 360 stopni koła moge sobie przesunąć...wiec wnioskuje ze jak w KOLE FORTUNY jade z koksem...wiec tylko RAZ przesune stołem...i bede tak długo przesuwał stół, az trafie na 2-ch ambasadorów a ze jest i 193 a nie cyt "N" bo tyle jest panstw ponoc...bez watykanu to na pewno uda mi sie trafic na pasujacych 2ch
Natomiast jesli sie myle...my wszyscy jak i reszta swiata chetnie poznamy odpowiedz na to nurtujace każda "ciemną mace" pytanie...Co to mamy za ambasadorów ktorzy nie rozpoznajac swoich narodowych flag...OSWIEĆ NAS...choc zakladam ze tez odp nie znasz...

ocenił(a) film na 8
Cyg4n

a teraz ja dam ci zadania cytujac twoje słowa...Udowodnij inteligencie
1.cyt. " Nie trudno byc madrzejszym od czlowieka, wiec na pewno istrnieje duzo takich gatunkow ktore sa o niebo madrzejsze od ans"
2.cyt. "Myslicie ze ludzie sa najwyzsza forma zyjaca w naszej galaktyce?"
OPOWIEDZI SA BARDZO PROSTE TY MATEMATYCZNY GENIUSZU
Co do 1 idz do pani z biologi i jej to powiedz...lekcja zostanie odwołana na pewno...na drugi dzien pojdziecie na pogrzeb...

użytkownik usunięty
Cyg4n

Ehh... twoj dowod zadania pokazuje jak czlowiek moze byc bardzo glupi myslac ze jest madry... Po 1, nikt nie powieidzal ze sa wyszstkie panstwa, po 2 skad wiesz ze na innych planetach nie ma panstw? W kazdym wypadku n jest poprawne moze byc mniejsze w 1 niz 193 i wieksze w 2 przypadku. W zadaniu nie chodzi o to czemu ambasadorowie nie maja swoch flag tylko aby udowodnic ze istnieje takie przesuniecie stolem ktore da dla swoch ambasadorow ich flage. Popisales sie jedynie glupota. A odnosnie bycia madrejszym niz czlowiek to powiedz mi jaki inny gatunek stworzyl obozy koncentracyjne lub torturowal innego osobnika ze swoejgo gatunku? Jaki organizm zyjacy na Ziemi niszczy NASZA planete procz nas? A rasa jestesmy mloda jak na tak stary wszechswiat. Widac takze ze jestes zacofany umyslowo, zyjesz nie w tych czasach! To kiedys myslano ze poza Ziemia nie ma zycia! Przystosuj sie albo zabij bo spowalniasz postep naukowy! Moge powiezdiec o tobie tylko jedno... Jestes prawdziwym idiota.

teraz znowu kogoś innego nazwałeś idiotą. Mamy tutaj forumowego chama jak nic. Utwierdzaj w tym innych nadal.

ocenił(a) film na 8

WIesz co...moze Obcy i Predator to twoi kumple z wojska...ale nie znam innej planety na ktorej sa jakies państwa...synku ale z ciebie glupek o moj boze...twoje wysnute z palca teorie i fantazje nie maja potwierdzenia w rzeczywistosci-no chyba ze mnie cos omineło i nie usłuszalem o cywilizacjach na innych planetach...o czym ty do mnie rozmawiasz teraz...naoglądałeś sie Green Lantern i marzysz o innych swiatach, bo tu na ziemi kazdy ma cie za debila...mam cicha nadzieje ze pood.jebie cie UFO juz niebawem a zapewniam cie, że nikt za toba tesknic nie bedzie...ino nie "filozuj" "im" tam za bardzo, bo jeszcze oddadzą cie "nazot". W razie czego powiedz im, że "ziemianie" zwrotów nie przyjmują i szybuj w galaktyke z nowymi ziomami...a jak spotkasz to pozdrów Predatorków od wujka Cygana i uważaj na jaja obcych...no i obowiązkowo ubierz szaliczek & czapeczke bo tam ponoć zimno w kosmosie...bez powazania. DC

PS Ale nadal nie zdradziłeś jak banalne jest rozwiązanie tego zadania...ponoc takie to proste wiec wytłumacz mi głupiemu...czekamyyyyy. I nie wiem gdzie tam wyczytałeś ze próbuje wyjasnic czemu nie maja swoich flag? Chyba nie zrozumiałeś co tam napisalem nawet krecie...CZEKAM NA DOBRA ODPOWIEDZ bo pewnie sam jej nie znasz...

ocenił(a) film na 7
Cyg4n

Rozwiązaniem tego zadania jest jakiś dowód poprzez zastowowanie indukcji matematycznej, ale ja bym nie zachęcał go tego typu twórczości na filmwebowym forum

użytkownik usunięty
Cyg4n

Zadna indukcja, taki dowod to do dupy mozna se wsadzic, maetmatyka tez polega na najprostszych rozwiazaniach a nie aby cos udowodnic... Dowod jest banalny jak nic! Jest n-1 obrotow stolem i n ambasadorow, a kazdy obrot stolem daje fali ilus tam ambasadorow moze to byc 0 moze byc 1 a moze wiecej, jak wiecej to juz jest udowodnione wiec zalozmy ze 0 lub 1. Wtedy n-2 obroty dadza flage dla co najwyzej n-2 ambasadorow (w sensie ze zsumowanie ich) i zostalo 2 ambasadorow i 1 obrot. Banalne! Nie wszedzie gdzie ejst n robi sie indukcje. To jest z tzw zasady szufladkowej dirichleta mowiacej cos takiego: jesli mamy nk+1 kul i k szuflad to w przynajmniej 1 szufladzie bedzie przynajmniej n+1 kul, wydaje sie oczywiste ale nie zawsze latwo jest to zastosowac. I co ty mi chrzanisz o predatorze? Myslisz ze NASA i inni naukowcy nie wierza w kosmitow? I co ty mi gadasz o UFO? Wiuesz w ogole co to jest UFO? Chyba niezbyt... Skoro jest zycie prymitywne na innych bakteriach (bakterie) to gdzies tam w kosmosie na pewno ejst tez zycie inteligentne zwlaszcza ze ansza galaktyka nie ejst najstarsza, a uklad sloneczny jest mlody. To nie teorie i fantazje tylko czyste kalkulacje. Zreszta w tym zadaniu nie wazna jest ilosc ambasadorow chodzi ze to dla akzdego n zachdozi, jesli jestes tak glupi by zaglebiac sie w zadania matematyczne to juz twoja wina, tylko to nie za mnei amtka sie wstydzi gdy cos powiem.... nie przepraszam za literowki bo mnie g***o one obchodza...

ocenił(a) film na 8

"Do okola okraglego stolu siediz "n" ambasadorow, kazdy z nich ma nie swoja flage. Udowodnij ze istnieje przynajmniej 1 przesuniecie stolem ze przynajmniej 2 ambasadorow dostanie swoja flage."
Czy tylko ja mam wrażenie, że dokonując tego całego przesunięcia stołu wjadę nim na tych paru ambasadorów? W końcu jak na mój głupi rozum, między przesunięciem, a obrotem jest znacząca różnica o,O
http://pl.wikipedia.org/wiki/Przemieszczenie_(fizyka)

ocenił(a) film na 8
SilesiaVratislavia

hahahaha dobre...szkoda ze ja nie wpadłem ta ten sposób wybrnięcia z tematu...respecta :P

Cyg4n

Cyg4n pomogę:
n jest liczbą całkowita dodatnią, n>=2. to wiemy na pewno.
czyli do udowodnienia możemy przyjąć, że n jest równe 2. wtedy wystarczy n-1, czyli 1 przesunięcie stołem, aby każdy z ambasadorów dostał swoją flagę. proszę bardzo, dowód na konkretnym przykładzie. jakis345 zapisz się do mnie na korepetycje z matematyki, bo widzę, że masz problemy ze zrozumieniem "własnego" zadania. z resztą nie tylko z matematyką masz problem, ale też z samym sobą. polecam wizytę u psychologa. pamiętaj, jeżeli będziesz zbyt długo zwlekał zostanie Ci tylko psychiatra, a wtedy nie będzie już wesoło (zakład, izolatka itp.). pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
SatineNic

Dzieki :) Stawiam drinka...pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 7
SatineNic

To jest tylko pocżątek dowodu, ale rozumiem, że tutaj piszemy o filmach i nie będziemy zgłębiać tego zgadnienia :)

MarekBenek

dokładnie. to forum filmowe. :) to, co napisałam w zupełności wystarczy. wiesz czemu? w zadaniu trzeba było udowodnić, że istnieje przynajmniej 1 przesunięcie stołu tak, aby przynajmniej 2 ambasadorów dostało swoją flagę. dla jednego przesunięcia i 2 ambasadorów mamy rozwiązanie, więc jakis345 powinien być zadowolony.

ocenił(a) film na 7
SatineNic

Trochę mnie wcześniej zaciemniło, ale już rozumiem. Niepotrzebnie się czepiałem.

użytkownik usunięty
SatineNic

Kolejny raz udowodnials ze homo sa niedorozwineite... Przyklad to zaden dowod, a w zadaniu ejst n ambasadorow a nie 2... Ehhh... Nie royumiem jak ludyie mgoa bzc tacz glupi... Ubolewam nad tym... :(

A ja nie rozumiem jak ktoś może robić literówki w co drugim wyrazie, w każdym poście i tego nie zauważać. Aż walą po oczach.

użytkownik usunięty
Saven

Widze tyle ze pisze szybko i nie chce mi sie poprawiac, na dodatek wcisnal mi sie alt z shftem jakims cudem ;/

alt z shiftem? gratuluję inteligencji w tym momencie!

użytkownik usunięty
SatineNic

Tzn control z shiftem, pomylilo mi sie i juz z tego. Tak samo niechacy mi sie ancisnelo i tez co z tego, obie rzeczy z inteligencja nie maja nic wspolnego...