wielu uzytkownikow zadaje to pytanie - majac odpowiedz przed nosem. Rozumiem, ze
nie wszyscy sa obeznani z gatunkami kina, nie interesuja sie tym lub nie maja pojecia.
Ale dlaczego fani tej produkcji nie sa w stanie zrozumiec, ze ten film nie mial taki byc ?
to bardzo dziwne, a szczegolnie u jednego z uzytkownikow FW.
A wiec o co chodzi ? Chodzi o to, ze ,,Salt`` to thiller szpiegowski - niestety, ale tak tylko
pisze na opakowaniu, bo thillerem szpiegowskim ten film nie jest. Salt to zwykle
sensacyjne kino akcji z udzialem nierealnych w rzeczywistosci bzdur. do tego dochodzi
scenariusz. Zdecydowana mniejszosc z was, jest zachwycona ta historia, a ja to
rozumiem ( a raczej nie rozumiem, ale przyjmuje do wiadomosci ). Temat ,,uspionych
agentow`` to bajeczka, ktora jest przepelniona ,,dziurami``- i to nie tylko ja tak mysle- tak
mysli wiekszosc recenzentow na calym swiecie. nie mowiac juz o widzach. scenariusz,
ktory jest tak dziurawy i pospolity, nie powinien miec miejsca w filmie szpiegowskim.
Gdyby zostal przedstawiony w jakis lepszy sposob, to moze cos by z tego bylo. Ponad to
widzowie zostali zwyczajnie oszukani, bo wszyscy mysleli, ze bedzie to szpiegowski
thiller, a nie zwyczajne kino akcji - i pod tym wzgledem wszyscy sa rozczarowani i dlatego
salt ma tak niska ocene.
tak wyglada podsumowanie filmu salt, jako szpiegowski thiller.
ale jako kino akcji, salt jest udane. duzo bzdur itd. w kinie akcji nikomu nie przeszkadza
slaby scenariusz, wiec z tym tez nie ma problemu, ale sek w tym, ze nie kino akcji
chcielismy zobaczyc....
oczywiscie film mozna oceniac taki jaki jest, a nie jaki mial byc, ale rozczarowania nie da
sie ukryc, a juz na pewno kiedy producenci Salt zrobili z widzow debili.
dlaczego sugerujesz sie napisami na opakowaniu - albo dlaczego sugerujesz sie wogole - przeciez to z miejsca czyni cie nie obiektywnego widza
A ty jestes objektywnym widzem oceniajac cos takiego na 9 ? zastanow sie czlowieczku. Sugeruje sie zapowiedziami rezysera i tak tym co pisze na opakowaniu. Ale jak widac dla ciebie nie jest logiczny fakt, ze jak kupujesz komedia, a dostajesz horror to nie mozesz byc zadowolonym. Moze pomysl zanim napiszesz.
ale jestes glupi - poszlem do kina przed sprawdzeniem o czym jest film - w ten sposob niczym sie nie sugerowalem i wiem lepiej niz ty - poza tym ogladalem tylko wersje po angielsku, i w dupie mam co pisze na polskich gownianych opakowaniach, a ze dalem 9 - ok przepraszam - juz zmieniam na......10 haha, pozdrowienia i dziekuje za odp
tak, jestem glupi, ale naucz sie pisac po polsku, a dopiero wtedy rzucaj miesem dzieciaczku. Tak, wiesz lepiej niz ja. Nie moge zaprzeczyc :) I tak twoja inteligencja mnie powala na kolana. Trzeba byc wybitnie wyksztalcony, aby isc na film bez wczesniejszej oceny.
Mam wrazenie, ze gadam z 12 latkiem.
sorry nie mam checi zainstalowania tutaj polskiej czcionki - przeciez przeprosilem za jej brak, a propo pojscia do kina to moze bys sprawdzil raz jak to jest nie nastawiac sie na cos szczegolnie -po prostu go and enjoy - mam nadzieje ze rozumiesz - polecam np. slyszalem ze o polnocy w paryzu podobal sie wielu ludziom - nie wiedzac zbytnio o czym jest po prostu poszedlem z narzeczona( tak nie mam 12 lat) do kina - przed samym wejsciem wielka reklama i ze niby komedia romantyczna- czego nie lubie choc czasami jest cos dobrego - ogladam seans a tu nic z komedi romantycznej - a film tak lekki i przyjemny - niedamowicie wciagajacy i piekny - dalem mu 10/10 - byc moze gdybym wiedzial duzo przed ze to kom rom to bym nie poszedl a tak polecam wszystkim sorry za brak polskiej czcionki jeszcze raz
Akurat nie mialem na mysli polskiej trzcionki, bo sam jej nie mam.
Tak, tak mozna tak zrobic. Tez tak zrobilem idac na film transformers 3D. Wyszedlem po 20 minutach. Jednak kiedy sprawdzasz jaki film idziesz ogladac, a dostajesz cos zupelnie innego, to nie mozna nie byc rozczarowanym. Mam nadzieje, ze tez rozumiesz o czy mowie.