Salt

2010
6,5 156 tys. ocen
6,5 10 1 155998
5,0 28 krytyków
Salt
powrót do forum filmu Salt

szmata :P

ocenił(a) film na 1

ciężko to nazwać filmem, jest tak zly i tak amerykański, i tak nierealistyczny, i tak przekombinowany że szkoda słów, zdecydowanie jeden z najgorszych gniotow jakie widzialem w życiu! ... zachęcam do zobaczenia, skoro mnie torturowano przez blisko 2 godziny, was też droga filmwebowa społeczności :D

ocenił(a) film na 4
mieszkoxxx

zgadzam się, zmarnowałam swój czas oglądając ten cyrk, Lara Croft, Matrix (w tym przypadku z beznadziejnymi efektami) i Jackie Chan razem wzięci... nie polecam, szkoda czasu!

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 4

nie wiedziałam, że wykopki buraków już się zaczęły...

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 5

wyluzuj koles, bo monitor zaplujesz. film nie jest taki zly i nie zgadzam sie z opinia mieszkoxxx, ale ma troche racji. nie takiego filmu sie spodziewalem.

użytkownik usunięty
damian_filmweb

To się zastanów albo był dobry a albo nie . A jak byś chciał wiedzieć to w recenzjach oceniali ten film jak bardzo dobry i trzymający w napięciu thiller tylko takie gimbusy jak powyżej zaniżają ocene bo się gówno na filmach znają . To film Akcji i taki miał być więc co ci się tam nie podobało praca kamery , reżyseria bo jeżeli masz jakieś zastrzerzenia co do Angeliny to jesteś w błędzie bo ona stworzyła zarąbistą postać w tym filmie jak na film akcji . I do twojej wiadomości ja jestem na luzie tylko jak widze takich jak powyżej co piszą że to strata czasu to mnie krew zalewa jak ten film mógł być stratą czasu ? Przecież akcja ciągneła się od początku do końca i to w napięcia . To co oni ślepi są czy jak . Tak jak już pisałem wcześnie typowym głupim polaczkom nie dogodzisz i cuda na patyku by im się chciało . Potwierdzają to na kogo głosowali w wyborach sprzed czterech laty jak im obiecywali cuda to teraz mają ale to tak na marginesie

ocenił(a) film na 5

joli stworzyla postac tak niewiarygodna, ze szkoda gadac. jak kobieta wazaca 50 kg ( albo i mniej ) moglaby wykonac takie rzeczy ? juz nie mowie o skakaniu z auta na auto, ale o walki przeciwko innym agenta. to bzdura i tyle.

film w recenzjach nie jest w cale oceniany jako bardzo dobry uwierz mi. A film ten nie mial byc klasycznym kinem akcji w stylu Expendables, tylko pozadnym thillerem szpiegowskim, a tak film ten trudno nazwac skoro co 2 minuty pukalem sie w czolo i smialem z popisow joli.

użytkownik usunięty
damian_filmweb

Jak byś chciał wiedzieć to Angelina niektóre sceny naprawde robiła a inne były robione przez kaskaderów i nawet w wywiadzie mówiła że z wielką łatwością wspinała się po ścianach bez żadnych zabeżpieczeń i robiła inne popisy kaskaderskie więc po raz kolejny jesteś w wielkim błędzie chłopaku . A co do recenzji to naprawde były znakomite nawet w gazecie z programem w tv było oceniane przez krytyków w skali 5 na 4 aż sam się zdziwiłem więc znowu nie masz racji a jak cię nie przekonałem tym postem to lepiej swoje zdanie zostaw dla siebie bo są dużo gorsze filmy od Salt

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
damian_filmweb

a jak miałem to nazwać ? Dziewczyna umie a ty suchar siedzisz na chacie taka prawda

ocenił(a) film na 5

haha 12 latek nazywa mnie sucharem :))) joli jest chora juz nie pamitetam jak sie ta choroba nazywa, ale przez nia wlasnie joli wyglada jak kosciotrup i nie bylaby w stanie wykonac takich rzeczy.

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 5

hahahahhahahah kurde koles ty sie w 100% nadajesz do mojej listy najwiekszych trolli i przyglupow filmwebu.

użytkownik usunięty
damian_filmweb

jeśli nie jesteś sucharem to udowodnij to ja ci udowodniłem że Angie potrafi grać to teraz ty pokaż że nie jesteś sucharem . Pewnie nawet nie wiesz co to siłownia wróć do czytania gimbusie

ocenił(a) film na 5

hahahaha doobre. masz bujna wyobraznie jak na 12 latka :))) zapraszam do mnie to przekonamy sie kto jest sucharem, ale ja cie nie bede zbieral :))))

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 5

hahah to pochwal sie ile bierzesz na klate strongmanie ?? zalosny gowniarzu. nie przywyklem do bicia dzieci i tutaj tez wyjatku nie zrobie.

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 5

o tobie dzieciaczku nawet w pudelku by nic nie pisali, wiec o czym ty mowisz, moj maly kolego ?

jestem trollem na liscie trolla tak ? dobre. dobrze wiesz, ze jestes zalsnym trollem i odwracasz kota ogonem, a ja lubie takich trolli jak ty denerwowac, bo spinasz sie jak cholera.

PS juz ktos na moim blogu zglosil twoja kandydature do mojej listy trolli, wiec nie omieszkam cie nie dodac.

zadalem ci pytanie dziecko ? ile bierzesz na klate ? Tylko nie klam jesli masz odrobine honoru.

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 5

hahahahha 12 latek bierze 120 :))) tam myslalem wlasnie :)))) jestes nedznym trollem i tyle mam ci do powiedzenia. jestes na tyle glupi, ze jedynie odwracasz kota ogonem:))))

i z powodzeniem wpisze cie na moja liste najwiekszych kretynow filmwebu :)))

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 5

to jestes mlodszy gowniarzu, ale i tak nie wierze, ze masz 17 lat, bo prezentujesz tutaj poziom 12 letniego kretyna.

17 lat i bierzesz 120 ? dobre ;))))) wiekszej sciemy dziecko nie mogles walnac.

damian_filmweb

HAHAHAHHAHAHAHAAHHAHA 17-latek bierze 120 AHAHAHAHHAHAHAHHAH NAJLEPSZY ŻART MIESIĄCA!

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 5

alez nie spinaj sie tak trollu, bo ci zwieracze puszcza. piana az wylewa ci sie z pyska. nie jestes w stanie zlozyc zdania bez prymitywnych obelg na poziomie szkoly podstawowej.

użytkownik usunięty
damian_filmweb

aha i dałem ci sceny z Salt gdzie Angie wykonywała dość niebezpieczne sceny może to nie są takie super ale więcej nie znalazłem bo trzeba by było bardziej poszperać w necie i owszem Angie jest dość chuda , ale nie jest chora bo przeglądałem jej fotki z 2011 i tam była pełna energii i się uśmiechała więc nie wiem z kąt ci przyszło do głowy . I nie pisz że jestem trollem bo tak nie jest , nie mam zamiaru się z tobą kłócić bo to do niczego nie prowadzi . Zajarzyłeś teraz czy jednak nie ?

ocenił(a) film na 5

alez jestes trollem, bo trollujesz. lepiej zapoznaj sie ze znaczeniem tego slowa, to moze przestaniesz.

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 5

nie, nie sram na ciebie. szkoda by gowna na takiego osobnika jakim ty jestes. jestes zalosny m trollem. czlowiek wyrazil swoje zdanie na temat tego filmu, a ty rzycasz sie do gardla jak uposledzony pschol.

zastanow sie nad tym co robisz, bo jak tak dalej pojdzie to bana dostaniesz na to twoje smieszne konto i sie trollowanie skonczy.

użytkownik usunięty
damian_filmweb

ta wyraziłeś zdanie na temat filmu ty ten film obrzuciłeś mięsem bo ci się nie podobał , i dlatego jesteś frajerem i chu jem . Grozisz mi szmato banem ? hahahahah no to banuj to sobie nowe konto założe mi to tam rybka . A trollem to ci powiedziałem że jest twój stary który cię spłodził po pijaku

ocenił(a) film na 5

hahahhhahahahaha jaki prymityw z ciebie koles i ty mi mowisz, ze masz AZ 17 lat ? doobre :))) dzieciaczku jak juz mowilem nie spinaj sie i zacznij czytac ze zrozumieniem, bo po raz kolejny nie zrozumiales co pisalem na tamat tego filmu.

a twoim starym to ja szczerze wspolczuje, bo takiego tepaka naprawde trudno bedzie wychowac :)))) pozdrow ich ode mnie.

użytkownik usunięty
damian_filmweb

ok nie mam siły cię już wyzywać bo mi szkoda na ciebie słów ja wiem swoje a ty swoje i gitara . Usuń mnie tylko z tej swojej śmiesznej listy a cię nie będę przezywał pasi ci taki układ , czy mam nadal cię gnoić ?

ocenił(a) film na 5

ty mnie gnoisz ? koles ty sie tak kompromitujesz, ze szkoda gadac, a mi tylko o to wlasnie chodzi :)))) jeszcze nie zalapales ? a z listy cie nie usune. nawet nie masz co marzyc. dzieki temu wszyscy beda wiedziec, ze jestes zwyklym trollem i niekt nie bedzie cie bral na powaznie.

użytkownik usunięty
damian_filmweb

aha czyli nie chcesz rozejmu hahahahaha koleś w tym momęcie takie samobójstwo popęłniłeś że szkoda gadać . Nie chciał bym teraz być w twojej skórze pisz teraz gdzie mieszkasz z największą ochotą obije ci pysk powiedz gdzie i kiedy jeżeli się nie posrasz . No słucham

ocenił(a) film na 5

chyba juz ci mowilem ? Zapraszam do Oslo. Ale ja nie bede cie zbieral.

koles obaj wiemy, ze predzej bys sie zesral niz przyjechal do mnie, bo ( rowniez to obaj wiemy ) dostalbys po dupie. jeszcze zaden 12 latek mnie nie pobil :)))

a co do ciebie to kontynuj swoja kompromitacje, ale twoje zalosne konto niedlugo zostanie zbanowane, a nowe tez, bo wykryja cie po adresie IP. powodzenia :))))

użytkownik usunięty
damian_filmweb

Tak nie bede latał do Oslo dla takiego gówno , ty byś też nie przyleciał do Wrocławia bo byś prędzej osrał i ile razy mam ci frajerze mówić że mam 17 lat napisałem ci że te teksty są nudne i zmień płyte bo cię gnoje jak chce . A nich mnie banują już raz mnie zbanowali i jakoś dalej tu jestem a z adresem ip nie ma kłopotu znam różne sztuczki więc to dla mnie nie jest problemem . Aha i dla twojej wiadomości trenuje sztuki walki więc wątpie czy byś mnie pobij nawet nie zdązył byś ręką machnąć . Wiesz wgl co to Muay Thai ? Więc koleś nawet byś nie drgnął zanim byś padł jak świnia w masarnii

ocenił(a) film na 5

widze, ze masz problemy z jezykiem polskim. pozwol, ze ci pomoge: takie gowno, takiego gowna. jesli juz chcesz kogos obrazac to chociaz naucz sie pisac dzieciaczku.

i nie przekrecaj moich wypowiedzi w tak nieudolny sposob. to ze juz cie banowali nie jest niczym dziwnym i przyznales sie do bycia nedznym trollem.

a 17 lat nie masz, bo nie wierze, ze istnieje 17 latek, ktory prezentowalby tak zalosny poziom.

użytkownik usunięty
damian_filmweb

dobra zdechnij już i sam się pisać naucz

ocenił(a) film na 5

mam zdechnac ? ale jak potem naucze sie pisac ? prosze nie rob takich dziur, bo zalosnie to wyglada :)))))

Więcej koleś osiągnie czytając książki niż napie*dalając na siłowni tępaku.

użytkownik usunięty
0wner2

Powiedz to Mohamedowi Alliemu który osiągnął ciężką prace poprzez swą siłę fizyczną i stał się bardziej znany niż nie jeden zapchlony profesorek i nie liż dupy przydupasie damianka bo już dla mnie jesteś sprzedajną dziwką

Weź spie*dalaj z pakowaniem na pakerni bo to dobre do lamusów bez mózgu, dla których jedyną rozrywką życiową jest szukanie okazji do bitki. Za dużo filmów van damma się naoglądałeś.

użytkownik usunięty
0wner2

Dobra dobra już nie masz argumentów frajerze bo mam racje i nie wkładaj wszystkich którzy ćwiczą na siłce bo znam dużo gości co pakują a się dobrze uczą więc gówno wiesz i w dupie byłeś cwelu co przy kompie gnije idż damiankowi swą dupę niech cię zaspokoi to może przestaniesz bzdury pisać