Salt

2010
6,5 156 tys. ocen
6,5 10 1 155998
5,0 28 krytyków
Salt
powrót do forum filmu Salt

szmata :P

ocenił(a) film na 1

ciężko to nazwać filmem, jest tak zly i tak amerykański, i tak nierealistyczny, i tak przekombinowany że szkoda słów, zdecydowanie jeden z najgorszych gniotow jakie widzialem w życiu! ... zachęcam do zobaczenia, skoro mnie torturowano przez blisko 2 godziny, was też droga filmwebowa społeczności :D

Jeśli ktoś pakuje i dobrze się uczy nie znaczy, że jest mądry.

użytkownik usunięty
0wner2

"Jeśli ktoś pakuje i dobrze się uczy nie znaczy, że jest mądry."
Weż lepiej idż spać bo szkoda słów

Zaraz to idę książkę poczytać.

użytkownik usunięty
0wner2

aha owner2 usuń mnie ze swoich znajomych ok ? Jeśli możesz

Ty mnie usuń, mi się nie chce.

użytkownik usunięty
0wner2

nie wiem jak się usuwa powiedz mi

Nie wiem też i gówno mnie to obchodzi.

użytkownik usunięty
0wner2

pewnie się nie da a szkoda

Na pewno się da. Poddaj mi się oficjalnie to cię usunę.

użytkownik usunięty
0wner2

Nie dzięki to już wole sam się dowiedzieć jak cię usunąć

Poddaj się to dam ci spokój.

użytkownik usunięty
0wner2

wal się prowokatorze

I kto to mówi.

ocenił(a) film na 5

ech tepaku. kto ci powiedzial, ze ja nie chodze na silownie ? widziales mnie ? masz takie kompleksy koles, ze pewnie sam jestes sucharem, bo gdybys rzeczywiscie cos cwiczyl, to nie pieprzylbys, ze podnosisz 120 w wieku 17 lat. Ja ledwo 100 biore, a jestem od ciebie starszy, wiec nie kompromituj sie i zachowaj chociaz minimum kultury, bo twoich wypocin czytac sie nie da.

użytkownik usunięty
damian_filmweb

Tak widać że nie masz pojęcia o niczym ja ćwicze już od dziecka i mam to w dupie czy wierzysz czy nie . Napisałem tępaku że przy najlepszej formie tyle wycisnełem a to było tylko raz więc nie kompromituj się frajerze bo czytać nie umiesz i to że jesteś starszy to nie ma nic do rzeczy nic a nic się nie znasz a suchar to twój stary cepie . Dla takiego frajera nie będe miał kultury wybij to sobie ze swojego pustego łba

ocenił(a) film na 5

ty kultury nie masz wobec nikogo tepy dresiarzu. jestes na to zwyczajnie zbyt prostacki. wspolczuje twoim starym po raz kolejny.

jak cwiczysz na silowni od dziecka to jestes nienormalny. pewnie masz teraz 1m 50 cm wzrostu.

PS.
nie odwracaj moich wypowiedzi juz ci to mowilem. wyslis sie bardziej :)))))

użytkownik usunięty
damian_filmweb

po 1 mam 1m 77 cm
po 2 nie jestem dresem już ci pisałem ale widać że nie dociera to do ciebie chu ju
po 3 będe sobie odwracać co będe chciał ( jest demokracja chyba że jesteś komunistyczną świną a w to nie wątpie )
po 4 nie odpisuj mi dalej bo już skończyłem z tobą rozmowe

ocenił(a) film na 5

po 1: 12 latek nie moze miec 1.77.

po 2: jestes tepym dresem.

po 3: odwracajac moje wypowiedzi, a na dodatek sie do tego przyznajac, tylko sie osmieszasz jeszcze bardziej.

po 4: masz racje. nic juz nie pisz, bo szkoda tracic na ciebie czas.

narazie trollu.

użytkownik usunięty
damian_filmweb

nawzajem i miłej zabawy erotycznej z twoim nowym kumplem ownerem2 :)

ocenił(a) film na 5

kolejna dziura logiczna. ownera nie znam od dzisaj ;))))

użytkownik usunięty

sasaki_filmweb_filmweb to ty?

użytkownik usunięty

taaaaa powróciłem tylko pod inną nazwą ;P Cieszę się że jeszcze mnie pamiętasz xD

użytkownik usunięty

w takim razie witam ponownie na filmwebie

użytkownik usunięty

Dzięki :)

użytkownik usunięty

a co się stało z twoim poprzednim kontem?

użytkownik usunięty

Zablokowane jest

ocenił(a) film na 4
damian_filmweb

Popieram . Bzdura bzdurę pogania i tyle na ten temat.

ocenił(a) film na 5
djrav77

Dokladnie.

ocenił(a) film na 7
mieszkoxxx

Jako film akcji oglądało się go całkiem nieźle i szczerze mówiąc gdyby nie skakanie Jolie, a'la Wolverine to byłoby oczko wyżej w ocenie.

ocenił(a) film na 10
mieszkoxxx

Zgadzam się w zupełności z autorem wątku, ale daje 3/10 za efekty specjalne :P Niemniej szanuje zdanie innych ludzi, bo pomijając realizm i głupie (jak dla mnie) sceny, nie można zaprzeczyć, że jest dużo wybuchów, strzelania, i jeszcze więcej wybuchów, a przecież głównie o to chodzi w filmach akcji

ocenił(a) film na 1
Lesio666pl

fatalny jest ten styl - to samo robi Michael Bay, od jedego pościgu do drugiego który musi być dwa razy bardziej spektakuralny (patrz 2x więcej głupoty na 1cm taśmy filmowej) ... Jolie zagrała jak w parodii Terminatora - Matrixa - Mission Imposible. Miks tak nietrafiony że micha żygów pod koniec filmu, chyba najbardziej absurdalny film jaki widziałem od kilku lat, nędza to mało powiedziene, papierowe kino akcji, bez polotu, bez najmniejszego sensu. Laska przeprowadziła zamachy na obu prezydentów!! wykosiła cały pluton antyterrorystów sama?! hahah ... wszystie Bondy razem więzte nie mają takiego stężenia kitu co tutaj jest za niespełna 2 godziny.

ocenił(a) film na 10
mieszkoxxx

A ja nie będę narzekać... chyba że na karygodne zachowanie na forum. Heh... żeby wyzywać się publicznie szkoda gadać i tylko o jeden głupi filmik.
Może i nie był wielkich polotów, ale obejrzałam do końca i nawet mi się podobał. Jednak był odrobinę nierealistyczny: np. prezydent Moskwy i USA... ogólnie tak to nawet to tzw nieprawdziwe efekty nawet do mnie przemawiały. No i zachowania prezydentów. Jednak w filmie czegoś brakowało. Może mogli te niektóre sceny przestawić... np. Mogła być scena gdy ją wysłać na misję, a dopiero pod koniec gdy okazało się że jej odciski są w tym budynku gdzie zabiła swojego pana, dosłownie pod koniec puścić scenę gdy zabiła wszystkich w tym budynku na wodzie.
Więc można powiedzieć że taki kolejny film akcji. Gdybym poszła na to do kina... to myślę, że byłabym średnio zadowolona. Jednak zaciekawiła mnie ta prostolinijna fabuła, ponieważ nie jestem wymagająca co do filmów, oglądam je tak rzadko, że można mi wybaczyć :) Mogę sobie gdybać co bym zmieniła. Trochę mnie film natchnął, ale nic więcej. Dlatego nie postawiłam niestety mojej 10 :) Jednak na pewno był to film gdzie chciałam wiedzieć jak się skończy ;)

Frogsia

Jestem takiego samego zdania (: Ale bardzo miło było zobaczyć Daniela Olbrychskiego i po raz kolejny podziwiać jego kunszt aktorski (:

ocenił(a) film na 1
fightmusic

słuchaj technicznie ten film jest zrobiony spoko chyba tylko jak skacze po windzie, jak skacze po jadących samochodach, i jak się wspina, ogólnie wszystkie sceny z samochodami w których gra i z wspinaczką, że tylko to jest zrobione na komputerze ;) ... natomiast cała reszta to super kunszt pani Angeliny, plastik fantastic .. tak się zastanawiam, ona po Kidman będzie któlową Botoxu, bo mimiki twarzy to ona już nie ma, wygląda jakby miała maskę na stałe, jak Joker ...

ocenił(a) film na 6
mieszkoxxx

tez mi sie srednio podobał ale 1 no bez jaj jak obejrzysz kilka gniotow totalnych to wtedy sie wypowiadaj, dales jeden a własciwie była fabuła w tym filmie dosc ciekawai zaskakujaca nawet, do efektow tez nie mozna sie doczepic, znane twarze wiec i aktorstwo nie kulało, skoro tu jest 1 to jak ocenic film ktory nie posiada nawet tego co ten, nie ma minusowych ocen wkoncu tu

ocenił(a) film na 1
Seba24

Seba laska robi zamach na obu prezydentów usa i rosji a ty mi tutaj o ciekawej fabule ... :P

ocenił(a) film na 6
mieszkoxxx

ale na tym własnie polegaja takie filmy, pokaz chodz jedna widowiskowa sensacje realna, to bajki dla duzych facetow i tyle, siadajac do tego wiadomo ze tylko efekty beda, wiec dalej jedynki nie rozumiem, bo jest masa filmow w ktorych nawet to lezy, zawsze gdy oceniam film porownuje go do innych ktore widzialem i nawet gdy mi sie totalnie nie podoba nie wystawiam jedynki gdy znajde w swojej głowie film z tego samego gatunku gorszy

mieszkoxxx

Intryga dość wciągająca, ale brak realizmu (uśpieni agenci, porwane dzieci) zniechęca i frustruje. Zapamiętam tytuł żeby nie tracić czasu na oglądanie drugi raz..

shaman_filmweb

komentarz usunięty przez autora

ocenił(a) film na 1
shaman_filmweb

powsstanie szmata2! :D ..