Sam

I Am Sam
2001
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 88985
7,1 18 krytyków
Sam
powrót do forum filmu Sam

Siła telewizji

ocenił(a) film na 8

To niesamowite przed wyemitoawniem tego filmu na TVN był gdzies zupełnie poza podium a teraz jest na 12 miejscu!!...to jest niesamowite!! Jaką to siłę ma telewizja:)

domarka

Tv podaje filmy na tacy. Nie trzeba samemu szukać tytułów.
Tak już to działa.

ocenił(a) film na 9
domarka

Ten film przed emisją w TVN też miał wysoką ocenę tylko że nie miał jeszcze 1000 głosów.

ocenił(a) film na 10
domarka

to dlatego,że telewizja jest ogólnie dostępna tak to ujmę ;P... nie wszyscy mają czas hcodzić do kina,wypożyczać filmy czy je kupywać, telewizja daje rozrywkę właśnie jak ktoś to ładnie napisał "na tancy" a my nie musimy się wogóle wysilać :D.

ocenił(a) film na 8
Marta18

Tak, ale to ma też minusy. Ta, ze sie atk wyrażę, ,,papka", którą nam podają jest zcasami porażąjaca. Ostanio słyszałam zapowiedz filmu ,,Tylko mnei kochaj"...mówiono tam o ,,najlepszym filmie polskeigo kina XXI wieku"...ludzie ja nie chcę urazić fanów tego filmu, ale telewaizaj stara sie anm wmówic pewne rzezczy tylko dlatego, ze , jak w tym przypaku, była sponsorem tego filmu;/...

ocenił(a) film na 8
domarka

Na jakim 12-tym miejscu?
Przecież jest na 64-tym. Nie wiem, co chodzi... Czy ja coś zle widzę?

ocenił(a) film na 10
Corderosa

Nie, dobrze widzisz :D, chodzi o to,że miejsca filmów często ulegają zmianom, co jest spowodowane głosami kolejnych użytkowników filmwebu ;].
Film raz "spada" raz "awansuje" na wyższą pozycję. Więc był na 12 miejscu i spadł... :)
pozdrawiam!