Czy ktoś mógłby napisać mi jak skończył się film? Niestety nie miałam możliwości obejrzenia do końca, a bardzo jestem ciekawa.
Jeżeli nie tu na forum to proszę o kontakt po e-mailem
madlline@op.pl Wielkie dzięki z góry :*)
To jest film z gatunku tych, w których należy dopowiedzieć sobie zakończenie, więc nie zostało jednoznacznie wyjaśnione czy Lucy zostanie z Samem czy nie. Nie wiem, do którego momentu oglądałaś i czy widziałaś już jak Sam przeprowadził się do nowego domu, żeby być bliżej Lucy i zaczął pracować w Pizza Hut, a Lucy co noc wymykała się przez okno z domu jej rodziców zastępczych do niego, żeby móc spać w jednym łóżku z tatą. Gdy ci rodzice zastępczy założyli kraty w oknach jej pokoju, próbowała wymknąć się drzwiami, ale została przyłapana na gorącym uczynku. W końcu matka zastępcza-Randy,zrozumiała, że nigdy nie da Lucy takiej miłości jaką daje jej Sam i sama przywiozła ją do niego. Powiedziała też, że miała zeznawać w sądzie przeciwko niemu, ale zmieniła zdanie i poprosiła, żeby zajął jej miejsce obok siebie. Sam powiedział, że zawsze marzył, żeby mała miała mamę, a na rysunkach Lucy to właśnie Randy jest kolorem czerwonym(chodzi o to,że ona cały czas ubierała się na czerwono, a to był dominujący kolor na rysunkach Lucy). Ostatnia scena to był mecz piłki nożnej, na którym Sam był sędzią, a Lucy zawodniczką. Randy kibicowała z boku. Gdy Lucy zdobyła gola, Sam wziął ją na ręce i zaczął biegać wkoło boiska i krzyczeć ze szczęścia: "Lucy zdobyła gola". Koniec. Moja wersja zakończenia jest optymistyczna, zresztą wszystko na to wskazuje,chociaż nie zostało jednoznacznie podane w filmie, tzn. że Lucy mogła wrócić do ojca, ale Randy i jej mąż pomagali mu ją wychowywać.