Auta, samoloty, roboty . . .. następnym filmem będzie zapewne `` Odkurzacze``. Nie mówie bo produkcje Disneya zazwyczaj są fajne, ale wszystko na jedno kopyto . . . . ehh. Po zwiastunie raczej nic dobrego w tym filmie animowanym nie zobaczyłem.
Oglądnij Wall-E tam już są odkurzacze... A ja uważam to za fajny pomysł. Tak wiem Cars było lepsze od Cars2 ale niestety Gisnep napalił się na pieniądze ;/ Komercja i tyle. Dlatego powstają Samoloty w 2013 :)
Internauci śmieją się już: "From the creator of Cars, Cars 2, Planes, Motorcycles, Boats, Trains, and all the rest of the things that are... nice... COMES THE "PEOPLE"! COMING 2050!" ;)
Jak ja lubie czasem potrollować ;) Chodzi o to, ze CARS zrobilo studio Pixara, a tego spin-offa Disney, wiec ciekawi jestesmy ostatecznego efektu... ;D
Ja jestem bardzo ciekawy.
To będzie na styl cars, też mają oczy i wgl. Bardzo miło, że coś innego, choć tęsknię za cars 3. :( Ale cóż, czekam na premiere, i na pewno idę do kina. :)
pierwsze zdanie w opisie... w każdym języku brzmi tak samo.. http://pl.wikipedia.org/wiki/Pixar