PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=587727}

Samoloty

Planes
2013
6,3 26 tys. ocen
6,3 10 1 25891
5,1 11 krytyków
Samoloty
powrót do forum filmu Samoloty

Auta, samoloty, roboty . . .. następnym filmem będzie zapewne `` Odkurzacze``. Nie mówie bo produkcje Disneya zazwyczaj są fajne, ale wszystko na jedno kopyto . . . . ehh. Po zwiastunie raczej nic dobrego w tym filmie animowanym nie zobaczyłem.

ocenił(a) film na 5
kossity1

Oglądnij Wall-E tam już są odkurzacze... A ja uważam to za fajny pomysł. Tak wiem Cars było lepsze od Cars2 ale niestety Gisnep napalił się na pieniądze ;/ Komercja i tyle. Dlatego powstają Samoloty w 2013 :)
Internauci śmieją się już: "From the creator of Cars, Cars 2, Planes, Motorcycles, Boats, Trains, and all the rest of the things that are... nice... COMES THE "PEOPLE"! COMING 2050!" ;)

mrlech

no pamietam tam byla ekipa sprzątająca statek ;p chyba rzeczywiście wszystko już było.

kossity1

Przeciez tego nie robi studio Disney'a?

MegaTM

nie wiem czy robi czy nie ale ewidentnie nad znaczkiem planes widnieje disney ;p

kossity1

Jak ja lubie czasem potrollować ;) Chodzi o to, ze CARS zrobilo studio Pixara, a tego spin-offa Disney, wiec ciekawi jestesmy ostatecznego efektu... ;D

MegaTM

mi sie juz nie podoba ,ja jednak bym chcial Cars 3 ;) dla mnie ta bajka jest po prostu super ;}

ocenił(a) film na 8
OptimusPrimee

Ja jestem bardzo ciekawy.
To będzie na styl cars, też mają oczy i wgl. Bardzo miło, że coś innego, choć tęsknię za cars 3. :( Ale cóż, czekam na premiere, i na pewno idę do kina. :)

ocenił(a) film na 7
MegaTM

pierwsze zdanie w opisie... w każdym języku brzmi tak samo.. http://pl.wikipedia.org/wiki/Pixar

kossity1

Głupota d o cholery

kossity1

Tylko że auta pochodzą od pixara, roboty od Blu sky, a samoloty od disneya.

ocenił(a) film na 5
fandisneya

Powiedz czyj jest PIXAR?

mrlech

No dobra, disneya. ;D

ocenił(a) film na 10
kossity1

Daj spokój.