PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9349}

Samotny wilk McQuade

Lone Wolf McQuade
1983
6,7 4,7 tys. ocen
6,7 10 1 4661
6,0 3 krytyków
Samotny wilk McQuade
powrót do forum filmu Samotny wilk McQuade

Wilk z Teksasu

użytkownik usunięty

Jeden z lepszych filmów Chucka o ile nie najlepszy. Fajny ma klimat taki westernowy, muzyka to jakaś podróbka Morricone przypomina tę z dolarowej trylogii. Dobrze zagrał Carradine (tego złego), ale tylko on. Akcji jest sporo, trupów także, walk w miarę - ostatnia pomiędzy Davidem a Norrisem przyjemna dla oka. Niezniszczalny Chuck czasem oberwał, dostał kulkę co dawało jakieś pozory, że też ma słabe punkty. W końcówce denerwowało mnie jak nasz bad guy napie*rdalał z uzi, a nieustraszony Strażnik Teksasu biegnie w jego stronę i rzuca granat. Kule go normalnie omijają.
Podsumowując krótko był to udany sens. :)

użytkownik usunięty

Mogę się z tobą zgodzić..

ocenił(a) film na 9

''W końcówce denerwowało mnie jak nasz bad guy napie*rdalał z uzi, a nieustraszony Strażnik Teksasu biegnie w jego stronę i rzuca granat. Kule go normalnie omijają.''

Nie pytaj o racjonalne wyjaśnienia. Taki jest właśnie Chuck Norris. Nieustraszony, niezniszczalny i może nawet nieśmiertelny (wiem, przesadziłam, ale musiałam to dopisać ;-p).

ocenił(a) film na 10

Właśnie ten klimat westernowy i ta mużyczka była najlepsza w tym filmie .Najlepsze było jak Carradine przyjezdza samochodem a na jego rejestracji napis : C A R A T E . Dobre .A tak wogóle fajnie że ci się ten spodobał .Polecam jeszcze ,,Kod Milczenia ,, i 2 cześci Delty .

użytkownik usunięty
bradock

Zobaczę i jeszcze odświeżę Zaginionych w akcji.

użytkownik usunięty

Widzę że wreszcie zacząłeś oglądać porządne filmy.

użytkownik usunięty

Zawsze oglądam porządne.

ocenił(a) film na 10

Kamil kiedy obejrzysz ,,Geneze Niko ,, ? http://www.youtube.com/watch?v=Daj0sF2KP3Y

użytkownik usunięty
bradock

a co to jest ?

ocenił(a) film na 10

No ,,Kod Milczenia ,, !

użytkownik usunięty
bradock

W najbliższym czasie ;) dzięki za przypomnienie

ocenił(a) film na 10

Ja chcesz obejrzeć dobry akcyjniak z lat 80 i to z Chuckiem to obejrzyj koniecznie ,,Kod Milczenia ,, Tu masz kilka ciekawych scen z tego filmu : http://www.youtube.com/watch?v=Daj0sF2KP3Y

użytkownik usunięty
bradock

Zobaczę na pewno. A Samotnemu wilkowi jednak zwiększyłem ocenę.

ocenił(a) film na 10

Ok ,ja też się zastanawiam czy ,,Samotnemu Wilkowi nie zwiekszyć oceny ale narazie pozostane przy 8 .

ocenił(a) film na 9
bradock

U mnie od razu 9/10 i do ulubionych. Takie seanse to ja lubię.