PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9349}

Samotny wilk McQuade

Lone Wolf McQuade
1983
6,7 4,7 tys. ocen
6,7 10 1 4661
6,0 3 krytyków
Samotny wilk McQuade
powrót do forum filmu Samotny wilk McQuade

jedyny film...

użytkownik usunięty

na ktorym usnęłam, chociaz były koszmarnie niewygodne siedzenia... a sam film - patrz wyżej, nuda jak flaki z olejem, no coz naziwsko chucka norrisa od tamtej pory tylko z tym mi się kojarzy...tylko dla fanów gatunku

ocenił(a) film na 10

bredzisz dziecko chyba ci się jakiś koszmar przyśnił czy co? To jest zaje**sty film!

ocenił(a) film na 8

Nic dziwnego, że zasnęłaś - nie było tam kopniaka z półobrotu... :-D

Hmmm.Mi także zdarzało się zasypiać na filmach(np. King Kong,Nocna Straż) ale chyba nie dlatego że były nudne ale poprostu byłem jakoś dziwnie zmęczony a siedzenia na nieszczęscie były jeszcze "takie wygodne"(chyba tylko hiszpańska inkwizycja miała wygodniejsze:), że poprostu zasypiałem. A filmy były całkiem całkiem. Ot poprostu zaniemogłem...:)

ocenił(a) film na 6

Wiocha do potęgi! Jak to ma być najlepszy film z Chuckiem, to odpuszczam całą resztę. Szkoda czasu.

ocenił(a) film na 3

Tak do bólu schematycznego filmu nie widziałem nigdy. Po prostu ręce opadają. Najlepsze było to powtórzenie sceny uderzenia córki naszego dzielnego bohatera, po serii omłotów jakie otrzymał, aby widzowie zajarzyli, ze to od tego mu tak siły wróciły i teraz on może nawalać.

ocenił(a) film na 4

ja jak widze ze w filmie gra ten koles to odrazu szukam pilota zeby wylaczyc tv ;]

użytkownik usunięty
damian252

Chociaż najlepszy film z Chuckiem, to i tak bez rewelacji. Jak i sam Chuck.
Nieco lepsza była muzyka. Bez urazy dla fanów Morricone, ale nieco przypominała mi muzykę z trylogii Sergia Leone.