Sekret jej oczu

El secreto de sus ojos
2009
7,2 27 tys. ocen
7,2 10 1 27050
6,7 13 krytyków
Sekret jej oczu
powrót do forum filmu Sekret jej oczu

ale, ten film jest dla mnie po prostu nudny! jestem fanką tego typu filmów jednak ten to dla mnie flaki z olejem,doszłam do połowy filmu oglądając go na 5 razy.Obejrzę na siłę ....

Kat2890

Niektórzy zaczynając czytać książkę zawsze ją kończą - dla mnie to często za duże wyzwanie ;P Ale z filmami jest już inaczej - pewnie dlatego, że poświęcić im trzeba zazwyczaj nie więcej niż cztery godziny. Dwie godziny z "Sekretem..." to dla mnie z pewnością jedna z najlepszych filmowych "inwestycji" 2010. Naprawdę warto obejrzeć; niewiele powstaje ostatnio (może kiepsko szukam?) filmów tak wspaniale opowiedzianych

ocenił(a) film na 8
Kat2890

Zgadzam się z przedmówcą ostatnio sporo oglądam i można wiele rzeczy powiedzieć o stanie kinematografii, zwłaszcza w Poland i boli że nie potrafimy zrobić filmu takiego jak ten. Skupiamy się tylko na lekturach i bzdurach, ważne żeby była dobra reklama a sprzeda się byle shit. Ale wracając do tematu, ten film ma wszystko co film powinien mieć świetny Dramat z wątkiem miłosnym który jest pokazany w bardzo subtelny sposób. Zrodźcie tylko uwagę że już Hollywood się za jego przerobienie bierze, a poza tym nagradza Oskarem.

ocenił(a) film na 10
Kat2890

Jak dla mnie film rewelacja, może dlatego że po pierwsze obejrzałem go zupełnie przypadkiem, przez spóźnienie pewnej kobiety;) dzięki czemu obejrzałem ten film i jakże wielkie było moje zaskoczenie po obejrzeniu go. Po drugie już dawno nie oglądałem dobrego filmu w ogóle z tych nowszych, nie jestem może jakimś kinomanem żeby wszystko śledzić i oglądać. Tak jak już mówiłem dla mnie świetny film który polecam każdemu mojemu znajomemu.

ocenił(a) film na 6
Kat2890

Aż taki nudny to nie był, jednak miał w sobie jakiś klimat. Mogę dać jedynie 6/10 ze względu na wątki miłosne ukazane subtelnie...