PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625905}

Sekret w ich oczach

Secret in Their Eyes
2015
6,4 24 tys. ocen
6,4 10 1 23752
5,0 8 krytyków
Sekret w ich oczach
powrót do forum filmu Sekret w ich oczach

Końcówka

ocenił(a) film na 7

Film dobry, jednak chyba zabrakło tego czegoś.
Oglądająć końcówkę filmu przez chwilę odniosłam wrażenie ,że Jess zastrzeli sama siebie. :P
Co do mordercy jej córki, może się trochę pogubiłam , ale ich podejrzany przyznał się do zabójstwa (może tylko i wyłącznie dlatego gdy Clarie go poniżyła) ale na zdjęciach też był identyczny,a na końcu okazało się,że był to zupełnie ktoś inny..?!
Zauważyłam też jedną rzecz która mi nie pasowała, nie pamiętam już dokładnie momentu,ponieważ nie mogę sobie przewinąć filmu gdyż póki co jest tylko w kinach,ale chyba był taki fragment gdzie Jess wspomniała,że robiła coś od 13 lat,a bya pokazana jako młoda Jess,a nie z tych wspomnień. Tak mi się coś kojarzy,alenie jestem pewna.. ktoś jeszcze ma takie odczucie?

ocenił(a) film na 7
souvenirs1

Na końcu okazało się,że to faktycznie był ten co się przyznał (ten którego Ray od razu podejrzewał )tylko zauważ,że minęło trzynaście lat,a on był więziony w nie do końca przyzwoitych warunkach (chociaż za swój czyn i arogancję na początku i tak aż nazbyt przyzwoitych) więc troszkę mógł wyglądać inaczej,Jess tak naprawdę zmyśliła,że go zabiła,więc to też mogło Cię zmylić :)
PS. Też myślałam,że na koniec zastrzeli siebie

ocenił(a) film na 7
natimaj

Pogubilam się chyba w tym ze to ta sama osoba bo faktycznie raz było pokazywane 13 lat wcześniej raz później i po prostu się pogubilam. ☺ z tym ze wyglądał inaczej to wiem wiem. Domyślam się ze po takich warunkach i tak dużym czasie człowiek nie będzie w najlepszym stanie . Co do tego ze zmyslila to wirm, to mnie nie zmylilo. Zmylił mnie chyba moment jak co chwilę przechodzili z 13 lat wcześniej i później, aż doszło do momentu , że już nie byłam pewna czy to faktycznie ten sam czy jednak ktoś inny. ☺

ocenił(a) film na 7
souvenirs1

Też byłem pewien że zaraz siebie zastrzeli. Po spojrzeniu które wymieniła z Rayem na koniec filmu wydaję mi się, że w końcu poczuła ulgę :)