Sekretne okno

Secret Window
2004
7,1 249 tys. ocen
7,1 10 1 248520
5,9 32 krytyków
Sekretne okno
powrót do forum filmu Sekretne okno

Świetny...

ocenił(a) film na 9

Depp jak zawsze zagrał świetnie, film nie jest rewalacją i jest przewidywalny, ale bardzo mi sie podobał, bardzo dobry thriller jeden z lepszych jakie widziałem. Polecam:p

ocenił(a) film na 7
los_sicarios

Ja szczerze mówiąc nie przewidziałem zakończenia i było dla mnie zaskoczeniem, chociaż prawie od początku widać było, że główny bohater równo pod sufitem to nie ma (bardzo kojarzy mi sie z postacią wykreowaną przez Russela Crowe w "Piękny umysł") . Film oceniam na 7-thriller w sumie zbudowany na niezbyt strasznym pomyśle z plagiatem a pomimo tego trzyma w napięciu i ma specyficzny klimat.

ocenił(a) film na 9
taszor

zgadzam sie:) A z całego filmu to najbardziej podobało mi się ujęcie kamery na poczatku filmu jak był widok na całe jezioro ah...coś pięknego

użytkownik usunięty
los_sicarios

Mnie ten film bardzo się podobał i dałem mu 10\10.Jeden z "najstraszniejszych" filmów jakie widziałem w telewizji.

ocenił(a) film na 10
los_sicarios

Johnny zagrał jak zwykle świetnie,film podobał mi się,chociaż muszę przyznać,że czułam się zniechęcona do obejrzenia tego filmu przez niepochlebne opinie krytyków.Film ten po prostu trzeba zrozumieć i wtedy napewno nie bedzie nudny.Oczywiście moja ocena to 10/10