Z całym szacunkiem, ale nie rozumiem jak można dać 10 "Oszukać przeznaczenie 3" a "Sekretnemu oknu" 1. Ten dwa pierwszy jest dopiero przewidywalny.
No tak "Magda M." tez z cala pewnoscia zasluguje na 10 a przy takim klasyku wsrod seriali telewizyjnych "Sekretnemu Oknu" pozostaje tylko ocena 1. No coz w "Magdzie M." jest wszystko: brawurowa akcja, serial zaskakujacy i ciekawy. Baaa! Co tam 10 pkt, ja bym mu dala pierwsze miejsce w top 100.
Moze nie beznadzieja, ale na pewno poniżej oczekiwań. Sekretne Okno widziałem 3 lata temu i jedyne co z tego filmu zapamiętałem,to to ze raczej niezbyt mi sie podobał :)
Dla fanów Deppa.
Ba! No racja, że to szajs, przecież Magda M. jest arcydzierłem kinematografii!!! Joanna Brodzik jest rewelacyjna, Depp jest do pięt ni dorasta. Magda M. jest taka zaskująca...nie no...1 to ty jesteś fanko Magdy M.;/Magda M.żal...Sekretne okno to świetny film, zaskakujący i ze wspaniałą grą aktorską, a ty dziewczynko idź lepiej sobie poogolądać te seriale o miłość.
Według mnie do tego filmu trzeba dojrzeć... Ktoś kto uważa taki serial za coś ambitnego to życze powodzenia. "Sekretne okno" wymaga skupienia i tyle.
zgadzam sie w zupełnosci ;] jesli ktos woli magde.m yo jest kompletnym idiota...pierwszy raz film ten obejrzalam 2004 niedlugo po premierze... film jest ciekawy...po prostu jak wspomniano wyzej potrzebne jest skupeinie ;)