Sekretne okno

Secret Window
2004
7,1 249 tys. ocen
7,1 10 1 248520
5,9 32 krytyków
Sekretne okno
powrót do forum filmu Sekretne okno

Jak zwykle Depp sprawdził się wyśmienicie, jestem pełen podziwu w każdej jego roli, jednak film przewidywalny i od samego początku wiedziałem kto za tym wszystkim stoi ;/

ocenił(a) film na 8
butryk_2

Moze i tak, ale to nie zaprzecza że film ma fajny klimat i jest dobrze zbudowany... no i zakończenie :D

R4Zi3L

Tak, zakończenie fajne, tylko przewidywalne niestety ;/

ocenił(a) film na 8
butryk_2

Tak naprawde zakończenie zdradzane jest w polowie filmu wiec nie chodzilo o zaskoczenie nim :)

butryk_2

a ja oceniłam na 9. ;]
Bardzo podoba mi się ten film. ^^

ocenił(a) film na 7
butryk_2

a ode mnie 7/10 bo mi sie calkiem przyjemnie ogladalo i naprawde polecam:) od polowy podjerzewalem ze glowny bohater ma shizofrenie i sie sprawdzilo, aczkolwiek film ciekawie zrobiony (w kocu solidna podstawa jest powiesc Kinga). Prawda jest stwierdzenie ze Deep przypomina postac z "Dziewiatych Wrot" Polanskiego, od razu mnie to uderzylo choc tamten film ogladalem ladny kawalek czasu temu.

ocenił(a) film na 8
butryk_2

8/10

Ja się nie spodziewałam takiego zwrotu spraw :D totalne zaskoczenie.
A zakończenie - wyśmienite :)

Co do gry Deppa chyba nie muszę się rozpisywać....wszyscy wiedzą, że był genialny :P

ocenił(a) film na 8
Viktoria_Black

bardzo dobry filmik,9/10 ale musiałem oglądąc 3 razy żeby zajażyc czy to on zabijał itd;d

ocenił(a) film na 8
Viktoria_Black

Ja też nie przewidziałam jak się zakończy. Film jak dla mnie genialny.

Przerażające jest to, że Depp w każdej roli jest nie do poznania, zmienia się jak chce. Z drugiej strony przecież to cały jego geniusz.

Poza tym zdjęcia, ujęcia kamer świetne, ciekawe. Dla mnie bomba :)