film w sumie może być, chociaż temat rozdwojenia jaźni trochę już oklepany i wtórny (fight club, mechanik, identity). nic w tym filmie takiego strasznego nie ma, ale da się obejrzeć.. :) jakoże johny depp ma zawsze u mnie
+1 to wyszło na 7 ;)
dorzuciłbym jeszcze "siłę strachu" i "nigdy nie rozmawiaj z nieznajomym" - podobne tematy, ale ogólnie film dobry i johny również
zgadzam sie jak najbardziej, film moze nie byl straszny ale chetnie sie go ogladalo i troche bylo szkoda jak juz sie skonczyl.a to zadkosc..bo nawet gdy motyw sie powtarza mozna jak widac zaciekawic widza tak by obejrzal pochloniety do konca i ze smutkiem wital napisy koncowe,a sa tez takie filmy ktore mozemy przewidziec nicm sie dobrze rozsiadziemy,dlatego duzy plus za to ze mimo ze rozdwojenie jazni juz bylo to mile zaskoczylo !!!
w 100% się z tobą zgadzam. Tyle że u mnie Depp nie ma dodatkowych punktów ale ocena i tak taka sama wyszła jak tobie:-))
dosłownie to samo powiedziałąm po pooglądaniu filmu i równiez skojarzyło mi się z fight clubem i identity... już myslalam ze sprawa wyjasni się jakos bardziej ciekawie :) no ale... można pooglądać
Taaa, wszystko fajnie, tylko dlaczego niektóre młotki muszą psuć całą zabawę
pisząc w temacie o wyjaśnieniu całej zagadki? Ja często PRZED obejrzeniem zaglądam na filmweb, żeby dowiedzieć się co nieco o filmie, który mam zamiar zapodać, i coraz częściej trafiam na Einstein'ów którzy muszą się chyba w tytule posta popisać jaką to wielką zagadkę rozgryźli (często jest też podawany dokładny czas w którym odkrycie to miało miejsce) Np.:"Ja już w trzeciej minucie wiedziałem kto jest zabójcą !" Wielkie brawa dla Was Asy kinematografii, ale pomyślcie czasem o osobach, które jeszcze nie widziały filmu. W tym przypadku miałem duuuuużo mniejszą frajdę wiedząc przed projekcją, że Shooter to tylko schiza głównego bohatera ;-(