Sekretne okno

Secret Window
2004
7,1 249 tys. ocen
7,1 10 1 248520
5,9 32 krytyków
Sekretne okno
powrót do forum filmu Sekretne okno

7/10

ocenił(a) film na 7

film w sumie może być, chociaż temat rozdwojenia jaźni trochę już oklepany i wtórny (fight club, mechanik, identity). nic w tym filmie takiego strasznego nie ma, ale da się obejrzeć.. :) jakoże johny depp ma zawsze u mnie
+1 to wyszło na 7 ;)

ocenił(a) film na 8
w00cash1234

dorzuciłbym jeszcze "siłę strachu" i "nigdy nie rozmawiaj z nieznajomym" - podobne tematy, ale ogólnie film dobry i johny również

ocenił(a) film na 10
set

zgadzam sie jak najbardziej, film moze nie byl straszny ale chetnie sie go ogladalo i troche bylo szkoda jak juz sie skonczyl.a to zadkosc..bo nawet gdy motyw sie powtarza mozna jak widac zaciekawic widza tak by obejrzal pochloniety do konca i ze smutkiem wital napisy koncowe,a sa tez takie filmy ktore mozemy przewidziec nicm sie dobrze rozsiadziemy,dlatego duzy plus za to ze mimo ze rozdwojenie jazni juz bylo to mile zaskoczylo !!!

ocenił(a) film na 7
w00cash1234

w 100% się z tobą zgadzam. Tyle że u mnie Depp nie ma dodatkowych punktów ale ocena i tak taka sama wyszła jak tobie:-))

ocenił(a) film na 7
w00cash1234

dosłownie to samo powiedziałąm po pooglądaniu filmu i równiez skojarzyło mi się z fight clubem i identity... już myslalam ze sprawa wyjasni się jakos bardziej ciekawie :) no ale... można pooglądać

ocenił(a) film na 7
__Magda__

Taaa, wszystko fajnie, tylko dlaczego niektóre młotki muszą psuć całą zabawę
pisząc w temacie o wyjaśnieniu całej zagadki? Ja często PRZED obejrzeniem zaglądam na filmweb, żeby dowiedzieć się co nieco o filmie, który mam zamiar zapodać, i coraz częściej trafiam na Einstein'ów którzy muszą się chyba w tytule posta popisać jaką to wielką zagadkę rozgryźli (często jest też podawany dokładny czas w którym odkrycie to miało miejsce) Np.:"Ja już w trzeciej minucie wiedziałem kto jest zabójcą !" Wielkie brawa dla Was Asy kinematografii, ale pomyślcie czasem o osobach, które jeszcze nie widziały filmu. W tym przypadku miałem duuuuużo mniejszą frajdę wiedząc przed projekcją, że Shooter to tylko schiza głównego bohatera ;-(