Strasznie lubię taki styl, dużo drewna, regałów i sofy.Tak przytulnie i ciepło, na dodatek nad jeziorkiem. Moim marzeniem jest kiedyś mieszkac w takim.....do tego jeszcze z takim facetem jak Johnny.....mmm :)
Mam tak samo jak Ty, no prócz tego ostatniego XD ale z osobnikiem żeńskim to tak :) Znasz może filmy z takimi miejscami, domkami drewnianymi na odludziu, w lesie, wokoło piękne widoki itd - uwielbiam takie klimaty i z przyjemnością jakiś jeszcze obejrze! :) Ja mogę polecić Strzelca z Wahlbergiem - podobne klimaty <3
co do filmów to bardzo mało takich oglądałam i nawet już nie pamiętam ich tytułów. Mało chyba takich filmów jest.
u mnie w mieście jest koło jezior taki ... no nie dokładnie taki sam, drewniana duża chałupa z pokojami, kiedyś był tam hotel.. znajomi mi sie dziwią jak taka rudera może mi sie podobać : )
na swój sposób ma jednak swój urok:)
co do takiego stylu to polecam przejsc się do sklepu AlmiDecor (w Krakowie jest w Galerii Krakowskiej) - po prostu dech zapiera jakie te meble są piękne ! Regały, komody...styl, kolor, wzór....no marzenie! Faktem jest że cena odstrasza ale są to meble z prawdziwego drewna, mocne, masywne! Na pewno przez długi czas pachną jeżeli są dopiero co wyprodukowane.....eh rozmarzyłam się ;)
Jak będę w Krakowie na pewno tam zajrzę :)
Przypomniał mi się polski film Rh+ to urywek: http://www.youtube.com/watch?v=Us5wuxqFfn4 Jak oglądam tą scenę to sam się rozmarzam :) Chciał bym mieć taki domek, rano się budzić i mieć z okna takie widoki achhh :)