Sekretne okno jest w mojej subiektywnej ocenie dobrym filmem, zrealizowanym za w sumie małe pieniądze, przy czym dobrze zrealizowany. Mi najbardziej podobał się klimat filmu, od razu było wiadomo, że przecież cała ta intrygująca historia nie może skończyć się cudownym znalezieniem rękopisu. Zakończenie mnie dosyć mocno zakonczyło i chociaż lubię Kinga jako pisarza i wiem co potrafi zrobić na końcu powieści to i tak mnie to wszystko jakoś zaskoczyło. Ogólnie to duży + za zdjęcia, klimat i zakończenie i po małym minusiku za grę aktorów(oprócz deppa oczywiście) i za nudnawe momenty w trakcie filmu. Ogólnie jedank warto obejrzeć. Polecam.
Mmmhm. Podzielam:) Właśnie skończyłam ogladac, a w drodze do kuchni po szklankę wody przestraszyłam się swojego odbicia w drzwiczkach szafy. Film od pierwszej minuty trzymał w napięciu,a mój strach przed schizofremikami (z każdym kolejnym filmem zachaczającym o tą tematykę, coraz bardziej sie boję;P) tym bardziej potęgował napięcie. Depp jak zwykle genialny, nie ma co komentowac.