Sekretne okno

Secret Window
2004
7,1 249 tys. ocen
7,1 10 1 248520
5,9 32 krytyków
Sekretne okno
powrót do forum filmu Sekretne okno

...ciekawy, mocne zakończenie...

ocenił(a) film na 8

Przez te reklamy odechciewa się oglądać...No i jeszcze o dość późnej porze :/ ..... ale film bardzo dobry to się jakoś chyba przemęczę...

ocenił(a) film na 6

kurcze. zawiodłem się, bo spodziewałem się czegoś o wiele lepszego.

***SPOILER***
motyw z rozdwojeniem jaźni jest już tak oklepany, że matko bosko czenstochosko.
***/SPOILER***

ale mimo wszystko, przyjemnie się oglądało, fabuła wciąga i gdyby nie te reklamy to podejrzewam, że film mógłby jeszcze znacznie zyskać.

ocenił(a) film na 6
netsuun

Ale chyba nie obnięzyłaś oceny bo oglądałeś na Polsacie?

ocenił(a) film na 8

po raz pierwszy cieszyłam się że są reklamy podczas filmu. Już musiałam sobie oczy podtrzymywac żeby nie usnąć no i zdrzemnęłam się w ciągu tej półgodzinnej reklamy ;P
co do filmu uważam że bardzo dobry.

ocenił(a) film na 9

Jak to sie skończyło ? bo coś mi telewizor zaczął protestować jak Johny przyk... łopatą temu fagasowi - bardzo ciekaw jestem zakonczenia , jak by komuś sie chciało mnie oświecić to byłbym wdzięczny .

ocenił(a) film na 8
The_Prodigy

[spojler]
Johnny zabił łopatą Teda i Amy i wyrecytował wtedy zakończenie tej powieści 'wiem że stać mnie na to -powiedział biorąc kolejną parującą kolbę kukurydzy z miski. Jestem pewien że za jakiś czas jej smierć będzie tajemnicą'
Następnego dnia Johnny przychodzi do sklepu ale tam się w sumie nic nie dzieje, tylko ta babka co odbierał od niej na poczcie ten magazyn go unika. Potem ten policjant Dave przychodzi do domu Morta i mówi mu coś tam że chyba zostanie aresztowany [nie pamiętam dokładnie] no a Johnny na to wkłada słuchawki i zaczyna jeśc kukurydze. ;p

użytkownik usunięty
monissck

"[...]będzie tajemnicą nawet dla mnie."
!!!

użytkownik usunięty
monissck

"[...]będzie tajemnicą nawet dla mnie."
Policjant wszedł do domu (drzwi były otwarte), usłyszał bulgotanie z kuchni i tam zajrzał. Zobaczył pełno kolb kukurydzy i parę gotujących się w garnku. W końcu Mort wstał z krzesła (siedział na piętrze przy biurku) i krzyknął coś jakby "O, Dave, witaj, tutaj jestem!", Dave poszedł na górę powiedział coś w stylu:
"Wszyscy wiemy co zrobiłeś. Dopóki nie znajdziemy ciał, nie możemy cię aresztować. Ludzie czują się niepewnie w twoim otoczeniu. Lepiej będzie jeśli przez jakiś czas nie będziesz przyjeżdżał do miasta. Powinieneś robić zakupy w <nazwa miasta>."
Wtedy on taki "nadąsany" (taki jak dziecko, które poszło na kompromis z rodzicem albo ustąpiło innemu ; p) się zgodził.

ocenił(a) film na 9
monissck

Spodziewałem sie takiego zakonczenia , chyba wszystkie powieści S.Kinga konczą sie w taki tajemniczy i nie do końca zrozumiały sposób no ale nic dzieki za info , pozdro .